Let op! Geld lenen kost geld

Wanneer wordt een maandtermijn voor het eerst geïncasseerd?

Veelgestelde vragen over kredietverstrekkers

InterBank en De Nederlandse Voorschotbank
Heeft u een Doorlopend Krediet afgesloten; nadat er een bedrag uit uw doorlopend krediet is uitbetaald of opgenomen dan wordt de eerst volgende maand daarna de eerste termijn afgeschreven. Automatisch wordt er op de 25e van de maand geïncasseerd door InterBank en de Nederlandse Voorschotbank. Wilt u dat de maandtermijn van uw doorlopend krediet op een andere dag wordt afgeschreven dan zijn er naast de 25e twee alternatieven mogelijkheden: de 18e  of de voorlaatste werkdag van de maand.

Heeft u een persoonlijke lening afgesloten: bij een persoonlijke lening wordt precies één maand nadat deze is uitbetaald de eerste termijn afgeschreven. Wilt u dat de maandtermijn van uw persoonlijke lening op een andere dag wordt geïncasseerd dan kan dit op iedere willekeurige dag van de maand.

Zowel bij een doorlopend krediet als bij een persoonlijke lening is het mogelijk om de incassodatum aan te passen naar de genoemde mogelijkheden. Dit verzoek kunt u mailen naar info@dnkm.nl dan regelen wij het direct voor u bij InterBank of De Nederlandse Voorschotbank.

Defam
Heeft u een doorlopend krediet voor de 15e  van de maand afgesloten: de eerste termijn wordt dan op de laatste werkdag van dezelfde maand afgeschreven.

Heeft u een doorlopend krediet na de 15e  van de maand afgesloten: de eerste termijn wordt dan op de laatste werkdag van de volgende maand afgeschreven.

Heeft u een persoonlijke lening voor de 15e  van de maand afgesloten: de eerste termijn wordt dan op de 15e van de volgende maand afgeschreven.

Heeft u een persoonlijke lening na de 15e  van de maand afgesloten: de eerste termijn wordt dan op de laatste werkdag van de volgende maand afgeschreven.

Zowel bij een doorlopend krediet als bij een persoonlijke lening is het mogelijk om de incassodatum aan te passen. Een verzoek hiervoor kunt u mailen naar info@dnkm.nl dan regelen wij het direct voor u bij Defam.

Nationale Nederlanden Bank
Heeft u een doorlopend krediet afgesloten; de eerste termijn wordt dan op de 28e van de eerst volgende maand afgeschreven.

Het mogelijk om deze incassodatum aan te passen. Een verzoek hiervoor kunt u mailen naar info@dnkm.nl dan regelen wij het direct voor u bij Nationale Nederlanden Bank.

 

Bent u op zoek naar een geschikte lening, maar weet u nog niet precies welke lening het beste bij u past? Gebruik dan onze leenwijzer om een passende lening te vinden die afgesteld is op uw wensen.


U kunt ook direct het gewenste leenbedrag opgeven en geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw lening:


Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen