Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Geld lenen voor advocaatkosten

Juridische kosten financieren vanaf 3,6%

Juridische kosten financieren met een lening

Met een gemiddeld uurtarief van 200 euro kunnen de kosten van een advocaat enorm oplopen. Heeft u geen rechtsbijstandverzekering en verdient u boven de 27.300 euro per jaar, dan zijn de advocaatkosten volledig voor uw eigen rekening. Heeft u al hoge advocaatkosten of verwacht u deze te maken, dan is het goed om te weten dat u hiervoor geld kunt lenen. 

Hoeveel en wat zijn de voorwaarden?

Zit u aan de limiet van uw rechtsbijstandverzekering of bent u helemaal niet verzekerd? Dan kunt u bij De Nederlandse Kredietmaatschappij geld lenen voor extra rechtsbijstand. Afhankelijk van uw inkomen kunt u 2500 euro - 150.000 euro lenen voor juridische kosten. U bent geheel vrij in het besteden van de lening voor juridische kosten. Er is dus geen toestemming nodig om een procedure te staren. Bovendien heeft u de vrije keuze voor een advocaat. 

Lening aangaan tijdens scheiding

 

Bent u nog niet officieel gescheiden? Dan is het helaas niet mogelijk om zonder toestemming van uw wettelijke partner de advocaatkosten te financieren met een lening.
De enige optie is om het benodigde bedrag voor het echtscheidingsproces voor te laten schieten door vrienden/ familie en uw schulden na de scheiding terug te betalen met een lening.
Wilt u voorkomen dat u uw schulden niet kunt terugbetalen, kunt u wel alvast van tevoren berekenen hoeveel u kunt lenen

Ruim 1848 klanten hebben ons reeds beoordeeld

Waar maken wij het verschil?

Ruim 1848 klanten hebben ons reeds beoordeeld en geven onze dienstverlening op Trustpilot.nl een 9.6


Ayse

Aanrader!

"Super tevreden. Van te voren duidelijk aangeven wat je kunt verwachten. Stap voor stap uitleg over voortgang. Ook als een aanbieder vooralsnog een ander rente tarief wilt invoeren, gaan ze in onderhandeling. Kortom alles wat in jou voordeel is, doen ze hun best voor. Aanrader!"

Geplaatst op: 07-07-2020

RenE

Uitstekende dienstverlening

"Na een jaar word ik door hun benaderd om tegen een beter tarief over te sluiten. Dat is pas dienstverlening."

Geplaatst op: 04-07-2020

MA Florusse

Oprechte aandacht en flexibiliteit.

"Vriendelijke terzakekundige mensen die meebewegen met wensen en twijfels. Er is tijd en aandacht voor je vragen en er wordt snel en attent gereageerd."

Geplaatst op: 28-06-2020

G Verbeek

De lening wordt via een beveiligd digitaal platform snel geregeld

"De lening wordt snel overgesloten Al het papierwerk kan via een Beveiligd digitaal platform worden overgezonden. Alles is heel duidelijk en snel afgehandeld."

Geplaatst op: 23-06-2020

D. Lala

Een tevreden klant

"-Aanbieding offerte vergeleken met concurrenten veel beter. -Medewerkers waren heel erg vriendelijk en behulpzaam. -De service was uitstekend. -Alles liep volgens afspraak en snel. -Automatisering documenten duidelijk en gebruiksvriendelijk. -Telefonisch goed bereikbaar. -Afhandeling van het hele proces ging erg snel. -Over het algemeen heel erg tevreden."

Geplaatst op: 22-06-2020

S. H. Macdonald

Helderheid

"Helderheid, aandacht en snel. zeer klantvriendelijk. Er wordt met je meegedacht. Uit de vele offertes kon ik een goed overwogen beslissing nemen."

Geplaatst op: 15-06-2020

S Djordjevic

excellent support

"Excellent service and steps are very easy and clear. Many thanks for the great support"

Geplaatst op: 14-06-2020

S Van Kuijk

Na de aanvraag gingen ze direct voor..

"Na de aanvraag gingen ze direct voor ons aan de slag. Al snel kregen wij een terugkoppeling wat zij nog van ons nodig hadden om de aanvraag goed te kunnen beoordelen. Nadat zij alle gevraagde documenten hadden ontvangen, hadden wij binnen 24 uur goedkeuring"

Geplaatst op: 23-05-2020

RK Jansens

Super netjes en goed geholpen.

"Super netjes en goed geholpen. Wat bij een ander niet lukt krijgen zij voor elkaar. Kan ze van harte aanbevelen. Echt top."

Geplaatst op: 20-05-2020

PeterS83

Supersnelle en vriendelijke service. Aanrader!

"Op een woensdag een lening aangevraagd en op de vrijdag het geld al op de rekening! Supersnelle service, handige online tool om je documenten in up te loaden en een prettig telefonisch contact met 2 medewerkers van dit bedrijf. Dankzij De Nederlandse Kredietmaatschappij een lening bij Defam gekregen met een goede lage rente. En dat terwijl de ABN AMRO mij dezelfde lening niet wou geven, omdat die de vaste toeslagen op mijn salaris zogenaamd niet als inkomen zag. Defam en De Nederlandse Kredietmaatschappij wel en die deden daar niet moeilijk over. Met als bijkomend voordeel dat ik ook nog eens een lagere rente heb dan wat ik bij de ABN gehad zou hebben. Ik raad De Nederlandse Kredietmaatschappij en Defam dus zeker aan!"

Geplaatst op: 20-05-2020

Kitty

Top!

"Hele goede ervaring mee, ze doen alle moeite om het gewenste krediet te verkrijgen, bij mij ging dat in 2 stappen en door de corona crisis kostte dit wat meer moeite met de bank maar met de inspanningen van de medewerkers was dit toch gelukt. Ze denken heel goed mee, houden je heel goed op de hoogte van de gang van zaken en weten de juiste wegen te bewandelen. Eenmaal akkoord heb je het geld heel snel op je rekening."

Geplaatst op: 11-05-2020

F Hosseini

Ondersteunend

"Prima geholpen met een proactieve vorm. Ik hoefde nergens achter aan. Als iets niet goed was met de geleverde documenten word ik gelijk gebeld en geholpen"

Geplaatst op: 10-05-2020

Dutchbird

Zeer aan te raden!

"Ik heb inmiddels al twee keer bemiddeling door de Nederlandse Krediemaatschappij gehad, en beide keren ben ik perfect geholpen. De service is snel, eerlijk en geen verrassingen. Indien nodig is persoonlijk contact via mail of telefoon zo gerealiseerd."

Geplaatst op: 05-05-2020

Monique en Han

Een aanrader voor iedereen!

"Betrokken, Onderscheidend, Deskundig, Ambitieus en Geinteresseerd. Zijn de woorden die passen bij dit team. De ontwikkelde website is helder, effectief en efficient. De status van de lening kan in een oog op slag gevolgd worden. Zij doen wat zij beloven. Onze complimenten! In het bijzonder dank aan Michel, Rosita en Halmar. Voor de volgende keer, wij weten jullie te vinden. Een aanrader voor iedereen!"

Geplaatst op: 04-05-2020

Rob

Zeer goed geholpen..

"Zeer goed geholpen... persoonlijke aanpak ipv zakelijk... goed op de hoogte gehouden van verloop aanvraag ... in 1 woord klasse... medewerker Halmar is een toppertje!"

Geplaatst op: 29-04-2020

Paul Smits

Prima service

"Prima service. Duidelijke en heldere uitleg in Jip en Janneke taal. Stap voor stap word je duidelijk door de het hele proces begeleidt. Goede terugkoppeling zowel telefonisch als per mail. Eigenlijk helemaal geen wanklank."

Geplaatst op: 26-04-2020

P T

Super!

"Dit fantastische team heeft ons super geholpen. Bent u ook op zoek naar iemand die u kan helpen met oversluiten naar een voordeliger financiering , of bent u op zoek naar een financiering twijfel dan niet en neem contact met de nederlandsche krediet maatschappij op! 100% dat u zo enthousiast wordt. Alles super was snel geregeld!"

Geplaatst op: 20-04-2020

André

Gemakkelijk overzichtelijk en goede afhandeling

"Gemakkelijke manier van offerte aanvraag. Via e mail en webomgeving duidelijke en gebruiksvriendelijke manier wordt de stand van zaken weergegeven. Na goedkeuring snelle manier van afwikkelen"

Geplaatst op: 14-04-2020

W.H.J Peeters

uitstekend en snel afgehandeld

"uitstekend en snel afgehandeld,en niet te vergeten prima onderhoud met personeel ondanks de corona crisis."

Geplaatst op: 06-04-2020

R Petersen

Geweldig geholpen

"Geweldig geholpen, ook na het verkregen krediet! Top!!"

Geplaatst op: 03-04-2020

Lucas van der Molen

Aanvraag wordt vlot en netjes geregeld

"Aanvraag wordt vlot en netjes geregeld. Geld was met een paar dagen al geregeld"

Geplaatst op: 01-04-2020

J de Rek

Super snel

"Super snel en website voor aanleveren documenten werkt erg fijn. Leuk team!"

Geplaatst op: 01-04-2020

V uit B

Goed geholpen en snel geregeld!

"Goed geholpen, en heel overzichtelijk! Wij zijn superblij dat het allemaal snel geregeld was zonder overdreven veel moeite."

Geplaatst op: 21-03-2020

Mary van veen - sharoyan

Goede service met een grote deskundigheid

"Goede service. Er wordt goed aangegeven wat er nodig is. De status van de aanvraag is erg duidelijk. Het goede voorwerk en screening draagt daarbij ook bij aan een snelle afhandeling bij de bank. Keurige service met deskundige medewerkers."

Geplaatst op: 18-03-2020

Claudia

Eenvoudig stukken uploaden

"Eenvoudig stukken uploaden. Duidelijke en nette communicatie tussen vervolg stappen. Wij moesten nog wat extra gegevens aanleveren dit werd goed telefonisch doorgenomen. Al met al ook nog snel afgehandeld. Top!"

Geplaatst op: 15-03-2020

Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen