Let op! Geld lenen kost geld

Is het verstandig om te lenen via Kruidvat?

Veelgestelde vragen over kredietverstrekkers

Sinds 2010 kunt u tot €50.000 lenen via Kruidvat. Kruidvat werkt voor het lenen van geld samen met de Spaanse bank Santander. Echter, voordat u besluit te lenen via Kruidvat, is het verstandig om het aanbod van diverse aanbieders te vergelijken. Dit kan u uiteindelijk veel geld besparen.

In tegenstelling tot Kruidvat, zijn wij een gespecialiseerde bemiddelaar voor consumptief lenen. Daar waar u via Kruidvat alleen bij Santander kunt lenen, werken wij samen met meerdere kredietverstrekkers, waaronder Defam en InterBank. Dit geeft u de mogelijkheid om, in tegenstelling tot bij Kruidvat, het aanbod van verschillende kredietverstrekkers te vergelijken en de beste optie te kiezen. In plaats van met Kruidvat, werken onze partners uitsluitend samen met gekwalificeerde intermediairs zoals De Nederlandse Kredietmaatschappij.

Naast ons gedeelde specialisme, kunt u via ons goedkoper lenen dan via Kruidvat. Dankzij de samenwerking met onze partners, zijn de personeels-, kantoor- en marketingkosten van onze partners lager dan bij banken als Santander en dit vertaalt zich in een scherper aanbod. Klik op de links voor meer informatie over onze laagste rentetarieven, onze leenproducten of vraag direct vrijblijvend een offerte voor een lening aan.

Bent u op zoek naar een geschikte lening, maar weet u nog niet precies welke lening het beste bij u past? Gebruik dan onze leenwijzer om een passende lening te vinden die afgesteld is op uw wensen.


U kunt ook direct het gewenste leenbedrag opgeven en geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw lening:


Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen