Let op! Geld lenen kost geld

Kopen op afbetaling bij MediaMarkt

Kies voor een voordeligere persoonlijke lening

Kopen op afbetaling bij de MediaMarkt, oftewel 'Betaal per Maand, het lijkt zo handig. U ontvangt direct het product en betaalt achteraf in termijnen de rekening. Maar in de praktijk is het door de hoge rente (op dit moment 12%) een erg duur krediet. Bovendien komt u soms voor verborgen kosten te staan.

MediaMarkt kopen op afbetaling

Koopt u graag elektronica bij de MediaMarkt, zoals een laptop of TV? Dan weet u vast dat bij MediaMarkt kopen op afbetaling, ook wel "betalen per maand", tot de betaalmogelijkheden behoort.

Hoe werkt kopen op afbetaling bij MediaMarkt?

Om gebruik te kunnen maken van betalen per maand zult u een online aanvragen moeten doen voor een betaalregeling. Dat werkt redelijk hetzelde als een leningaanvraag bij ons. U aanvraag wordt beoordeeld op uw financiële haalbaarheid, dus of u het gevraagde maandbedrag kunt betalen. Voldoet u aan de voorwaarden dan ontvangt u het product en heeft u een lening via Santander. Of u het product nu in de winkel of online hebt gekocht, u ontvangt eerst het product en u betaalt per maand het bedrag terug.

Een lening is altijd voordeliger dan kopen op afbetaling

Online geld lenen is voordeliger en ook verantwoorder dan kopen op afbetaling. Waarom? Onze vaste lage rente begint al bij 7%. Een behoorlijk verschil met de 12% rente die MediaMarkt rekent. Niet alleen de rentes liggen een stuk lager, ook de voorwaarden zijn een stuk gunstiger. Mist u bijvoorbeeld een keer een betaling, dan spreken we gewoon samen met u een regeling af, in plaats van extra kosten te berekenen.

Vraag direct een lening aan en ontvang binnen 24 uur het beste aanbod voor uw wensen en situatie. U kiest de lening die het beste bij u past en wij regelen vervolgens de rest.

Relevante informatie:

Kopen op afbetaling bij webshops leidt tot onoverzichtelijke schulden

Wat is kopen op afbetaling?

Voorkom creditcard schulden

 

Actuele rentetarieven

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen