Let op! Geld lenen kost geld

Kan ik het kredietlimiet aanpassen?

Veelgestelde vragen over werkwijze van de nederlandse kredietmaatschappij

Nee dat kan niet. Met het alternatief voor het doorlopend krediet, de flex en zeker lening, kunt u de eerste 24 maanden de ruimte die beschikbaar is voor opname gebruiken tot de afgesproken kredietlimiet. Voor een hoger kredietlimiet moet u een nieuwe lening aanvragen met een nieuw contractnummer en wordt de reeds lopende lening overgesloten.

Kan ik mijn persoonlijke lening verhogen?

Nee, dat kan niet. U kunt een persoonlijke lening niet verhogen, want u heeft eenmalig een vast bedrag geleend tegen een vaste lage rente en een vaste looptijd. U kunt wel een nieuwe persoonlijke lening (of Flex en Zeker lening) afsluiten voor het extra bedrag dat u wilt lenen. Wij beoordelen altijd uw situatie, neem vrijblijvend contact met ons op voor een aanbod op maat.

Oversluiten voor een hoger leenbedrag
Een alternatief is het samenvoegen en oversluiten van bestaande leningen. Heeft u meerdere, kleine kredieten lopen, zoals roodstand, creditcardschulden, schulden via Klarna/AfterPay of een afspraak voor betalen in termijnen? U kunt de bedragen van deze kredieten bij elkaar optellen en er een persoonlijke lening voor afsluiten.

Een andere optie is oversluiten naar een Flex en Zeker lening.

Bent u op zoek naar een geschikte lening, maar weet u nog niet precies welke lening het beste bij u past? Gebruik dan onze leenwijzer om een passende lening te vinden die afgesteld is op uw wensen.


U kunt ook direct het gewenste leenbedrag opgeven en geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw lening:


Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen