Let op! Geld lenen kost geld

De looptijd van een lening verlengen of verkorten

Variabele looptijd rente vanaf 8,6%, vaste looptijd rente vanaf 6,5%

De looptijd van uw lening is de periode waarin uw lening volledig wordt afgelost. Bij een Persoonlijke Lening spreekt u een vaste looptijd af. Die bepaalt u op basis van uw leenwensen en persoonlijke situatie. Maar gedurende de looptijd kunnen die wensen en uw omstandigheden veranderen. Dan kunt u ervoor kiezen de looptijd van uw lening te verlengen of verkorten.

Lenen met een kortere looptijd

Bent u na het afsluiten van uw lening meer gaan verdienen? Dan kan het interessant zijn te kiezen voor een lening met een kortere looptijd. Hoe korter de looptijd van uw lening, hoe eerder u weer schuldenvrij bent. Natuurlijk geldt dat u een hoger bedrag per maand betaalt dan bij een langere looptijd. Maar uw lening is wel eerder afgelost. En dat betekent geld besparen, omdat u over een kortere periode rente betaalt.

Lenen met een langere looptijd

Passen lagere maandlasten beter bij uw huidige persoonlijke situatie? Dan kan het verlengen van de looptijd van uw lening verstandig zijn. Lenen met een langere looptijd betekent namelijk lagere maandlasten. Zeker als u uw lening kunt oversluiten naar een lening tegen een lagere rente. Dat ziet u direct terug in lagere maandlasten. U bent natuurlijk wel langer bezig met het aflossen van uw lening. Maar lenen met een langere looptijd kan u precies de financiële ademruimte geven die u nodig heeft.

Lenen met een vaste of variabele looptijd

Bij Persoonlijke Lening hoort een vaste looptijd. U weet hierdoor precies wanneer u de lening heeft afgelost. Een Doorlopend Krediet werkt anders. De einddatum van uw krediet staat niet vast. U kunt afgeloste bedragen namelijk opnieuw opnemen. Dit heeft direct invloed op de looptijd van uw lening. Ook kunt u uw krediet boetevrij extra aflossen, zodat u eerder schuldenvrij bent.

rente

Lage rente vaste looptijd

Optimale zekerheid met een vaste rente vanaf 6,5% en vaste looptijd.

variabele-rente

Lage rente variabele looptijd

Flexibiliteit met een variabele rente vanaf 8,6% en een variabele looptijd

situatie

Wat voor looptijd

Variabele of vaste looptijd? Wat past bij uw situatie? Check het hier

aflossen

Boetevrij aflossen

Een Persoonlijke Lening kunt altijd boetevrij aflossen.

looptijd

Vaste looptijd

U weet vooraf precies wanneer u de lening aflost. 

variabele-looptijd

Variabele looptijd

U heeft altijd extra geld achter de hand. 

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen