Let op! Geld lenen kost geld

Geld lenen voor een motor

Verantwoord online lenen voor uw motor vanaf 6,7%

indicator
Geld lenen voor een motor
Geheel kosteloos en vrijblijvend
Voor 18:00 aanvragen = vandaag het aanbod ontvangen
Profiteer nu: v.a. 6,7% vaste rente

Vraag kosteloos een offerte aan en profiteer nu van de rente vanaf 6,7%

Invullen van het aanvraagformulier duurt ongeveer 2 min.

Met uw eigen motor de weg op: het ultieme gevoel van vrijheid. Maar daar hangt wel een prijskaartje aan. Ontdek hier hoe u eenvoudig een verantwoorde motorlening afsluit. Met financiële tips, een rekenvoorbeeld en de voordelen van verschillende leningen op een rij.

Kies de juiste lening voor uw motor

De meeste klanten kiezen voor een Persoonlijke Lening als zij geld lenen voor een auto of motor. Omdat bij een Persoonlijke Lening de looptijd en rente vaststaan en de rente momenteel historisch laag ligt. Bovendien kan de looptijd van de lening exact worden afgestemd op de gebruiks-/ levensduur van de auto of motor. 

Voordelen Persoonlijke Lening

 • Vaste lage rente vanaf 6,5%.
 • Eenmalig een vast bedrag lenen. 
 • Vaste looptijd. U weet vooraf precies wanneer u de lening heeft afgelost. 
 • Looptijd afstemmen op gewenste maandtermijn of gebruiks-/levensduur van de motor.
 • Extra aflossen mag altijd en is boetevrij.

Waarom bij ons lenen?

 • Met één aanvraag een compleet en realistisch aanbod van 5 banken in één overzicht
 • Vergelijk rente, voorwaarden en datum uitbetaling in één overzicht
 • Geheel vrijblijvend en kosteloos offerte aanvragen
 • Snel, foutloos en voordelig
 • Niet tevreden, geld terug!
 • Beoordeeld met een 0 op Trustpilot

Rekenvoorbeeld motorlening

Stel, u koopt een motor van € 10.000 en u wilt de lening binnen 5 jaar aflossen. U heeft € 2.000 spaargeld, maar heeft ook nog € 1.000 nodig voor accessoires en kleding. Dan ziet uw lening er zo uit: 

Persoonlijke Lening voor motor

Kosten motor

€ 10.000

 

Kosten accessoires

€ 1.000

Spaargeld

€ 2.000

Benodigd leenbedrag

€ 9.000

Rente lening

5,7% *

Maandelijkse kosten (aflossing & rente)

€ 172

Totale kosten lening

€ 10.329

* Het definitieve rentepercentage is ook afhankelijk van uw woon-, werk- en leefsituatie. 

Maak uw eigen berekening eenvoudig en snel met onze rente rekentool

Tips voor het financieren van een motor

4 handige tips bij het financieren van een motor:

 • Pas op voor kopen op afbetaling
  Bij veel dealers kunt u op afbetaling kopen. Pas hiervoor op! Vaak moet u extreem veel rente betalen. Bovendien heeft u nauwelijks onderhandelingsruimte omdat u de motor bij de dealer financiert. Vergelijk dus altijd meerdere opties en lees de voorwaarden goed door. 
  Financiert u de motor niet bij de dealer, heeft u veel meer onderhandelingsvrijheid voor meer korting/ een betere inruil.

 • Doe financieel huiswerk
  Verdiep u niet alleen in de motor van uw dromen maar ook in de beste vorm om hem te financieren. U kunt denken aan de maandlasten, boetes bij extra aflossen, looptijd, de laagste rente en de beste voorwaarden. Belangrijk: weet wat u maximaal kunt lenen en hoeveel u wilt lenen om verantwoord en veilig de maandlasten van de financiering te kunnen dragen. Zo komt u goed beslagen ten ijs om bij de dealer een motor uit te zoeken die ook goed past bij uw financiële situatie.

 • Kies een looptijd die past bij de gebruiksduur van uw motor
  Zo voorkomt u dat u nog steeds betaalt voor uw motorlening terwijl u de  motor al niet meer heeft. De meeste mensen willen geen 10 jaar rente en aflossing betalen voor hun motor en kiezen daarom een kortere looptijd met wat hogere maandlasten. Een andere optie is om juist wel te kiezen voor een langere looptijd, met lagere maandlasten. Gedurende de looptijd lost u dan extra af (met bijvoorbeeld vakantiegeld, 13e maand, winstdeling of een beursmeevaller) om toch eerder uw lening te kunnen aflossen. Al onze Persoonlijke Leningen mag u tussentijds extra aflossen zonder boete.

 • Houd rekening met extra kosten
  Bij motorrijden horen veilige kleding en accessoires. En dan zijn er ook nog de onderhoudskosten. Een motor kost al snel € 100 per maand. Deze kosten komen bovenop de kosten voor uw lening. Houd daar rekening mee bij de financiering van uw motor.

Geld lenen voor motorrijbewijs of auto ook mogelijk

Heeft u al een motor op het oog maar moet u het motorrijbewijs nog halen? Ook voor de financiering van uw motorrijbewijs kunt u bij ons terecht. 

De gemiddelde kosten voor een motorrijbewijs liggen tussen de 1100 en 1700 euro: proefles, 20 lessen en de 3 verplichte examens (Voertuigbeheersing, examen Praktijk en examen Theorie). Voor wie niet de eerste keer slaagt: de examens afleggen kost elke keer zo’n 500 euro. 

Uw rijbewijs meefinancieren met de motor kan natuurlijk ook. U leent bij ons al vanaf € 5.000.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek vaak nog dezelfde dag wat uw mogelijkheden zijn. 

Onze werkwijze

Als specialist in consumptieve kredieten verstrekken wij alleen online leningen. Hiervoor werken we samen met 5 gerenommeerde en gespecialiseerde partnerbanken. Zij verstrekken de lening, wij regelen alles daaromheen.
U vraagt een offerte aan, vergelijkt het aanbod van de banken (altijd realistisch) en levert de gevraagde bestanden aan.
Binnen 2 werkdagen kunt u al rekenen op het afgesproken bedrag op uw rekening. Dankzij deze samenwerking, onze online werkwijze en execution-only policy is een motorlening bij ons altijd één van de goedkoopste van Nederland.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag kosteloos en vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen een paar uur het aanbod van 5 banken in 1 overzicht.

Heeft u vragen?
Ons team heeft de antwoorden.

Als u geld wilt lenen, heeft u waarschijnlijk ook wel vragen. Bijvoorbeeld welke lening bij uw leendoel past of hoe wij werken. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen, belangrijke begrippen en leendoelen voor u verzameld.

Actuele rentetarieven

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen