Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Doorlopend krediet oversluiten

"Een doorlopend krediet oversluiten naar een nieuw doorlopend krediet betekent nieuwe voorwaarden. Vaak ook een lagere rente. Oversluiten is gratis en kan op elk moment. Ook als uw lopende lening bij een andere kredietverstrekker loopt."

U kunt zelf online uw huidige (te dure) doorlopend krediet oversluiten naar een nieuwe lening met een lage rente en gunstige voorwaarden. De rentetarieven zijn gedaald en staan historisch laag. Biedt uw huidige kredietverstrekker deze laagste rente? En hoe zijn de bijbehorende voorwaarden van de lening? De kans is groot dat als u in het verleden een lening heeft afgesloten de bijpassende voorwaarden niet meer zo gunstig zijn als de huidige. Ook kan een verandering op gebied van inkomen of gezinssamenstelling een reden zijn om de huidige lening over te sluiten naar een nieuwe die beter aansluit bij uw nieuwe situatie.

Online oversluiten

Met de leenvorm doorlopend krediet betaalt u een variabele rente. Biedt uw kredietverstrekker u niet de laagste rente? Wij werken samen met professionele partnerbanken en bieden u lage rentes en goede bijbehorende voorwaarden. U kunt uw doorlopend krediet oversluiten naar een nieuw doorlopend krediet of naar een persoonlijke lening.

Oversluiten naar een nieuw doorlopend krediet

Een doorlopend krediet oversluiten naar een nieuw doorlopend krediet betekent nieuwe voorwaarden. Vaak ook een lagere rente. Oversluiten is gratis en kan op elk moment. Ook als uw lopende lening bij een andere kredietverstrekker loopt.

Oversluiten naar een persoonlijke lening

Wilt u de huidige lage rente vastzetten en een leenvorm met meer zekerheid? Sluit dan uw doorlopend krediet over naar een persoonlijke lening. De rente en looptijd staan vast. U betaalt elke maand hetzelfde bedrag aan rente en aflossing. U kunt uw doorlopend krediet kosteloos en online omzetten naar een persoonlijke lening.

Samenvoegen

Heeft u meerdere leningen lopen en bent u het overzicht kwijt? Meerdere leningen samenvoegen en oversluiten tot één overzichtelijke lening heeft als extra voordeel een lagere rente. De rente voor een hoger leenbedrag is lager dan de rente voor een laag leenbedrag. 

Hoe hoog is uw besparing?

Bereken via onze rekenmodule hoeveel u kunt besparen als u uw huidige krediet oversluit naar een nieuw doorlopend krediet bij ons. Wij bieden bij onze leningen gunstige goede voorwaarden. Een lopende lening oversluiten gaat eenvoudig: de oude lening bij de Rabobank, ING of ABN AMRO wordt afgelost en stopgezet. De nieuwe lening sluiten we af bij de bank van uw keuze. U maakt gebruik van onze gratis online oversluitservice en wij regelen eenvoudig het oversluiten van uw lening. Na het oversluiten van uw lopende lening start u direct met profiteren van uw nieuwe goedkopere lening.

Wat is een doorlopend krediet?

De rente en looptijd van een doorlopend krediet zijn variabel. Op een doorlopend krediet kunt u altijd extra tussentijds extra geld boetevrij inlossen. Heeft u een deel van het opgenomen bedrag afgelost maar heeft u het weer nodig? U kunt dat bedrag opnieuw opnemen (tot het maximaal afgesproken kredietbedrag). Een doorlopend krediet biedt extra financiële ruimte.

Besparing berekenen

Benieuwd hoeveel geld u kunt besparen met het oversluiten van één of meerdere doorlopende kredieten? Maak gebruik van onze berekentool en bereken hoeveel geld u kunt besparen met oversluiten. Gewoon online en helemaal gratis.

Wis lening

Wis lening
U kunt {{(currentLoan.totalprice - newLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.totalprice - otherLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.period - otherLoan.period)}} maanden minder lang aflossen

Het lijkt erop dat we u geen voordeligere lening kunnen aanbieden

down

Bekijk onderstaande vergelijking met het voordeligste alternatief van één van onze partners

  Uw huidige lening Ons aanbod Ons aanbod
Leenbedrag {{currentLoan.stillToPay | currency}} {{newLoan.stillToPay | currency}} {{otherLoan.stillToPay | currency}}
Maandlast {{currentLoan.monthlyCosts | currency}} {{newLoan.monthlyCosts | currency}} {{otherLoan.monthlyCosts | currency}}
Looptijd {{currentLoan.period}} maanden {{newLoan.period}} maanden {{otherLoan.period}} maanden
Rentepercentage {{currentLoan.showRente}} {{newLoan.interest}} {{otherLoan.interest}}
Totaal te betalen {{currentLoan.totalprice | currency}} {{newLoan.totalprice | currency}} {{otherLoan.totalprice | currency}}
    Vrijblijvend offerte aanvragen Vrijblijvend offerte aanvragen

Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen