Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Hoe kan ik de rente berekenen in Excel?

Veelgestelde vragen over berekeningen en formules

Met onze Excel rekenmodule kunt u eenvoudig de rente berekenen die u betaalt voor een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Om uw rente te kunnen berekenen in onze Excel rekenmodule heeft u wel een aantal gegevens van uw lening nodig, dit zijn het kredietbedrag dat u geleend heeft, de looptijd en het termijnbedrag dat u maandelijks betaalt. Als u deze gegevens invult, is de rente eenvoudig te berekenen en krijgt u een goede indicatie van de rente die u maandelijks en jaarlijks betaalt voor uw lening.

Wilt u in onze Excel rekenmodule de rente berekenen van een persoonlijke lening dan is het belangrijk dat het oorspronkelijk geleende kredietbedrag wordt ingevuld en de oorspronkelijke looptijd.

Wilt u de rente berekenen van een doorlopend krediet in onze Excel rekenmodule dan kunt u volstaan met het huidige uitstaande saldo en de (theoretische) looptijd van uw doorlopend krediet.

Bent u op zoek naar een geschikte lening, maar weet u nog niet precies welke lening het beste bij u past? Gebruik dan onze leenwijzer om een passende lening te vinden die afgesteld is op uw wensen.


U kunt ook direct het gewenste leenbedrag opgeven en geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw lening:


Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen