Let op! Geld lenen kost geld
Tesla financieren

Datum: 28 april 2016

Tesla Model 3 financieren

Eindelijk! Na lang wachten presenteerde Tesla de Model 3. De kleinste en meest betaalbare elektrische auto van Tesla. Met een prijskaartje van € 31.000 een stuk goedkoper dan haar voorgangers Model X en Model S. Maar het is nog steeds veel geld. Een fors bedrag dat u misschien niet in één keer op tafel kunt leggen. Daarom deze week meer over de financieringsmogelijkheden voor deze fantastische auto. 

Tesla Model 3 financieren met Persoonlijke Lening

De meeste mensen kiezen voor een Persoonlijke Lening als zij geld lenen voor een auto. Dat begrijp ik heel goed, want bij een Persoonlijke Lening staat de looptijd vast en kunt u deze aanpassen op de verwachte levensduur van de auto. Zo weet u zeker dat u de lening aflost, voordat u de auto afschrijft. “Maar hoeveel kost zo’n lening precies?”, vraagt u zich misschien af.

Een rekenvoorbeeld:
Stel u leent € 31.000 voor uw Tesla Model 3 en u kiest voor een vaste looptijd van 4,5 jaar. Dan betaalt u 6,5%* rente en lost u de lening maandelijks af met € 706.

Geld lenen model S en model X

Ondanks dat de meeste aandacht uitgaat naar het allernieuwste Tesla model, wil ik niet voorbijgaan aan de Model S (vanaf € 89.700) en Model X (vanaf € 94.500). Ook hiervoor kunt u bij ons een autolening afsluiten. Omdat de kosten voor deze elektrische auto’s boven de € 75.000 liggen, zijn de Persoonlijke Lening en het Doorlopend Krediet alleen niet toereikend. Voor leenbedragen tussen de € 20.000 en € 125.000 hebben wij een speciaal product: het Combinatie Krediet. Ontdek hoeveel een lening voor de Model S of Model X kost door online een offerte aan te vragen

Op basis van vast arbeidscontract. 

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen