Let op! Geld lenen kost geld
Geld lenen bij InterBank

Geld lenen bij InterBank

Wij zijn beoordeeld met een

  • 9.5
Bekijk alle 705 beoordelingen

Het is niet meer mogelijk om een lening af te sluiten bij InterBank. Heeft u een nog een lening lopen bij InterBank dan verandert er niets: de lening kunt u gewoon blijven aflossen. Wilt u de lening aanpassen dan is de enige op om de InterBank lening over te sluiten naar een lening van een andere kredietverstrekker.

Lenen is niet meer mogelijk bij Interbank

Niet zo lang geleden was Interbank een van de grotere aanbieders van consumptieve kredieten: persoonlijke lening en doorlopend kredieten werden aangeboden. Al eerder stopte Interbank met het aanbieden van het doorlopend krediet, evenals alle andere kredietverstrekkers. Deze leenvorm zorgde er voor dat mensen met schulden bleven zitten waardoor het geen verantwoord vorm ven lenen is.

Interbank maakt onderdeel uit van het Franse Crédit Agricole Group. Deze groep heeft besloten om de activiteiten van CA CF NL in Nederland te beëindigen, omdat een verkoop van het bedrijf Interbank niet mogelijk is gebleken. Met deze beslissing kwam ook een einde aan het verstrekken van persoonlijke leningen.

Voor actieve leningen verandert er niets. Zowel een persoonlijke lening als een doorlopend krediet bij Interbank kan maandelijks afgelost worden, totdat de schuld is afgelost. U kunt niet alleen geen nieuwe lening of krediet meer afsluiten, maar ook wijzigingen doorvoeren bij actieve leningen.

Wilt u uw Interbank lening oversluiten? Dan is dat zeker een optie.

Gerelateerde informatie

Kunt u besparen op uw lening?

Interbank gestopt met leningen

Interbank stop met doorlopend kredieten

Over Interbank

Interbank N.V. is onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V., dé specialist in het verstrekken van consumptief krediet. Crédit Agricole Consumer Finance Nederland is een autoriteit en opinieleider op het gebied van consumptieve kredieten. Door haar kennis van zaken is Interbank een belangrijke en waardevolle partner van De Nederlandse Kredietmaatschappij.

Dat betekent dat u via ons eenvoudig online een lening bij Interbank kunt aanvragen en afsluiten. En daar zijn we trots op. Want Interbank werkt alleen samen met professionele partijen die hoog scoren op kwaliteit en betrouwbaarheid.

U sluit online zelf een lening af, zonder tussenkomst van een adviseur. U betaalt dus ook geen afsluit- en advieskosten.

credit-agricole

Onderdeel Crdit Agricole

Onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland.

loop

Toetsing BKR

Uw kredietwaardigheid wordt getoetst bij het BKR.

verantwoord

Verantwoorde acceptatiecriteria

Verantwoord geld lenen met uw belang voor ogen. 

bespaar

Online geld lenen

Online geld lenen op een moment dat u goed uitkomt. 

gespecialiseerde krediet banken

Gespecialiseerde banken

Verantwoord geld lenen bij een gerenommeerde bank

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen