Let op! Geld lenen kost geld
Rentetarieven Persoonlijke Lening en Doorlopend Krediet verder verlaagd

Datum: 20 april 2021
Auteur: Halmar Wolfswinkel

Rentetarieven Persoonlijke Lening en Doorlopend Krediet

Ook bij de Nederlandse Kredietmaatschappij blijven de rentetarieven dalen. Dat betekent dat u vanaf 1 februari a.s. een lening afsluit tegen een nog lagere rente. Zo heeft u al een Doorlopend Krediet vanaf de lage rente (variabel) van 8,6%. Een Persoonlijke Lening sluit u al af vanaf de lage rente (vast) van 6,6%.

Rentetarieven vergelijken

De rentetarieven dalen al enige tijd. Dat geldt voor de rente op uw spaarrekening, de hypotheekrente, maar ook voor de rente die u betaalt voor geld lenen. Zowel bij een nieuwe lening afsluiten of uw huidige lening oversluiten, geld lenen kan goedkoper.

Daarnaast verbeteren ook de voorwaarden waartegen u gaat lenen. Zo betaalt u bij een Persoonlijke Lening geen boete meer als u uw lening extra wilt aflossen. Ook wordt de eindleeftijd voor het afsluiten en aflossen van een lening verhoogd. Mensen met een koopwoning profiteren extra van een lagere rente en fiscaal voordeel dankzij de speciale producten voor huiseigenaren.

Rente Persoonlijke Lening

Met een Persoonlijke Lening kiest u voor zekerheid. U leent namelijk een vast bedrag tegen een vaste rente. Omdat ook de looptijd vaststaat, weet u precies wat u iedere maand kwijt bent aan uw lening. En dat is nu nog minder dan voorheen. Een Persoonlijke Lening sluit u namelijk al af vanaf de lage rente van 6,6%.

Tip: Altijd de actuele rente van een persoonlijke lening?

Doorlopend Krediet aanvragen

Heeft u liever een meer flexibele lening? Dan is het Doorlopend Krediet iets voor u. Bij een Doorlopend Krediet spreekt u een maximaal op te nemen bedrag af met uw kredietverstrekker. Dit bedrag kunt u opnemen wanneer u dat wilt, in een keer of in delen. De variabele rente betaalt u alleen over het opgenomen bedrag. Een Doorlopend Krediet sluit u nu af vanaf de lage rente van 8,6%.

Tip: Altijd de actuele rente van een doorlopend krediet?

Profiteer nu en vraag direct een offerte aan.

Halmar Wolfswinkel

Partner en Hoofd Realisatie

Auteur: Halmar Wolfswinkel

Halmar is oplossingsgericht, creatief en zeer efficiënt. Voor elk vraagstuk heeft hij een passende oplossing. Zoekt u naar een financiering voor een recreatiewoning, een auto, boot, caravan of de verbouwing van uw koophuis? Halmar denkt met u mee. Hij zorgt voor een snelle en foutloze afwikkeling en uitbetaling van uw lening.

Specialisatie binnen De Nederlandse Kredietmaatschappij – Realisatie van de geretourneerde contracten, het completeren, controleren en doorsturen van de complete kredietdossiers naar de banken.

‘Ik sta er persoonlijk voor garant dat u snel en veilig kunt beschikken over uw geld.’

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen