Let op! Geld lenen kost geld
Interbank lening oversluiten

Interbank lening oversluiten

Het is niet meer mogelijk om een Interbank lening af te sluiten omdat Interbank gestopt is met het verstrekken van nieuwe leningen. Heeft u al een lening dan blijft de lening tot en met het einde van de looptijd 'gewoon' bij Interbank actief.

Wilt u een Interbank lening oversluiten? Dan kunt zelf online berekenen of het oversluiten van uw lening een besparing betekent.

 

Oversluiten Interbank leningen

Omdat Interbank geen nieuwe leningen meer verstrekt is het goed om te kijken of het verstandig is om de bestaande persoonlijke lening of doorlopend krediet over te sluiten naar een nieuwe lening.

Oversluiten Interbank doorlopend krediet

Interbank is al een tijd geleden gestopt met het aanbieden van doorlopende kredieten. Wanneer u nog een doorlopend krediet heeft dan krijgt u de tijd om het openstaande saldo maandelijkse met hetzelfde bedrag terug te betalen, totdat de gehele schuld is afgelost.

Wilt u eerder af van uw Interbank doorlopend krediet? Dan kunt u het krediet oversluiten naar een persoonlijke lening (lening met vaste looptijd en vaste rente) of naar een flex en zeker lening (een combinatie lening met de kenmerken van zowel een persoonlijke lening als een doorlopend krediet) Omdat doorlopend krediet bij geen enkele kredietverstrekker meer wordt aangeboden zijn dit de enige opties die u als consument nog heeft.

Oversluiten Interbank persoonlijke lening

Heeft u nog een persoonlijke lening bij Interbank? Dan kunt u doorgaan met uw maandelijkse betalingen totdat de schuld geheel is afelost. U kunt er ook voor kiezen de lening over te sluiten naar een nieuwe persoonlijke lening. Maar, voordat u de lening oversluit is het verstandig eerst te berekenen of u voordeliger uit bent met een nieuwe persoonlijke lening of dat u beter bij Interbank de lening kunt aflossen. Bereken of en hoeveel u kunt besparen op uw lening

Gerelateerde informatie

Interbank gestopt met leningen

Interbank stopt met doorlopend krediet

Online oversluitservice

Een lening oversluiten is niet moeilijk en biedt direct profijt. U kunt gebruik maken van onze online oversluitservice zodat uw krediet van Interbank wordt overgezet naar een Persoonlijke Lening. U krijgt één duidelijk overzicht met voorstellen van de verschillende banken en u kiest het voorstel wat het beste bij uw persoonlijke en financiële situatie past. U krijgt de beste rente van Nederland. Wij berekenen geen afsluit- en advieskosten.

Wis lening

Wis lening
U kunt {{(currentLoan.totalprice - newLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.totalprice - otherLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.period - otherLoan.period)}} maanden minder lang aflossen

Het lijkt erop dat we u geen voordeligere lening kunnen aanbieden

down

Bekijk onderstaande vergelijking met het voordeligste alternatief van één van onze partners

  Uw huidige lening Ons aanbod Ons aanbod
Leenbedrag {{currentLoan.stillToPay | currency}} {{newLoan.stillToPay | currency}} {{otherLoan.stillToPay | currency}}
Maandlast {{currentLoan.monthlyCosts | currency}} {{newLoan.monthlyCosts | currency}} {{otherLoan.monthlyCosts | currency}}
Looptijd {{currentLoan.period}} maanden {{newLoan.period}} maanden {{otherLoan.period}} maanden
Rentepercentage {{currentLoan.showRente}} {{newLoan.interest}} {{otherLoan.interest}}
Totaal te betalen {{currentLoan.totalprice | currency}} {{newLoan.totalprice | currency}} {{otherLoan.totalprice | currency}}
    Vrijblijvend offerte aanvragen Vrijblijvend offerte aanvragen

Actuele rentetarieven

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen