Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Geldigheidsduur aangeboden contract

Hoe lang is het aangeboden contract geldig?

Lening aanvragen

Als u een leenaanvraag indient ontvangt u van ons een voorstel met daarin de aanbiedingen van onze partnerbanken; u kiest hieruit de beste aanbieding. Wij maken op basis van uw keuze een definitief contract op. Dit contract is één tot drie maanden geldig, afhankelijk van voor welke bank u kiest. Afhankelijk van uw wensen doen wij onze best om rekening te houden met de geldigheidstermijnen van het geboden contract.

Hoe vraag ik een lening aan

Geldigheidsduur per bank

De geldigheidstermijn van het contract per bank:

Ingangsdatum van de lening

U kunt de lening in laten gaan op de datum die het beste aansluit op uw wensen. U kunt kiezen uit de volgende twee opties:

Rente wijziging

Het aangeboden contract heeft een geldigheidsduur tussen de één en drie maanden. Wijzigt binnen deze termijn de rente naar een lagere dan wordt het contract aangepast naar de nieuwe actuele rente. U sluit bij ons een lening af voor een uitgave die binnen één tot drie maanden daadwerkelijk gebruikt gaat worden.

Nieuwe aanvraag

Heeft u een financiering op langere termijn, dus na drie maanden, nodig? Dan is een nieuwe aanvraag nodig wegens het verlopen van de geldigheid van het contract.

Alle voorwaarden in geval van geld lenen

Niet alleen de geldigheidsduur van het aangeboden contract op basis van de uitgebrachte offerte is opgenomen in de voorwaarden. Al onze algemene voorwaarden kunt u downloaden net als alle informatie over de leenvormen. De 'Europese Standaard Informatie voor Consumenten krediet' ontvangt u tegelijk met onze offerte zodat u alle informatie overzichtelijk en compleet kunt bewaren.

Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen