Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Interbank lening oversluiten

Interbank verstrekt geen aflosvrije kredieten meer. Klanten met zo’n aflosvrij krediet moeten structureel (meer) gaan aflossen. Interbank heeft bepaald dat 1% van het krediet als termijnbedrag gaat gelden. Bij een aflosvrij krediet werd alleen rente betaald en niets of nauwelijks afgelost. 

Interbank Doorlopend aflosvrij krediet

U heeft een aflosvrij krediet afgesloten bij Interbank. U betaalt op dit moment alleen rente over de lening en u lost niets af; een voordelige manier van lenen. Interbank gaat minimaal 1% van de kredietlimiet verplicht als termijnbedrag aan u berekenen zodat het krediet wordt afgelost. Deze nieuwe maatregel is uiteindelijk in uw belang; namelijk het aflossen van de lening. Het betekent nu dat u meer moet betalen. In het geval van rentestijging valt het beoogde resultaat voor u weg: de looptijd van het krediet wordt langer. U zult ervaren dat de aflossingen in dit geval voor niets zijn geweest.

Oversluiten

Een lopende aflosvrije lening bij een andere kredietverstrekker mag u altijd kosteloos oversluiten naar een nieuwe partij. Wij kunnen u een lening aanbieden met lagere rente en maandlasten tegen gunstigere voorwaarden. Wij leggen u geen door de bank gedwongen hogere maandlast op. Dankzij de lagere rente kunt u de lening veelal aflossen tegen dezelfde maandlast die u al betaalde. Conclusie: uw maandbedrag blijft laag en u lost toch de lening af. In het geval van het voorstel van Interbank lost u ook de lening af maar u gaat per maand meer betalen. Uw lening oversluiten is dus in uw voordeel.

Doorlopend krediet naar persoonlijke lening omzetten

Een doorlopend krediet oversluiten naar een persoonlijke lening betekent dat u elke maand dezelfde maandlasten betaalt gedurende de hele lening. De rente en de looptijd staan vast dus u weet zeker dat u op de einddatum van de lening het volledige leenbedrag heeft afgelost. Het omzetten van een leenvorm betekent in dit geval zekerheid en u profiteert van de historisch lage vaste rente. De looptijd van een persoonlijke lening ligt tussen de 6 en 120 maanden. U sluit bij ons een lening af voor 10 jaar rentevast vanaf 4,1%.

Wilt u tussentijds extra inlossen op de lening? Dat kan boetevrij en kosteloos.

Online oversluitservice

Een lening oversluiten is niet moeilijk en biedt direct profijt. U kunt gebruik maken van onze online oversluitservice zodat uw krediet van Interbank wordt overgezet naar een persoonlijke lening bij één van onze goedkopere partnerbanken. U krijgt één duidelijk overzicht met voorstellen van de verschillende banken en u kiest het voorstel wat het beste bij uw persoonlijke en financiële situatie past. U krijgt de beste rente van Nederland. Wij berekenen geen afsluit- en advieskosten.

Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen