Let op! Geld lenen kost geld
Geld lenen bij InterBank

Geld lenen bij InterBank

Verantwoord geld lenen v.a. 5,7%

Wij zijn beoordeeld met een

  • 9.5
Bekijk alle 591 beoordelingen

Het is sinds eind 2022 niet meer mogelijk om een lening af te sluiten bij InterBank.

Heeft u een nog een lening lopen bij InterBank dan verandert er niets: de lening kunt u gewoon blijven aflossen. Wilt u de lening aanpassen dan is de enige op om de InterBank lening over te sluiten naar een lening van een andere kredietverstrekker.

Waarom geld lenen bij Interbank?

Interbank onderscheidt zich met leningen die specifiek ontwikkeld zijn voor de verbetering of aanschaf van een (tweede) woning. U kunt bij Interbank tot 75.000 euro lenen en toch relatief lage maandlasten houden. U kiest namelijk zelf de looptijd. Bovendien is de rente van uw Interbank lening fiscaal aftrekbaar, als u hem gebruikt voor woningverbetering.

Wilt u een lening afsluiten voor een eenmalig bestedingsdoel, zoals een auto of camper? Of voor het oversluiten van allerlei andere kleine, maar dure kredieten? Ook dat kan bij Interbank. U kunt bij Interbank terecht voor een persoonlijke lening.

Interbank persoonlijke lening

Wilt u geld lenen voor een eenmalig bestedingsdoel, zoals een auto, camper of een restschuld? De Interbank persoonlijke lening is zeer geschikt als u eenmalig een vast bedrag nodig hebt voor een specifieke uitgave. U kunt de looptijd van de lening eenvoudig aanpassen aan de verwachte gebruiksduur of levensduur van de aankoop. Deze lening biedt veel zekerheid omdat de lage rente, looptijd en maandtermijn vaststaan. U weet precies wanneer de lening is afgelost en kunt daarom zonder zorgen extra genieten van uw aanschaf of de aflossing van uw restschuld.

De persoonlijke lening is geschikt voor:

  • Consumenten die geld willen lenen met zekerheid: een vaste looptijd en een vaste rente
  • Mensen die minimaal 21 en maximaal 73 jaar oud zijn.
  • Klanten die een eenmalig vast bestedingsdoel hebben. 

Goed om te weten:

  • Extra vervroegd aflossen op een persoonlijke lening kan onbeperkt en is boetevrij
  • Een persoonlijke lening voor een restschuld is sinds 2018 niet meer fiscaal aftrekbaar

Oversluiten Interbank doorlopend krediet

Heeft u uw huidige “oude” doorlopend krediet bij Interbank lopen en heeft u berekend dat de huidige rente het nodige voordeel voor u oplevert qua maandlasten? U mag uw doorlopend krediet oversluiten naar een nieuwe lening.

Als u het krediet omzet naar een persoonlijke lening dan zet u de gunstige lage rente vast gedurende de resterende looptijd van de lening. Bij deze leenvorm staat de looptijd ook vast dus u bent schuldenvrij op de einddatum van de lening. Op beide leenvormen mag tegenwoordig kosteloos extra tussentijds worden ingelost op de lening.

Interbank lening of krediet oversluiten

 

Over Interbank

Interbank N.V. is onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V., dé specialist in het verstrekken van consumptief krediet. Crédit Agricole Consumer Finance Nederland is een autoriteit en opinieleider op het gebied van consumptieve kredieten. Door haar kennis van zaken is Interbank een belangrijke en waardevolle partner van De Nederlandse Kredietmaatschappij.

Dat betekent dat u via ons eenvoudig online een lening bij Interbank kunt aanvragen en afsluiten. En daar zijn we trots op. Want Interbank werkt alleen samen met professionele partijen die hoog scoren op kwaliteit en betrouwbaarheid.

U sluit online zelf een lening af, zonder tussenkomst van een adviseur. U betaalt dus ook geen afsluit- en advieskosten.

credit-agricole

Onderdeel Crédit Agricole

Onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland.

loop

Toetsing BKR

Uw kredietwaardigheid wordt getoetst bij het BKR.

verantwoord

Verantwoorde acceptatiecriteria

Verantwoord geld lenen met uw belang voor ogen. 

bespaar

Online geld lenen

Online geld lenen op een moment dat u goed uitkomt. 

gespecialiseerde krediet banken

Gespecialiseerde banken

Verantwoord geld lenen bij een gerenommeerde bank

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen