Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld
Rentetarieven vergelijken: betaal niet teveel voor uw lening

Datum: 15 februari 2016

Rentetarieven vergelijken: betaal niet teveel voor uw lening

Consumenten betalen nog altijd teveel voor hun lening. Dat constateert vergelijkingssite Geld.nl. Gemiddeld wordt nu 7% rente berekend voor een Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet. Dit is 1% lager dan het gemiddelde rentepercentage voor geld lenen in 2014. Na jaren zonder verandering zijn de rentetarieven in 2015 eindelijk licht gedaald. Maar deze lagere rente is niet te vergelijken met de halvering van spaar- en hypotheekrentes.

Rentepercentage lening

Als reden voor de blijvend hoge rentetarieven wordt het gebrek aan concurrentie onder lening aanbieders genoemd. Daarnaast zijn consumenten over het algemeen tevreden met hun bank. Ook voor een Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet kijken ze vaak niet verder dan hun eigen bank, bleek onlangs uit onderzoek van De Nederlandsche Bank (DNB). Zonder klanten die nadenken over een overstap hebben de grote banken ook geen reden om hun rente te verlagen.

Lening met lage rente

Consumenten die op zoek zijn naar een lening kijken amper naar kleinere aanbieders. Terwijl rentetarieven vergelijken loont! Zeker als u geld lenen online in overweging neemt. Online aanbieders zijn vaak gespecialiseerd in leningen. Daarbij handelen ze uw leningaanvraag volledig digitaal af. De kostenbesparing die dit oplevert, bijvoorbeeld in kantoorkosten, ziet u terug in een lage rente. Zo sluit u bij ons bijvoorbeeld een Persoonlijke Lening af tegen de lage rente vanaf 3,6%. Een Doorlopend Krediet kunt u al afsluiten vanaf 4,5%.

Geld lenen online

Teveel betalen voor uw lening hoeft dus niet. Rentetarieven vergelijken is zeer de moeite waard en een lening met lage rente is ook zo geregeld. Dankzij onze gratis oversluitservice heeft u er bijna geen omkijken naar. U vraagt een offerte aan, kiest de lening die het beste bij u past en daarna regelen wij de rest. Zo eenvoudig kan goedkoper geld lenen zijn.

Vrijblijvend offerte aanvragen