Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Geld lenen voor advocaatkosten

Juridische kosten financieren vanaf 3,5%

Juridische kosten financieren met een lening

Met een gemiddeld uurtarief van 200 euro kunnen de kosten van een advocaat enorm oplopen. Heeft u geen rechtsbijstandverzekering en verdient u boven de 27.300 euro per jaar, dan zijn de advocaatkosten volledig voor uw eigen rekening. Heeft u al hoge advocaatkosten of verwacht u deze te maken, dan is het goed om te weten dat u hiervoor geld kunt lenen. 

Hoeveel en wat zijn de voorwaarden?

Zit u aan de limiet van uw rechtsbijstandverzekering of bent u helemaal niet verzekerd? Dan kunt u bij De Nederlandse Kredietmaatschappij geld lenen voor extra rechtsbijstand. Afhankelijk van uw inkomen kunt u 2500 euro - 150.000 euro lenen voor juridische kosten. U bent geheel vrij in het besteden van de lening voor juridische kosten. Er is dus geen toestemming nodig om een procedure te staren. Bovendien heeft u de vrije keuze voor een advocaat. 

Lening aangaan tijdens scheiding

 

Bent u nog niet officieel gescheiden? Dan is het helaas niet mogelijk om zonder toestemming van uw wettelijke partner de advocaatkosten te financieren met een lening.
De enige optie is om het benodigde bedrag voor het echtscheidingsproces voor te laten schieten door vrienden/ familie en uw schulden na de scheiding terug te betalen met een lening.
Wilt u voorkomen dat u uw schulden niet kunt terugbetalen, kunt u wel alvast van tevoren berekenen hoeveel u kunt lenen

Ruim 2255 klanten hebben ons reeds beoordeeld

Waar maken wij het verschil?

Ruim 2255 klanten hebben ons reeds beoordeeld en geven onze dienstverlening op Trustpilot.nl een 9.6


A. Reinders

Alles online en snelheid

"De belangrijkste elementen zijn: alles online en een doorlooptijd 4 dagen (van start van de aanvraag tot het moment dat de lening is overgemaakt)"

Geplaatst op: 05-04-2021

corina sip

Jaarlijkse evaluatie

"Tijdens het jaarlijkse evaluatie gesprek, werd ons een heel mooi voorstel gedaan. Hierbij gingen onze maandlasten met ruim 70 euro omlaag. Het werd verder prima geregeld, met geregeld contact over de voortgang. Heel fijn geholpen"

Geplaatst op: 31-03-2021

Ron Poel

Vlotte en heldere bemiddeling

"Vlotte en heldere bemiddeling. Goede uitleg en goed werkende site voor aanleveren gevraagde documenten."

Geplaatst op: 31-03-2021

Kavita

Uploaden van documentatie is supergoed

"Uploaden van documentatie is supergoed, hierdoor verloopt het proces onwijs snel. Ze blijven in contact daardoor hebben we een lening overgesloten met een veel lagere rente. Klantvriendelijk en goede service!"

Geplaatst op: 29-03-2021

H.B

Geweldig en snel!

"Geweldig, duidelijk, overzichtelijk en snel dat is wat iedereen wilt. Verder krijg je de juiste beste keuze waar je zelf uit kan kiezen."

Geplaatst op: 15-03-2021

Anoniem

Afhandeling ging snel en gemakkelijk.

"Afhandeling ging snel en gemakkelijk. In ca een week tijd hadden we t geld op de rekening. Alles ging digitaal, inloggen met je eigen bank gegevens en via de website. Paar keer telefonisch contact gehad en netjes en vriendelijk te woordt gestaan, al de onduidelijkheden / vragen beantwoordt. Zeer tevreden!"

Geplaatst op: 14-03-2021

E Hendriks

Heel vriendelijk

"Heel vriendelijk, maar ook ging alles als een sneltrein, Uit het verleden moest ik wel eens weken wachten. Dit was niet bij deze bank voor de goede orden. Al bij al perfect. Met vriendelijke groet, E.Hendriks"

Geplaatst op: 13-03-2021

enna

Gebruikersvriendelijk en veel besparing

"Een bijzonder gebruikersvriendelijk online proces, Ook telefonisch contact was erg prettig. Een aanrader dus! Ik heb mijn lening kosten met de helft kunnen verminderen."

Geplaatst op: 10-03-2021

W.A.

Uitstekende service!

"Zeer klantvriendelijk, uitstekende service en klant is koning. Van harte aan te bevelen!"

Geplaatst op: 09-03-2021

M Hoekstra

Onze lening(voor 70+)

"Onze lening(voor 70+) hebben we net aan laten passen voor een lagere rente. Erg attent, vlot te regelen en uitstekende communicatie door de medewerkers van de kredietmaatschappij"

Geplaatst op: 08-03-2021

marc

Supersnelle lening geregeld

"Op zondag een offerte aangevraagd en vrij snel de offertes van de banken binnnen. Maandag de originele documenten opgestuurd en alle gegevens ingevuld. Regelmatig wordt je op de hoogte gehouden van de stand van zaken.Woensdagmorgen bericht tot de bank tot uitbetaling overgaat en woensdagmiddag stond het geld op de bank.Allemaal super snel geregeld.Had gelijktijdig ergens anders telefonisch een offerte aangevraagd en zouden zsm offerte van de bank sturen maar nog altijd geen reactie gehad behalve waar de documenten bleven terwijl ik eerst een offerte wil zien voordat ik alles doorstuur.Op mijn mail geen reactie meer gehad.Dus wereld van verschil hoe het ook kan gaan"

Geplaatst op: 05-03-2021

huub van Os

Helemaal geweldig hoe je geholpen?

"Helemaal geweldig hoe je geholpen wordt, ik ben geholpen door Rosita, 1 woord geweldige service Rosita. jij verdiende een bloementje"

Geplaatst op: 03-03-2021

Dhr. D.J van de van de Brug

Uitstekend geholpen ik zou deze?

"Uitstekend geholpen ik zou deze maatschappij zeker aanraden, vriendelijk, en behulpzaam."

Geplaatst op: 17-02-2021

Dhr. J.W.. Leunk

Top service!

"Top service, zeer snel, erg klantgericht. Aanrader!"

Geplaatst op: 16-02-2021

annick

Super snel en persoonlijk geholpen

"Super snel en persoonlijk geholpen. Door de lockdown was printen lastig dus daar was aan gedacht. Zeker een aanrader"

Geplaatst op: 14-02-2021

Nick

Perfecte ondersteuning en super snel

"Perfecte ondersteuning en super snel geregeld. Persoonlijk contact toen iets onduidelijk was en geen papieren rompslomp met versturen van papieren per post. Allemaal digitaal geregeld binnen 24 uur."

Geplaatst op: 09-02-2021

Serhat

Opnieuw zeer goed geholpen door DNKM!

"Opnieuw zeer goed geholpen door DNKM voor het oversluiten van een bestaande lening tegen een gunstigere rente. Tussen eerste contact en uitbetaling zat twee dagen, bedankt!"

Geplaatst op: 27-01-2021

Leon Rutten

Zeer goed geholpen

"Goededag, ik ben zeer goed geholpen door de Nederlandse kredietmaatschappij. Ik vroeg in het begin van het jaar alleen een autokrediet aan maar werd meteen gebeld of ik niet andere bestaande leningen wou over sluiten? Dit vervolgens gedaan en nu een stuk lagere maandlasten. Dus bij deze ben ik goed en snel geholpen en daar zijn wij zeer blij mee. Ik kan de Nederlandse kredietmaatschappij altijd aanbevelen"

Geplaatst op: 26-01-2021

Klant

Super service.

"Weer super goed geholpen door Karen Keur van de Nederlandse kredietmaatschappij, helemaal top!"

Geplaatst op: 25-01-2021

Andreas Grey

Super snel en duidelijk!

"Super snel en duidelijk!! Beste service en heel erg klantvriendelijk"

Geplaatst op: 24-01-2021

Ronald

Snelle service

"Snelle service, klantvriendelijk en duidelijke uitleg. Wanneer iets niet duidelijk is wordt het mondeling toegelicht."

Geplaatst op: 12-01-2021

Lee

Klant gericht, snel en makkelijk

"De service check, 6 maanden na het afsluiten van onze lening heeft ons een hoop kosten bespaard. I.v.m. een gunstigere rente. Hun portaal is super gebruiksvriendelijk. En je hoort vrijwel altijd binnen een dag terug. Ook veel persoonlijke aandacht en vriendelijke medewerkers. Zou 6 sterren geven als ik dat kon. :)"

Geplaatst op: 05-01-2021

LWF van der Wijst

Geweldige inzet

"Geweldige inzet, van 1e contact tot en met uitvoering binnen 6 uur geregeld, zeer snelle schakeling, afwikkeling en nakomen van toezeggingen"

Geplaatst op: 05-01-2021

Tevreden Klant

Goede en duidelijke uitleg

"Goede en duidelijke uitleg, snelle reacties en zelfs als de rente daalt krijg je de mogelijkheid om kosteloos de lening om te sluiten."

Geplaatst op: 05-01-2021

Tevreden klant

Top ervaring!

"Top ervaring!! Ik had haast met de aanvraag en zij hebben zeker geleverd!"

Geplaatst op: 04-01-2021

Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen