Let op! Geld lenen kost geld

Wanneer wordt een maandtermijn voor het eerst geïncasseerd?

Veelgestelde vragen over kredietverstrekkers

 

Wanneer de maandtermijn wordt geïncasseerd hangt van de kredietverstrekker bij wie, en het moment waarop u de lening heeft afgesloten. Per kredietverstrekker waar wij mee werken geven wij aan wanneer de maandtermijn worden geïncasseerd.

Defam
Heeft u een doorlopend krediet voor de 15e  van de maand afgesloten: de eerste termijn wordt dan op de laatste werkdag van dezelfde maand afgeschreven.

Heeft u een doorlopend krediet na de 15e  van de maand afgesloten: de eerste termijn wordt dan op de laatste werkdag van de volgende maand afgeschreven.

Heeft u een persoonlijke lening voor de 15e  van de maand afgesloten: de eerste termijn wordt dan op de 15e van de volgende maand afgeschreven.

Heeft u een persoonlijke lening na de 15e  van de maand afgesloten: de eerste termijn wordt dan op de laatste werkdag van de volgende maand afgeschreven.

Zowel bij een doorlopend krediet als bij een persoonlijke lening is het mogelijk om de incassodatum aan te passen. Een verzoek hiervoor kunt u mailen naar info@dnkm.nl dan regelen wij het direct voor u bij Defam.

 

 

Bent u op zoek naar een geschikte lening, maar weet u nog niet precies welke lening het beste bij u past? Gebruik dan onze leenwijzer om een passende lening te vinden die afgesteld is op uw wensen.


U kunt ook direct het gewenste leenbedrag opgeven en geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw lening:


Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen