Let op! Geld lenen kost geld

Doorlopend krediet oversluiten

Heeft u nog een doorlopend krediet? U kunt uw doorlopend krediet oversluiten naar een persoonlijke lening. Ook als uw doorlopend krediet bij een andere kredietverstrekker loopt. Dat kost u helemaal niets en u krijgt betere voorwaarden, zoals een lagere rente.

Sinds 2022 kunt u geen nieuw doorlopend krediet meer afsluiten. Deze leenvorm wordt niet meer aangeboden, omdat er teveel financiële risico’s aan kleefden voor consumenten.

Wilt u alsnog profiteren van flexibel lenen (de eerste 2 jaar), maar daarna de zekerheid van aflossing? Dan sluit u uw doorlopend krediet over naar een Flex en Zeker lening.

Online oversluiten naar een Persoonlijke Lening

Wanneer u van een vaste lage rente wilt profiteren en meer zekerheid wilt hebben, kunt u uw doorlopend krediet het beste oversluiten naar een persoonlijke lening. De rente en looptijd staan vast; momenteel bieden wij de laagste rentes van Nederland. U betaalt elke maand hetzelfde bedrag aan rente en aflossing en u weet exact wanneer de lening volledig is afgelost. Het voordeel is dat het u geen geld kost om over te sluiten.

Waar kunt u op letten als u online uw krediet wilt oversluiten?

  1. Vergelijk de rentes van de verschillende aanbieders. De rente is de afgelopen tijd flink gestegen en kan per aanbieder verschillen.
  2. Kies een passende looptijd. Over het algemeen geldt: hoe korter de looptijd, hoe voordeliger de lening. Bij een kortere looptijd heeft u hogere maandlasten, maar omdat de lening korter loopt, is de lening uiteindelijk toch goedkoper.
  3. Check de belangrijkste voorwaarden. Kunt u bijvoorbeeld zelf de incassodatum kiezen? En hoe zit het met een ORV (overlijdensrisicoverzekering)? Zo’n verzekering vrijwaart uw nabestaanden (deels) van uw schulden, mocht u onverhoopt tijdens de looptijd komen te overlijden. Bij de ene persoonlijke lening is de ORV inbegrepen, waardoor de rente hoger wordt. Andere persoonlijke leningen bieden de mogelijkheid om apart een ORV af te sluiten. Dat is voordeliger en kost maar enkele euro’s op maandbasis.

Het omzetten van uw doorlopend krediet naar een persoonlijke lening is kosteloos. U mag bij een doorlopend krediet onbeperkt extra aflossingen doen en dus ook uw krediet in één keer volledig aflossen.
U sluit een nieuwe, goedkopere persoonlijke lening af voor het gehele bedrag van uw lopende doorlopend krediet. Met dat bedrag lost u in één keer en zonder boete uw doorlopend krediet af.

Wat u overhoudt is één overzichtelijke, goedkopere lening met een vaste einddatum.

Wij regelen het online oversluiten graag voor u!

Samenvoegen leningen

Heeft u meerdere leningen en kredieten lopen en bent u het overzicht kwijt? Meerdere leningen samenvoegen en oversluiten tot één overzichtelijke persoonlijke lening heeft als extra voordeel een lagere rente. Het rentepercentage voor een hoger leenbedrag is namelijk lager dan de rente voor een laag leenbedrag. Heeft u meerdere kleine leningen lopen, dan betaalt u dus voor elke afzonderlijke kleine lening wellicht een onnodig hoge rente. Vaak zelfs tot het wettelijk toegestane maximum van 14% -  bijvoorbeeld voor een creditcardschuld of voor schulden bij achteraf betalen en gespreid betalen.

Bereken hoeveel u kunt besparen

Bereken online hoeveel u kunt besparen op uw lening, als u uw huidige doorlopend krediet omzet naar een persoonlijke lening. Of bij het samenvoegen en oversluiten van meerdere kredieten /leningen naar één persoonlijke lening.
Wij bieden altijd de laagste rentes van Nederland en gunstige voorwaarden.

Hoe oversluiten werkt? Een lopende lening oversluiten gaat snel en is gratis: de oude lening bij bijvoorbeeld de Rabobank, ING of ABN AMRO wordt volledig afgelost en stopgezet. U maakt gebruik van onze gratis online oversluitservice en wij regelen eenvoudig het oversluiten van uw lening.

Wis lening

Wis lening
U kunt {{(currentLoan.totalprice - newLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.totalprice - otherLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.period - otherLoan.period)}} maanden minder lang aflossen

Het lijkt erop dat we u geen voordeligere lening kunnen aanbieden

down

Bekijk onderstaande vergelijking met het voordeligste alternatief van één van onze partners

  Uw huidige lening Ons aanbod Ons aanbod
Leenbedrag {{currentLoan.stillToPay | currency}} {{newLoan.stillToPay | currency}} {{otherLoan.stillToPay | currency}}
Maandlast {{currentLoan.monthlyCosts | currency}} {{newLoan.monthlyCosts | currency}} {{otherLoan.monthlyCosts | currency}}
Looptijd {{currentLoan.period}} maanden {{newLoan.period}} maanden {{otherLoan.period}} maanden
Rentepercentage {{currentLoan.showRente}} {{newLoan.interest}} {{otherLoan.interest}}
Totaal te betalen {{currentLoan.totalprice | currency}} {{newLoan.totalprice | currency}} {{otherLoan.totalprice | currency}}
    Vrijblijvend offerte aanvragen Vrijblijvend offerte aanvragen

Actuele rentetarieven

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen