Let op! Geld lenen kost geld
BNP Paribas

BNP Paribas

Geld lenen tegen de laagste rente

BNP Paribas is Europees marktleider op het gebied van particuliere leningen, met een van de laagste rentetarieven van Nederland. BNP Paribas is op de Nederlandse markt al 200 jaar actief. De bank brengt dus twee eeuwen kennis en ervaring mee en blijft met een regelmatige 5-sterren beoordeling zeer gewaardeerd bij consumenten.

Geld lenen bij BNP Paribas

BNP Paribas biedt voor particulieren alleen persoonlijke leningen aan. Een persoonlijke lening is de meest verantwoorde vorm van geld lenen: u leent eenmalig een afgesproken bedrag en lost het bedrag af tegen een vaste lage rente en met een vaste looptijd. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en wanneer de lening volledig is afgelost. De persoonlijke lening van BNP Paribas sluit optimaal aan op wat de Nederlander wil: rust en duidelijkheid.

BNP Paribas biedt de persoonlijke lening in een aantal vormen aan. Naast de standaard persoonlijkste lening biedt BNP Paribas een speciale persoonlijke lening voor senioren.
Bovendien is er de basis persoonlijke lening, ideaal voor klanten die een eenvoudige lening willen tegen de laagste rente van Nederland.

Actuele rentes BNP Paribas leningen

De actuele rente van de voordeligste BNP Paribas persoonlijke lening start bij 7,90%. Dit geldt bij een lening van 50.000 euro (of 75.000 euro), met een looptijd van 5 jaar (60 maanden) of 10 jaar (120 maanden)

BNP heeft de looptijden verlengd tot wel 180 maanden. U kunt hierdoor, voor een aantal leendoelen, kiezen voor lagere maandlasten door de looptijden tot 144 of 180 maanden.

 

Leningen van BNP Paribas

Elke BNP Paribas persoonlijke lening biedt zowel overzicht als gemak. BNP Paribas maakt het afgesproken leenbedrag in één keer aan u over zodat u direct de beschikking heeft over uw geld. Door de vooraf afgesproken vaste looptijd weet u precies op welke datum de lening is afgelost. U kunt daarnaast bij elke persoonlijke lening altijd boetevrij extra bedragen aflossen om de lening nóg sneller af te lossen.

BNP Paribas biedt 3 typen persoonlijke leningen. Hieronder een overzicht, inclusief eigenschappen, voordelen en voorwaarden.   

1.   BNP Persoonlijkste Lening

 • Kunt u afsluiten als u tussen de 21 en 68 jaar oud bent. De lening dient voor uw 75ste verjaardag volledig afgelost te zijn.
 • Lenen tot 75.000 euro.
 • Scherpe rentetarieven, ook op lagere leenbedragen tot 20.000 euro.
 • Altijd extra boetevrij kunnen aflossen.
 • Ruimer acceptatiebeleid en mogelijkheid tot maatwerk.
 • Overlijdensrisicodekking aanvullend te verzekeren.
 • Maandbedrag zelf veranderen. Heeft u een salarisverhoging gekregen, of wenst u bijvoorbeeld lagere maandlasten? Met de extra financiële ruimte kunt u het aflosbedrag voor minimaal 6 maanden verhogen. U bent dan eerder van uw lening af. Ook prettig: na een extra aflossing kunt u ervoor kiezen om uw maandlasten te verlagen. 
 • Ook voor zelfstandig ondernemers: DGA’s van een BV en IB-ondernemers (Eenmanszaken, VoF’s en Maatschappen)

2.   BNP Persoonlijkste Senioren Lening

 • Kunt u afsluiten als u tussen de 66 tot 78 jaar bent en de lening voor uw 81ste verjaardag volledig aflost.
 • Lenen tot 50.000 euro.
 • Altijd en onbeperkt boetevrij extra kunnen aflossen.
 • Overlijdensrisicodekking aanvullend te verzekeren
 • Eenmalig een opschorting van 3 maanden van de maandbetaling (‘betaalvakantie’)
 • Of juist eenmalig uw maandbedrag voor minimaal 6 maanden verhogen. Zo betaalt u uw lening nog sneller af

3.   BNP Persoonlijkste Lening Basis

 • Kunt u afsluiten als u tussen de 27 en 68 jaar oud bent. De lening dient voor uw 75ste verjaardag volledig afgelost te zijn
 • Eenmalig een vast bedrag lenen tot 75.000 euro.
 • Lage vaste rente vanaf
 • Altijd extra boetevrij kunnen aflossen
 • Overlijdensrisicodekking aanvullend te verzekeren.

Voor alle leningen geldt dat het afsluiten van de lening volledig online gebeurt, inclusief veilig digitaal ondertekenen.

5 sterren beoordeling voor BNP Paribas van Moneyview

BNP Paribas is een toonaangevende bank binnen de EU. Deze partnerbank van De Nederlandse Kredietmaatschappij heeft wereldwijd vestigingen in 68 landen en combineert van oudsher internationale expertise met kennis van de lokale Nederlandse markt.

In 2020 is BNP Paribas door Moneyview beoordeeld met 5 sterren. Dat is de hoogste waardering voor financiële producten voor consumenten. BNP Paribas ontving haar 5 sterren voor de categorie ‘voorwaarden’, met name bij de Persoonlijkste Lening.

Bij een meting tussen 10 aanbieders bleek dat BNP Paribas in vergelijking met de andere banken veel flexibelere betalingsmogelijkheden voor maandtermijnen biedt. De Persoonlijkste Lening kreeg haar 5 sterren- beoordeling al voor de derde keer op rij.

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen