Let op! Geld lenen kost geld

Hoe kunt u een krediet aflossing berekenen?

Veelgestelde vragen over lening en rente berekenen

Omdat de formule waarmee u de aflossing van een krediet kan berekenen erg complex is, stellen wij onze Excel rekenmodule beschikbaar. Hiermee kunt u eenvoudig de aflossing berekenen van een krediet zonder dat u zich in de formule hoeft te verdiepen. Om de aflossing te kunnen berekenen in onze Excel rekenmodule heeft u wel een aantal gegevens nodig, namelijk het bedrag dat u geleend heeft, de looptijd, de maandtermijn en de rente. Als u deze gegevens invult, is de aflossing eenvoudig te berekenen en krijgt u een goede indicatie hoeveel u heeft afgelost op uw krediet. Met onze Excel rekenmodule kunt u dus eenvoudig de aflossing berekenen van uw doorlopend krediet of persoonlijke lening.

Bent u op zoek naar een geschikte lening, maar weet u nog niet precies welke lening het beste bij u past? Gebruik dan onze leenwijzer om een passende lening te vinden die afgesteld is op uw wensen.


U kunt ook direct het gewenste leenbedrag opgeven en geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw lening:


Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen