Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Verzekeringen

Verzekeringen verkleinen de risico's op betalingsachterstanden in geval van onvoorziene gebeurtenissen zoals overlijden. 

Lenen en verzekeren

Geld lenen betekent dat u een financiële verplichting aangaat. Om eventuele risico’s te verkleinen of uit te sluiten, die het nakomen van de betalingsverplichting in gevaar brengen, kunt u zich verzekeren. Op het moment van uw leenaanvraag kijkt de kredietverstrekker naar uw situatie; op basis van die situatie verstrekken zij u wel of geen lening. Met (grote onverwachte) gebeurtenissen die na afsluiting van de lening plaatsvinden wordt geen rekening gehouden. Hoe voorkomt u dat u de lopende lening niet kun afbetalen?

Betalingsachterstand voorkomen

U wilt voorkomen dat u niet aan uw maandelijkse betalingsverplichting kunt voldoen maar wat doet u als uw inkomen daalt of wegvalt? U gaat bijvoorbeeld minder werken of u en uw partner gaan scheiden. Of u raakt arbeidsongeschikt of werkloos. Hoe vangt u dit financieel op? Als u komt te overlijden gaat uw schuld zelfs over naar uw nabestaanden. Dat kunt u voorkomen met een overlijdensrisicoverzekering.

Gekoppeld aan lening of los afsluiten

Soms is een overlijdensrisicoverzekering automatisch gekoppeld aan de lening of het krediet. Als dit niet het geval is kunt u zelf een verzekering afsluiten zodat u een verantwoorde lening afsluit met uitsluiting van grote risico’s. U wilt tenslotte uw lening afbetalen zodat u op de einddatum schuldenvrij bent. Als u namelijk niet kunt voldoen aan uw betalingsverplichting en er ontstaat een betalingsachterstand dan volgt een negatieve BKR registratie. Dat wilt u voorkomen.

Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen