Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Geld lenen voor advocaatkosten

Juridische kosten financieren vanaf 3,9%

Juridische kosten financieren met een lening

Met een gemiddeld uurtarief van 200 euro kunnen de kosten van een advocaat enorm oplopen. Heeft u geen rechtsbijstandverzekering en verdient u boven de 27.300 euro per jaar, dan zijn de advocaatkosten volledig voor uw eigen rekening. Heeft u al hoge advocaatkosten of verwacht u deze te maken, dan is het goed om te weten dat u hiervoor geld kunt lenen. 

Hoeveel en wat zijn de voorwaarden?

Zit u aan de limiet van uw rechtsbijstandverzekering of bent u helemaal niet verzekerd? Dan kunt u bij De Nederlandse Kredietmaatschappij geld lenen voor extra rechtsbijstand. Afhankelijk van uw inkomen kunt u 2500 euro - 150.000 euro lenen voor juridische kosten. U bent geheel vrij in het besteden van de lening voor juridische kosten. Er is dus geen toestemming nodig om een procedure te staren. Bovendien heeft u de vrije keuze voor een advocaat. 

Lening aangaan tijdens scheiding

 

Bent u nog niet officieel gescheiden? Dan is het helaas niet mogelijk om zonder toestemming van uw wettelijke partner de advocaatkosten te financieren met een lening.
De enige optie is om het benodigde bedrag voor het echtscheidingsproces voor te laten schieten door vrienden/ familie en uw schulden na de scheiding terug te betalen met een lening.
Wilt u voorkomen dat u uw schulden niet kunt terugbetalen, kunt u wel alvast van tevoren berekenen hoeveel u kunt lenen

Waar maken wij het verschil?

Ruim 1547 klanten hebben ons reeds beoordeeld en geven onze dienstverlening op Trustpilot.nl een 9.6


We zijn goed geïnformeerd over het verloop van de aanvraag.

"We zijn goed geïnformeerd over hoe de procedure loopt. Degelijk onderzoek geweest of wij het het bedrag konden betalen zodat we niet in financiële problemen komen. Na het aanleveren van alle documenten was er een snelle afronding. Bedankt voor deze service"
E.I van der Zwan via Trustpilot.nl

Doorlooptijd

Klanten beoordelen de doorlooptijd van onze dienstverlening gemiddeld met een 9.6

Molenaar

Super snel

Super snel, vriendelijk, reageert heel snel op alle manieren om je te zeggen als er een stuk ontbreekt. Hun kregen voor elkaar wat ons niet lukte, een goedkopere kredietverstrekker zoeken die onze dure oude lening wou overnemen. Het bespaard ons ruim 4jaren minder aflossen voor maar €40 meer per maand. Met een gerust hart op naar ons pensioen.

Klantvriendelijkheid

Klanten beoordelen de klantvriendelijkheid van onze medewerkers gemiddeld met een 9.6

R Khemai

De Nederlandse Krediet maatschappij

De Nederlandse Krediet maatschappij, vriendelijke mensen, helder en duidelijk , transparant, geen kleine letters waarmee je achteraf problemen zou kunnen krijgen. Snelle afhandeling binnen een week. Ik ben goed behandeld, goed tewoord gestaan met uitleg en ben blij met deze vriendelijke mensen van NKM. Zou anderen ook aanraden ! Groeten

Service

Klanten beoordelen onze service en kwaliteit van dienstverlening gemiddeld met een 9.6

Pieter

Komen na wat ze beloven

Ik heb voor de tweede keer een krediet afgesloten en beide keren waren de afhandeling en uitbetaling snel en correct. Daarnaast zijn de voorwaarden van de kredieten flexibel en transparant. Het het aanleveren van de gewenste gegevens is simpel en tenslotte betaal je ook nog eens de laagste rentepercentages van de markt. Wat wil je nog meer?

Deskundigheid

Klanten beoordelen de deskundigheid van onze medewerkers gemiddeld met een 9.8

E.B.

Vriendelijk, deskundig en snel

De communicatie verliep soepel, de medewerkers waren zeer vriendelijk, deskundig en snel. Het is de eerste keer dat ik een lening aanga en zou de NKM zeker aanraden.

Bekijk meer beoordelingen

Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen