Let op! Geld lenen kost geld
Geld lenen voor een elektrische scooter

Geld lenen voor een elektrische scooter

Verantwoord online lenen voor uw elektrische scooter vanaf 6,7%

Wij zijn beoordeeld met een

 • 9.5
Bekijk alle 1928 beoordelingen
Geheel kosteloos en vrijblijvend
Voor 18:00 aanvragen = vandaag het aanbod ontvangen
Profiteer nu: v.a. 6,7% vaste rente

Vraag kosteloos een offerte aan en profiteer nu van de rente vanaf 6,7%

Invullen van het aanvraagformulier duurt ongeveer 2 min.

Met uw elektrische scooter de weg op: alle vrijheid, fluisterstil en nog milieuvriendelijk ook. Elektrische scooters worden alsmaar populairder en gelukkig ook steeds betaalbaarder. Ontdek hier hoe u eenvoudig een verantwoorde e-scooter lening afsluit. Met een rekenvoorbeeld en (financiële) tips. 

Voordelen elektrische scooter

De voordelen van een e-scooter worden steeds overtuigender! Elektrische scooters zijn tegenwoordig betrouwbaarder dan gewone scooters, ze rijden goedkoper, kennen geen startproblemen en het onderhoud blijkt een stuk eenvoudiger (en daardoor goedkoper). Bovendien ligt de actieradius bij de meeste e-scooters al tussen de 70 km en 100 km. ’s Nachts opladen en u kunt er de hele dag mee rijden.

Wat kost een elektrische scooter? Vanaf ongeveer 1500 euro koopt u een e-scooter die in gebruik en onderhoud uiteindelijk voordeliger uitpakt dan een benzinemodel. De prijs van elektrische scooters loopt op tot zo’n 6500 euro voor zo’n felbegeerde Vespa Elettrica – de Ferrari onder de e-scooters. Dat maakt de instapprijs weliswaar hoger dan bij een brandstof scooter, maar door alle voordelen laten elektrische scooters de traditionele modellen steeds verder achter zich liggen. De ideale scooter dus voor in de stad, voor relatief korte afstanden en als bezorgscooter. Bovendien is er voor ondernemers subsidie mogelijk, waarover meer in de tips.

Persoonlijke Lening: de beste lening voor uw elektrische scooter

De meeste van onze klanten kiezen voor een Persoonlijke Lening om hun elektrische scooter te financieren. Dat komt omdat bij een Persoonlijke Lening de looptijd en rente vaststaan en de rente momenteel historisch laag ligt (al vanaf 6,7%). Bovendien kan de looptijd van de Persoonlijke Lening exact worden afgestemd op de gebruiks-/ levensduur van de e-scooter.

Voordelen Persoonlijke Lening

Een Persoonlijke Lening kan zeker interessant zijn voor de financiering van een elektrische scooter. Zolang u de maandlasten maar kunt dragen. Bij een Persoonlijke Lening zijn het leenbedrag, de looptijd en de rente van tevoren vastgesteld. Daarom zijn er geen vervelende verrassingen achteraf. Het geeft u de veiligheid en zekerheid om zo verantwoord mogelijk geld te lenen.

 • Vaste lage rente vanaf 6,5%.
 • Eenmalig een vast bedrag lenen. 
 • Vaste looptijd. U weet vooraf precies wanneer u de lening heeft afgelost. 
 • Looptijd afstemmen op gewenste maandtermijn of gebruiks-/levensduur van de elektrische scooter.
 • Extra aflossen mag altijd en is boetevrij. 

Waarom bij ons lenen?

 • Met één aanvraag een compleet en realistisch aanbod van 5 banken in één overzicht
 • Vergelijk rente, voorwaarden en datum uitbetaling in één overzicht
 • Geheel vrijblijvend en kosteloos offerte aanvragen
 • Snel, foutloos en voordelig
 • Niet tevreden, geld terug!
 • Beoordeeld met een 9,6 op Trustpilot

Rekenvoorbeeld lening elektrische scooter

Stel, u koopt een e-scooter van 6000 euro en u wilt de lening binnen 5 jaar aflossen. U heeft 500 euro spaargeld, maar hebt ook nog 500 euro nodig voor uw scooterrijbewijs en accessoires. Dan ziet uw lening er zo uit:

U leent 6000 euro en betaalt dit bedrag in 60 maanden terug. De rente bedraagt in dit geval 6,2% waardoor u maandelijks 116 euro terugbetaalt. Na 60 maanden heeft uw elektrische scooter, scootterrijbewijs en accessiores u 6965 euro gekost.

4 Tips voor het financieren van een elektrische scooter

 1. Subsidie! Bent u als ondernemer op zoek naar een e-scooter of een elektrische bezorgscooter? Grote kans dat u dan in aanmerking komt voor een subsidie van wel 50%. Zo kunt u een gloednieuwe elektrische scooter uit een mooie middenklasse van 2600 euro misschien aanschaffen voor slechts 1300 euro. Deze regeling heet MIA en VAMIL en de aanvraagprocedure is eenvoudig. Het minimum aankoopbedrag van de e-scooter ligt volgens de voorwaarden op 2500 euro excl. BTW. 
 2. Let op het verschil tussen een Gel accu en een Lithium accu. De prijs van een elektrische scooter wordt mede bepaald door het type accu. Gel-accu’s zijn wat goedkoper dan Lithium accu’s, maar goedkopere e-scooters met Gel-accu kunnen vaak wel upgraden naar een Lithium-accu. Lithium- accu’s gaan langer mee, laden sneller op en zijn lichter. U kunt er dus meer capaciteit in kwijt dan in een Gel-accu. 
 3. De betrouwbaarheid van de huidige e-scooters is indrukwekkend. Om te beginnen zijn er nooit startproblemen. Elektronische scooters zijn wel uitgerust met meer elektronica dan een brandstof model: een elektromotor, accupakket, oplader en controller (rijregeling), maar deze mechanische techniek is bij de meeste e-scooters uitstekend doorontwikkeld. Ook als het gaat om de actieradius zijn er grote sprongen gemaakt. Van 50/70 km bij de wat goedkopere modellen tot wel 200 km bij de Lifan E3 (met het grootst mogelijke accupakket). Check voor een overzicht van de betrouwbaarheid deze 5 beste e-scooters. 
 4. Wat kost een goede elektrische scooter en hoe vindt u een goed model? De prijs van een e-scooter hangt natuurlijk af van de kwaliteit en die wordt weer bepaald door het accupakket (met of zonder upgrade), het design en het model. Nieuwe e-scooters koopt u al vanaf 1000 euro en de prijs kan oplopen tot ongeveer 6500 euro. De prijs-kwaliteit verhouding van de IVA E-GO S4 en S3 wordt als beste beoordeeld, daarna volgen de Lifan E3 en de Gomax Dragon-E. Doorloop ook deze checklist voor de beste keuze ideale elektrische scooter.

Geld lenen voor een gewone scooter, motor of elektrische auto ook mogelijk

Heeft u al een elektrische scooter op het oog maar moet u het scooterrijbewijs nog halen? Of gaat u voor het grotere werk en wilt u een elektrische auto of een motor kopen? Bij ons leent u met de beste voorwaarden en tegen de laagste rentes van Nederland. Oók voor de financiering van een gewone scooter of uw rijbewijs. U leent bij ons al vanaf 5000 euro.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek vaak nog dezelfde dag wat uw mogelijkheden zijn. 

Onze werkwijze

Als specialist in consumptieve kredieten verstrekken wij alleen online leningen. Hiervoor werken we samen met 5 gerenommeerde en gespecialiseerde partnerbanken. Zij verstrekken de lening, wij regelen alles daaromheen.
U vraagt een offerte aan, vergelijkt het aanbod van de banken (altijd realistisch) en levert de gevraagde bestanden aan.
Binnen 2 werkdagen kunt u al rekenen op het afgesproken bedrag op uw rekening. Dankzij deze samenwerking, onze online werkwijze en execution-only policy is een e-scooter lening bij ons altijd één van de goedkoopste van Nederland.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ontvang binnen een paar uur kosteloos het aanbod van 5 banken in 1 overzicht.

Heeft u vragen?
Ons team heeft de antwoorden.

Als u geld wilt lenen, heeft u waarschijnlijk ook wel vragen. Bijvoorbeeld welke lening bij uw leendoel past of hoe wij werken. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen, belangrijke begrippen en leendoelen voor u verzameld.

Actuele rentetarieven

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen