Let op! Geld lenen kost geld
Overlijdensrisico­verzekering

Overlijdensrisico­verzekering

Met één van de laagste, vaste premies van Nederland

Waarom een overlijdensrisico­verzekering?

Als u komt te overlijden tijdens de looptijd van de lening en u heeft geen overlijdensrisicoverzekering dan gaat de restschuld van uw lening over naar uw nabestaanden. Als u dit wilt voorkomen sluit u voor uw lening of krediet een overlijdensrisicoverzekering af. Het verzekerde bedrag valt dan vrij na uw overlijden. U voorkomt hiermee dat de (restschuld van de) lening overgaat naar uw partner of nabestaanden. U bepaalt zelf welk bedrag u verzekert.

Als het verzekerde bedrag lager is dan € 300.000 is geen medische keuring nodig bij afsluiten. Hoe hoger het verzekerde bedrag hoe meer premie u betaalt. Wat de hoogte van de premie ook is u betaalt hetzelfde bedrag gedurende de hele looptijd van de verzekering.

Annuïtair dalende overlijdensrisicoverzekering voor Persoonlijke Lening

Met een annuïtair dalende overlijdensrisicoverzekering krijgen nabestaanden aan het begin van de looptijd meer uitgekeerd dan aan het eind. Daarom past deze overlijdensrisicoverzekering goed bij een Persoonlijke Lening. Bij een Persoonlijke Lening lost u namelijk tussendoor al af en is de openstaande schuld aan het eind kleiner dan aan het begin.

Gelijkblijvende overlijdensrisicoverzekering voor Doorlopend Krediet

Met een gelijkblijvende overlijdensrisicoverzekering verzekert u een vast bedrag voor de hele looptijd van uw lening. Bij overlijden binnen de looptijd van uw krediet krijgen de nabestaanden altijd hetzelfde, vaste bedrag uitgekeerd: het leenbedrag dat u hebt verzekerd. Handig voor een Doorlopend Krediet, omdat nabestaanden dan in één keer het openstaande leenbedrag kunnen aflossen.

Kosten overlijdensrisicoverzekering

Onze overlijdensrisicoverzekering is één van de goedkoopste van Nederland. De premie blijft de hele looptijd hetzelfde. Geen onaangename verrassingen dus. Dit omdat TAF geen ‘en bloc’ clausule heeft. Een ‘en bloc’ clausule geeft verzekeraars het recht om tussendoor de premie te verhogen. Dit is bij onze overlijdensrisicoverzekering dus niet het geval. Bereken hieronder uw maandpremie.

Hoe vraag ik een overlijdensrisicoverzkering aan?

Een overlijdensrisicoverzekering kunt u alleen bij ons afsluiten in combinatie met een lening. U vraag een lening aan en bij de aanvraag selecteert u de overlijdsrisicoverzekering. Binnen 24 uur ontvangt u geheel vrijblijvend een offerte. Uiteraard helemaal kosteloos

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit onderwerp.

looptijd

Vaste maandelijkse premie

U weet altijd waar u aan toe bent. 

aflossen

Lage premie

Eén van de laagste premies van Nederland. 

overlijden

Kwijtschelding overlijden

Geen schulden voor nabestaanden. 

gezondheid

Geen medische keuring

Tot € 300.000 verzekeren zonder medische keuring. 

zorgeloos

Geschikt voor Persoonlijke Lening en Doorlopend Krediet

Zorgeloos genieten van uw lening. 

overlijden

Geen schulden voor nabestaanden

Kwijtschelding bij overlijden. 

Actuele rentetarieven

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen