Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Interbank lening oversluiten

Interbank verstrekt geen aflosvrije kredieten meer. Klanten met zo’n van oorsprong aflosvrij krediet moeten structureel (meer) gaan aflossen. Interbank heeft bepaald dat 1% van het krediet als termijnbedrag gaat gelden. Bij een aflosvrij krediet werd alleen rente betaald en niets of nauwelijks afgelost. 

Interbank Doorlopend aflosvrij krediet

U heeft een aflosvrij krediet afgesloten bij Interbank. U betaalt op dit moment alleen rente over de lening en u lost niets af; een voordelige manier van lenen. Interbank gaat echter minimaal 1% van de kredietlimiet verplicht als termijnbedrag aan u berekenen zodat het krediet wordt afgelost. Deze nieuwe maatregel is uiteindelijk in uw belang; namelijk het aflossen van de lening. Het betekent wel dat u nu meer moet betalen. In het geval van rentestijging valt het beoogde resultaat voor u weg: de looptijd van het krediet wordt langer doordat u meer kwijt bent aan de rente. U zult ervaren dat de aflossingen in dit geval voor niets zijn geweest. Dat werkt demotiverend en kan zelfs onverantwoord zijn als u momenteel geen financieel stabiele situatie heeft.

Oversluiten bestaand Doorlopend Krediet

Een lopende aflosvrije lening bij een andere kredietverstrekker mag u altijd kosteloos oversluiten naar een nieuwe partij. Wij kunnen u een Persoonlijke Lening aanbieden met lagere rente en maandlasten tegen gunstigere voorwaarden. Momenteel ligt de rente zelfs historisch laag (vanaf 3,5%). Wij leggen u geen door de bank gedwongen hogere maandlast op. Dankzij de lagere rente kunt u de lening veelal aflossen tegen dezelfde maandlast die u al betaalde. Conclusie: uw maandbedrag blijft laag en u lost toch de lening af. Ter vergelijk: in het voorstel van Interbank lost u ook de lening af maar u gaat per maand méér betalen. Uw lening oversluiten naar een voordeligere lening met betere voorwaarden is dus in uw voordeel.

Doorlopend krediet naar persoonlijke lening omzetten

Wilt u uw huidige dure en onvoordelige krediet om laten zetten naar een lening met meer zekerheid en een vaste einddatum? 

Een Doorlopend Krediet oversluiten naar een Persoonlijke Lening betekent dat u elke maand dezelfde maandlasten betaalt gedurende de hele lening. De rente en de looptijd staan vast, dus u weet zeker dat u op de einddatum van de lening het volledige leenbedrag heeft afgelost. Het omzetten van een leenvorm betekent in dit geval zekerheid en betere voorwaarden. Bovendien profiteert u van de historisch lage vaste rente. De looptijd van een Persoonlijke Lening ligt tussen de 6 en 120 maanden. U sluit bij ons een lening af voor 10 jaar rentevast vanaf 3,5%.

Voordelen oversluiten Doorlopend Krediet naar een Persoonlijke Lening

  • De vaste lage rente van een Persoonlijke Lening is vaak lager dan de variabele rente van een Doorlopend Krediet. 
  • Oversluiten naar een Persoonlijke Lening betekent dat u de huidige lage rente vastzet, gedurende de gehele looptijd van de lening. U weet dus elke maand precies waar u aan toe bent.
  • Een Persoonlijke Lening is een eenmalig bedrag dat u daarna niet meer opnieuw kunt opnemen. Uw schuld slinkt dus elke maand na elke aflossing. 
  • Veel banken bieden geen Doorlopend Krediet meer aan of blokkeren gaandeweg bestaande Doorlopende Kredieten. Ook al kunt u geen bedragen meer opnemen, blijft de rente nog wel variabel. Waarom zou u nog een duur krediet met een (hoge) variabele rente aanhouden als u kosteloos mag oversluiten naar een lening met een vaste lage rente?

Wilt u tussentijds extra inlossen op de Persoonlijke Lening? Dat kan altijd boetevrij en kosteloos.

Online oversluitservice

Een lening oversluiten is niet moeilijk en biedt direct profijt. U kunt gebruik maken van onze online oversluitservice zodat uw krediet van Interbank wordt overgezet naar een Persoonlijke Lening. U krijgt één duidelijk overzicht met voorstellen van de verschillende banken en u kiest het voorstel wat het beste bij uw persoonlijke en financiële situatie past. U krijgt de beste rente van Nederland. Wij berekenen geen afsluit- en advieskosten.

Wis lening

Wis lening
U kunt {{(currentLoan.totalprice - newLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.totalprice - otherLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.period - otherLoan.period)}} maanden minder lang aflossen

Het lijkt erop dat we u geen voordeligere lening kunnen aanbieden

down

Bekijk onderstaande vergelijking met het voordeligste alternatief van één van onze partners

  Uw huidige lening Ons aanbod Ons aanbod
Leenbedrag {{currentLoan.stillToPay | currency}} {{newLoan.stillToPay | currency}} {{otherLoan.stillToPay | currency}}
Maandlast {{currentLoan.monthlyCosts | currency}} {{newLoan.monthlyCosts | currency}} {{otherLoan.monthlyCosts | currency}}
Looptijd {{currentLoan.period}} maanden {{newLoan.period}} maanden {{otherLoan.period}} maanden
Rentepercentage {{currentLoan.showRente}} {{newLoan.interest}} {{otherLoan.interest}}
Totaal te betalen {{currentLoan.totalprice | currency}} {{newLoan.totalprice | currency}} {{otherLoan.totalprice | currency}}
    Vrijblijvend offerte aanvragen Vrijblijvend offerte aanvragen

Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen