Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Geld lenen voor advocaatkosten

Juridische kosten financieren vanaf 3,5%

Juridische kosten financieren met een lening

Met een gemiddeld uurtarief van 200 euro kunnen de kosten van een advocaat enorm oplopen. Heeft u geen rechtsbijstandverzekering en verdient u boven de 27.300 euro per jaar, dan zijn de advocaatkosten volledig voor uw eigen rekening. Heeft u al hoge advocaatkosten of verwacht u deze te maken, dan is het goed om te weten dat u hiervoor geld kunt lenen. 

Hoeveel en wat zijn de voorwaarden?

Zit u aan de limiet van uw rechtsbijstandverzekering of bent u helemaal niet verzekerd? Dan kunt u bij De Nederlandse Kredietmaatschappij geld lenen voor extra rechtsbijstand. Afhankelijk van uw inkomen kunt u 2500 euro - 150.000 euro lenen voor juridische kosten. U bent geheel vrij in het besteden van de lening voor juridische kosten. Er is dus geen toestemming nodig om een procedure te staren. Bovendien heeft u de vrije keuze voor een advocaat. 

Lening aangaan tijdens scheiding

 

Bent u nog niet officieel gescheiden? Dan is het helaas niet mogelijk om zonder toestemming van uw wettelijke partner de advocaatkosten te financieren met een lening.
De enige optie is om het benodigde bedrag voor het echtscheidingsproces voor te laten schieten door vrienden/ familie en uw schulden na de scheiding terug te betalen met een lening.
Wilt u voorkomen dat u uw schulden niet kunt terugbetalen, kunt u wel alvast van tevoren berekenen hoeveel u kunt lenen

Ruim 2044 klanten hebben ons reeds beoordeeld

Waar maken wij het verschil?

Ruim 2044 klanten hebben ons reeds beoordeeld en geven onze dienstverlening op Trustpilot.nl een 9.6


Jelle

Duidelijk, betrouwbaar en hulpvaardig

"Overzichtelijk lijst van krediet aanbieders wordt aangeleverd. Bij de aanvraag wordt duidelijk gecommuniceerd over welke stukken er moeten worden ingediend. Als er vragen zijn dan kan dit telefonisch of via e-mail worden beantwoord. Snel reactie via e-mail en wordt telefonisch vriendelijke te woord gestaan. Bij het indienen denken ze met de klant mee voor ondersteuning."

Geplaatst op: 09-11-2020

R H van Kampen

Zeer vlotte afhandeling

"Zeer vlotte afhandeling. Makkelijke linkjes waar je de benodigde stukken op een overzichtelijke manier kan uploaden. En steeds op hoogte gehouden van de voortgang. Blij dat ik de stap heb genomen om mijn leningen over te sluiten. Scheelt enorm in het rentepercentage, de looptijd, en het maandbedrag. Top geregeld!"

Geplaatst op: 25-10-2020

Bakker

Snelle en vriendelijke service

"Snelle duidelijke en vriendelijke communicatie. Behulpzaam, zowel per mail als telefonisch. Erg tevreden!"

Geplaatst op: 17-10-2020

M.JARDELQ

Snelle afhandeling

"Snelle afhandeling, wat ik erg belangrijk vind en alles was heel duidelijk geen vraagtekens achteraf"

Geplaatst op: 14-10-2020

Martin Fransen

Postitieve bemiddeling

"Op internet aan het zoeken geweest en ik kwam uit bij de Nederlandse Kredietmaatschappij. Zij hebben alles snel en zeer zorgvuldig afgehandeld. Erg blij met hun aanpak."

Geplaatst op: 13-10-2020

Kees Ridderhof

Snel geregeld

"Snel geregeld en de laagste rente"

Geplaatst op: 12-10-2020

Toni

Snel en professioneel

"Voor de eerste keer in mijn leven krediet aangevraagd. Vond het best spannend, hoe gaat dat in zijn werk, wat moet ik aanleveren. Reden voor zorg was het niet. Het was overzichtelijk en duidelijk. Bij extra info was ik keurig gebeld en uitleg gekregen. En eigenlijk heel snel geregeld. Bedankt Nederlandse Kredietmaatschapij."

Geplaatst op: 07-10-2020

meneer hoedeman

heb een lening aangevraagd voor een camper

"heb een lening aangevraagd voor een camper te kopen zeer makelijke acceptatie mijn jaarcijfers van 3 jaar aangeleverd want ik ben eigen baas het was zo geregeld .top"

Geplaatst op: 17-09-2020

Perry

Oversluiten en samenvoegen leningen tegen lagere rente.

"Deskundig en snel geholpen met het oversluiten en samenvoegen van onze leningen en tegen zeer gunstige voorwaarden. Nieuwe lening met een behoorlijk lagere rente. Ga zo door!!!!"

Geplaatst op: 03-09-2020

klant

De Nederlands Kredietmaatschappij denkt met je mee

"De Nederlands Kredietmaatschappij denkt met je mee tijdens de looptijd en zijn er voordeliger kredieten verkrijgbaar nemen ze contact met je op en kun je van het betere aanbod gebruik maken."

Geplaatst op: 02-09-2020

B.B.J Alsemgeest

duidelijkheid snelheid en vriendelijkheid

"Het aanvragen van een persoonlijke lening is heel duidelijk te begrijpen en de snelheid waarmee gewerkt wordt erg prettig te ervaren. Ook de afhandeling van de lening keurig verlopen men houd je op de hoogte en je weet precies waar je aan toe bent . Vriendelijkheid van het personeel ook prettig en weten waar ze mee bezig zijn. Mijn ervaring met de nederlandse kredietmaatschappij is prima verlopen vandaar mijn waardering op 5 sterren"

Geplaatst op: 19-08-2020

Gerda

Top team

"Ik ben goed en snel geholpen door de medewerkers van de Nederlandse Kredietmaatschappij. Met vragen kon ik telefonisch en via e-mail terecht bij vriendelijke en vrolijke medewerkers. Niets is ze teveel en ze helpen je waar ze kunnen om het proces snel te laten verlopen.. Nogmaals bedankt voor alles! jullie hebben een topteam. 10 met een griffel."

Geplaatst op: 17-08-2020

Anymous

Boven verwachting en snel geholpen

"Super mee gedacht, super duidelijk,en snel. Elders eerst inleveren dan offerte. En hier meteen offerte, dan goedkeuring en dan nog documenten aanleveren maar in 1woord fantastisch ten opzichte van veel conccurenten"

Geplaatst op: 14-08-2020

V Tadic

Professionele team

"Professionele team die met z'n alle een beste oplossing voor de wensen van hun klant zoeken; communiceren duidelijk, "horen" en begrijpen hun klant, en geven goed advies dankzij hun kennis van hun vak. Dat gaf aan mij absoluut vertrouwen in hun organisatie, en het gaf me ook een veilige gevoel. De Nederlandse Krediet Maatschappij raad ik iedereen aan. V.T."

Geplaatst op: 11-08-2020

D.S.

Zoals altijd ben ik goed geholpen

"Zoals altijd ben ik goed geholpen. Ik heb al eens gebruik gemaakt van jullie diensten wat mij heel goed was bevallen, en nu weer. Ik kwam met een vraag, en een week later is het geld gestort. Deze mensen weten tenminste waar ze mee bezig zijn. In het verleden ben ik geholpen door Halmar, en nu door Halmar en Michel. Toppers!"

Geplaatst op: 10-08-2020

B.F. Klok

Dit is bizar goed verlopen

"Dit is bizar goed verlopen! Zeer goede en heldere communicatie vanuit DNKM, afspraken worden nagekomen, en het krediet was veel sneller geregeld dan ik gewend ben. Ook het online insturen van de stukken was zeer makkelijk en duidelijk. Complimenten!"

Geplaatst op: 06-08-2020

mevrouw Y

Al jaren doen we zaken

"Al jaren doen we zaken mee en we zijn super tevreden! Betrouwbaar en meedenkend! Bedankt voor alles DNKM."

Geplaatst op: 05-08-2020

Premnath Pitai

Helder en duidelijk over...

"Helder en duidelijk over aanleveren van de documenten. Website is erg gebruiksvriendelijk. Zeer tevreden over de snelle verloop van de lening."

Geplaatst op: 05-08-2020

Henk

snel, overzichtelijk en klantvriendelijk bedrijf

"keurige behandeling van je verzoek, documenten makkelijk toe te voegen middels een zeer overzichtelijk site. En het belangrijkste van allemaal, binnen een paar werkdagen beschikken over het geld. Vriendelijk aan de telefoon geholpen, wat mij betreft een dikke 9."

Geplaatst op: 02-08-2020

Michael Brouwer

Goed, snel en duidelijk!

"Overzichtelijke site, binnen een paar uur een offerte in je mailbox . Duidelijke mail welke documenten je aan moet leveren en makkelijke tool om documenten te uploaden. Binnen een week geregeld."

Geplaatst op: 30-07-2020

Jeani

Persoonlijke Lening

"Lening aangevraagd en binnen 2 werkdagen goedkeuring inclusief uitbetaling. Snelle afhandeling. Bij vragen staan de medewerkers je vriendelijk te woord."

Geplaatst op: 27-07-2020

S.V. Kalyhin

Wonderful company

"Wonderful company, I already have a credit by them, when the credit % became lower inform me themselves, rearrange it, and now I pay back less every month!"

Geplaatst op: 20-07-2020

Ayse

Aanrader!

"Super tevreden. Van te voren duidelijk aangeven wat je kunt verwachten. Stap voor stap uitleg over voortgang. Ook als een aanbieder vooralsnog een ander rente tarief wilt invoeren, gaan ze in onderhandeling. Kortom alles wat in jou voordeel is, doen ze hun best voor. Aanrader!"

Geplaatst op: 07-07-2020

RenE

Uitstekende dienstverlening

"Na een jaar word ik door hun benaderd om tegen een beter tarief over te sluiten. Dat is pas dienstverlening."

Geplaatst op: 04-07-2020

MA Florusse

Oprechte aandacht en flexibiliteit.

"Vriendelijke terzakekundige mensen die meebewegen met wensen en twijfels. Er is tijd en aandacht voor je vragen en er wordt snel en attent gereageerd."

Geplaatst op: 28-06-2020

Woning

Vervoer

Duurzaamheid

Recreatie

Geld besparen

Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen