Let op! Geld lenen kost geld

Geldigheidsduur aangeboden contract

Hoe lang is het aangeboden contract geldig?

Lening aanvragen

Als u een leningaanvraag doet ontvangt u van ons een voorstel met daarin de aanbiedingen van onze partnerbanken; u kiest hieruit de beste aanbieding. Wij maken op basis van uw keuze een definitief contract op.

Dit aangeboden contract is één tot drie maanden geldig. Hoe lang precies hangt af van de bank die u kiest. Afhankelijk van uw wensen doen wij ons best om rekening te houden met de geldigheidstermijnen van het geboden contract.

Geldigheidsduur per bank

De geldigheidstermijn van het contract per bank:

Ingangsdatum van de lening

U kunt de lening in laten gaan op de datum die het beste aansluit op uw wensen. U kunt kiezen uit de volgende twee opties:

Rentewijziging

Wijzigt de rente binnen de termijn van de geldigheidsduur van de offerte dan zal de rente aangepast worden naar de nieuwe actuele rente van de lening. U sluit bij ons een lening af voor een uitgave die binnen één tot drie maanden daadwerkelijk gebruikt gaat worden.

Nieuwe aanvraag?

Heeft u een financiering op langere termijn, dus na drie maanden, nodig? Dan is een nieuwe leningaanvraag nodig wegens het verlopen van de geldigheid van het contract.

Alle voorwaarden in geval van geld lenen

Niet alleen de geldigheidsduur van het aangeboden contract op basis van de uitgebrachte offerte is opgenomen in de voorwaarden. Al onze voorwaarden om te lenen kunt u online vinden. De 'Europese Standaard Informatie voor Consumenten krediet' ontvangt u tegelijk met onze offerte zodat u alle informatie overzichtelijk en compleet kunt bewaren.

Actuele rentetarieven

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen