Let op! Geld lenen kost geld

Is het verstandig om te lenen via Kruidvat?

Veelgestelde vragen over kredietverstrekkers

Het is niet meer mogelijk om via Kruidvat geld te lenen.

Vanaf 2010 konden consumenten 2500 euro tot 50.000 euro lenen via Kruidvat. De voorwaarden voor deze leningen waren echter niet gunstig. De rentes lagen hoog (vanaf 7,7%) en klanten konden tussentijds geen extra aflossingen doen. Het was daarom niet verstandig om geld te lenen via Kruidvat

Waar kan ik wel een lening afsluiten?

U kunt via ons een lening afsluiten, met mooie voorwaarden en altijd de laagste rentes van Nederland. U kiest voor een persoonlijke lening, Flex en Zeker lening (de opvolger van het doorlopend krediet)

We kunnen de laagste rentes van Nederland bieden, omdat we gespecialiseerd zijn in consumptieve kredieten. Om u een verantwoorde lening te kunnen bieden die goed bij u past, werken wij samen met 7 professionele partnerbanken, allen specialisten op het gebied van leningen. Daarnaast verloopt een lening afsluiten bij ons volledig online en komt er geen adviseur aan te pas. De meeste mensen weten namelijk prima zelf welke lening het beste bij hen past.

U mag bij al onze leenvormen boetevrij en onbeperkt extra tussentijdse aflossingen doen. Zo heeft uw verantwoorde lening nog sneller terugbetaald.

Bekijk onze laagste rentetarieven of vraag direct vrijblijvend een offerte voor een lening aan.

Bent u op zoek naar een geschikte lening, maar weet u nog niet precies welke lening het beste bij u past? Gebruik dan onze leenwijzer om een passende lening te vinden die afgesteld is op uw wensen.


U kunt ook direct het gewenste leenbedrag opgeven en geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw lening:


Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen