Let op! Geld lenen kost geld

Restschuld meefinancieren Rabobank

Vanaf 7% rente!

Wilt u uw nieuwe woning meefinancieren via de Rabobank maar heeft u nog een restschuld van uw vorige woning? Wij vertellen u graag wat uw mogelijkheden zijn voor het meefinancieren van uw restschuld.

Restschuld hypotheek Rabobank

Uw restschuld meefinancieren via de Rabobank is wellicht mogelijk. Echter moet u hiervoor voldoen aan de eisen die de Rabobank stelt aan het meefinancieren van een restschuld. De belangrijkste aspecten in de overweging of u al dan niet uw restschuld kunt meefinancieren in een hypotheek van de Rabobank, zijn uw inkomen én de waarde van de nieuwe woning. Helaas is het inkomen vaak wel toereikend, maar de waarde van de nieuwe woning niet waardoor de restschuld meefinancieren in een hypotheek vaak moeilijk of onmogelijk is.

Het alternatief; uw restschuld financieren met consumptief krediet

Als uw restschuld meefinancieren in een hypotheek niet mogelijk blijkt, is een consumptief krediet een goed alternatief. Een consumptief krediet in de vorm van een persoonlijke lening of doorlopend krediet om uw onderwaarde te bekostigen, is net als een hypotheek fiscaal aftrekbaar. Ook zijn de persoonlijke lening en doorlopend krediet vaak goedkoper dan een hypotheek omdat er geen additionele afsluit-, advies en notariskosten gerekend worden. Een consumptieve lening is een zeer interessant alternatief voor een hypotheek bij de Rabobank om uw restschuld mee te financieren.

Verdiep u naast het aanbod van de Rabobank ook in de mogelijkheden bij andere kredietverstrekkers voor het meefinancieren van uw restschuld. Uw restschuld financieren via een gespecialiseerde bemiddelaar zoals de Nederlandse Kredietmaatschappij is veelal goedkoper dan via de Rabobank. Neem de tijd om het aanbod te vergelijken, dit kan u veel geld besparen.

Lees voor meer informatie over het meefinancieren van de restschuld het artikel ‘Uw restschuld meefinancieren’ of vraag vrijblijvend een offerte aan en u ontvangt binnen één dag de offertes van onze partners.

Eigenschappen: rente aftrekbaar van de belasting

huis

Vaste extra lage rente vanaf 7%

Huiseigenaren profiteren van extra rentevoordeel. 

boetevrij-aflossen

Restschuld financieren

Voordelig uw restschuld aflossen.

bespaar

Geen afsluit- en advieskosten

Voordelig online geld lenen zonder advies. 

gespecialiseerde krediet banken

Gespecialiseerde banken

Verantwoord geld lenen bij een gerenommeerde bank

Actuele rentetarieven

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen