Let op! Geld lenen kost geld
Geld lenen bij InterBank

Geld lenen bij InterBank

Verantwoord geld lenen v.a. 3,5%

Wij zijn beoordeeld met een

  • 9.5
Bekijk alle 496 beoordelingen

InterBank is al 90 jaar specialist in het uitlenen van geld aan particulieren. Hiervoor werkt de bank samen met speciaal geselecteerde partners. De Nederlandse Kredietmaatschappij is zo’n partner. Samen helpen we particulieren om verantwoord geld te lenen. Gewoon online en met nuttige informatie zodat u goed geïnformeerd geld leent

Over InterBank

InterBank is gespecialiseerd in het verstrekken van leningen aan consumenten. De bank is onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland: marktleider op het gebied van consumptief lenen. Samen met haar partners helpt InterBank particulieren om verantwoord te lenen. Met nuttige informatie, heldere communicatie en goede voorwaarden.

InterBank en De Nederlandse Kredietmaatschappij

Wij zijn partner van InterBank. Dat betekent dat u via ons eenvoudig online een lening bij InterBank kunt aanvragen en afsluiten. En daar zijn we trots op. Want InterBank werkt alleen samen met professionele partijen die hoog scoren op kwaliteit en betrouwbaarheid.
Goed om te weten: wij geven geen advies. Het is dus belangrijk dat u zelf goed op de hoogte bent van de risico’s en verplichtingen van een lening. U betaalt ook geen advieskosten.

Crédit Agricole Consumer Finance Nederland

InterBank is onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland, de grootste kredietverstrekker van Nederland. Crédit Agricole Consumer Finance Nederland is een autoriteit en opinieleider op het gebied van consumptieve kredieten. De bank maakt op haar beurt weer deel uit van het Franse Crédit Agricole: één van de grootste banken ter wereld. Door haar autoriteit en kennis van zaken een belangrijke en waardevolle partner van De Nederlandse Kredietmaatschappij.

Persoonlijke lening van Interbank

Interbank wil u helpen om een comfortabel leven te leiden. Op een gezonde manier. Daarom biedt Interbank verantwoorde leningen voor particulieren. Met transparante communicatie, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Bij ons kunt u terecht voor een persoonlijke lening. Met de persoonlijke lening van Interbank leent u tegen een vaste rente voor een vaste looptijd. U weet precies welk bedrag u leent, welk maandbedrag u betaalt en wanneer de lening is afgelost. Extra vervroegd aflossen is boetevrij. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

De persoonlijke lening is geschikt voor:

  • Mensen die op zoek zijn naar zekerheid: een vaste looptijd en een vaste rente (vanaf 3,5%.
  • Mensen die minimaal 21 en maximaal 73 jaar oud zijn.
  • Mensen die een vast leendoel hebben.

Huiseigenaren lenen bij Interbank tegen een extra lage rente.

Oversluiten Interbank lening

De rente staat nu laag. Als u een Interbank lening of krediet heeft die al een tijdje loopt dan s de kans groot dat de rente die u betaalt hoger is dan de huidige. U mag de lening kosteloos oversluiten zodat u de resterende looptijd van de lening profiteert van de lage rente en dus van lagere maandlasten.

Persoonlijke lening Interbank omzetten

Sluit de persoonlijke lening van Interbank niet meer aan omdat u bijvoorbeeld afgeloste bedragen opnieuw wilt kunnen opnemen? Sluit dan de persoonlijke lening over naar een doorlopend krediet. Deze leenvorm kent een variabele rente en u betaalt die rente alleen over het opgenomen saldo van het krediet.

Uiteraard is het oversluiten van de huidige lening naar een nieuwe persoonlijke lening ook een mogelijkheid als u bijvoorbeeld de looptijd wilt wijzigen en een lagere rente wilt.

Doorlopend krediet Interbank oversluiten

Heeft u uw huidige “oude” doorlopend krediet bij Interbank lopen en heeft u berekend dat de huidige rente voordeel voor u oplevert qua maandlasten? U mag uw doorlopend krediet oversluiten naar een nieuw krediet. Interbank kan geen 1% meer voor haar doorlopend krediet aanbieden wat betreft de aflossing.

Stel, u wilt 25.000 euro lenen en maximaal 250 euro per maand betalen. Het minimale percentage bij Interbank is 1,5% dus de maandlast wordt 375 euro. Uw kunt voorlopig uw krediet oversluiten naar een kredietverstrekker die wel 1% aanbiedt.

Als u het krediet omzet naar een persoonlijke lening dan zet u de gunstige lage rente vast gedurende de resterende looptijd van de lening. Bij deze leenvorm staat de looptijd ook vast dus u bent schuldenvrij op de einddatum van de lening. Op beide leenvormen mag tegenwoordig kosteloos extra tussentijds worden ingelost op de lening.

Oversluiten Interbank lening of krediet

credit-agricole

Onderdeel Crédit Agricole

Onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland.

loop

Toetsing BKR

Uw kredietwaardigheid wordt getoetst bij het BKR.

verantwoord

Verantwoorde acceptatiecriteria

Verantwoord geld lenen met uw belang voor ogen. 

bespaar

Online geld lenen

Online geld lenen op een moment dat u goed uitkomt. 

gespecialiseerde krediet banken

Gespecialiseerde banken

Verantwoord geld lenen bij een gerenommeerde bank

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen