Let op! Geld lenen kost geld

Doorlopend krediet oversluiten

Een Doorlopend Krediet oversluiten naar een Persoonlijke Lening betekent nieuwe voorwaarden. Vaak ook een lagere rente. Deze staat vast gedurende de gehele looptijd. Oversluiten is gratis en kan op elk moment. Ook als uw huidige lening bij een andere kredietverstrekker loopt.

U kunt zelf online uw huidige (te dure) Doorlopend Krediet oversluiten naar een nieuwe lening met een lage rente en gunstige voorwaarden. De rentetarieven zijn gedaald en staan historisch laag. U leent nu al vanaf 5,5%.
Biedt uw huidige kredietverstrekker deze laagste rente? En hoe zijn de bijbehorende voorwaarden van de lening? De kans is groot dat u in het verleden een lening heeft afgesloten met bijpassende voorwaarden die niet meer zo gunstig zijn als de huidige. Ook kan een verandering op het gebied van inkomen of gezinssamenstelling een reden zijn om de huidige lening over te sluiten naar een nieuwe, die beter aansluit bij uw huidige situatie.

Online oversluiten naar een Persoonlijke Lening

Wilt u de huidige lage rente (al vanaf 5,5%) vastzetten en een leenvorm met meer zekerheid? Sluit dan uw Doorlopend Krediet over naar een Persoonlijke Lening. De rente en looptijd staan vast; momenteel bieden wij de laagste rentes van Nederland. U betaalt elke maand hetzelfde bedrag aan rente en aflossing en u weet exact wanneer de lening volledig is afgelost. U kunt uw Doorlopend Krediet kosteloos en online omzetten naar een Persoonlijke Lening.

 

Samenvoegen leningen

Heeft u meerdere leningen lopen en bent u het overzicht kwijt? Meerdere leningen samenvoegen en oversluiten tot één overzichtelijke Persoonlijke Lening heeft als extra voordeel een lagere rente. Het rentepercentage voor een hoger leenbedrag is namelijk lager dan de rente voor een laag leenbedrag. Heeft u meerdere kleine leningen lopen, dan betaalt u dus voor elke afzonderlijke kleine lening een onnodig hoge rente.

Hoe hoog is uw besparing?

Bereken via onze rekenmodule hoeveel u kunt besparen als u uw huidige krediet oversluit naar een Persoonlijke Lening bij ons. Wij bieden bij onze leningen gunstige goede voorwaarden. Een lopende lening oversluiten gaat eenvoudig: de oude lening bij de Rabobank, ING of ABN AMRO wordt afgelost en stopgezet. De nieuwe lening sluiten we af bij de bank van uw keuze. U maakt gebruik van onze gratis online oversluitservice en wij regelen eenvoudig het oversluiten van uw lening. Na het oversluiten van uw lopende lening profiteert u direct van uw nieuwe goedkopere Persoonlijke Lening.

Besparing berekenen

Benieuwd hoeveel geld u kunt besparen met het oversluiten van één of meerdere doorlopende kredieten? Maak gebruik van onze berekentool en bereken hoeveel geld u kunt besparen met oversluiten. Gewoon online en helemaal gratis.

Wis lening

Wis lening
U kunt {{(currentLoan.totalprice - newLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.totalprice - otherLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.period - otherLoan.period)}} maanden minder lang aflossen

Het lijkt erop dat we u geen voordeligere lening kunnen aanbieden

down

Bekijk onderstaande vergelijking met het voordeligste alternatief van één van onze partners

  Uw huidige lening Ons aanbod Ons aanbod
Leenbedrag {{currentLoan.stillToPay | currency}} {{newLoan.stillToPay | currency}} {{otherLoan.stillToPay | currency}}
Maandlast {{currentLoan.monthlyCosts | currency}} {{newLoan.monthlyCosts | currency}} {{otherLoan.monthlyCosts | currency}}
Looptijd {{currentLoan.period}} maanden {{newLoan.period}} maanden {{otherLoan.period}} maanden
Rentepercentage {{currentLoan.showRente}} {{newLoan.interest}} {{otherLoan.interest}}
Totaal te betalen {{currentLoan.totalprice | currency}} {{newLoan.totalprice | currency}} {{otherLoan.totalprice | currency}}
    Vrijblijvend offerte aanvragen Vrijblijvend offerte aanvragen

Actuele rentetarieven

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen