Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Persoonlijke lening oversluiten

Een lopende persoonlijke lening met een hoog rentetarief en voorwaarden die niet gunstig zijn, zoals het niet boetevrij mogen inlossen of een looptijd die niet meer bij de huidige situatie past, zijn goede redenen om een lening over te sluiten naar een nieuwe lening. Een lening met een lage rente en nieuwe voorwaarden. Uw lening oversluiten betekent profiteren van lagere maandlasten dankzij de historisch lage rente van nu. U kiest de looptijd die aansluit bij uw wensen en leendoel.

Online oversluiten

 Is uw inkomen veranderd of uw gezinssamenstelling en past de lopende lening daar niet (meer) bij? Uw lening oversluiten kan een goede optie zijn. 

Persoonlijke lening omzetten naar persoonlijke lening

Heeft u een persoonlijke lening met een hoge rente? Of heeft u een lening met voorwaarden die verouderd zijn? U kunt uw persoonlijke lening omzetten naar een nieuwe persoonlijke lening. U profiteert dan van de huidige lage rente en van nieuwe voorwaarden.

Omzetten naar doorlopend krediet

Wilt u een leenvorm die minder vaststaat? Uw persoonlijke lening oversluiten naar een doorlopend krediet geeft meer flexibiliteit en zeggenschap. De rente en looptijd van de lening zijn variabel. Het leenbedrag wordt niet eenmalig uitgekeerd maar u bepaalt hoeveel en op welk moment u een bepaald bedrag van het totale kredietlimiet opneemt.

Samenvoegen

De rente voor een kleine lening ligt hoger dan het rentetarief voor een grote lening. Als u meerdere kleine persoonlijke leningen heeft lopen kunt u deze oversluiten naar één nieuwe persoonlijke lening. U profiteert van een lagere rente en u heeft overzicht.

Hoe hoog is uw besparing?

Via onze rekenmodule kunt u zelf berekenen wat het oversluiten van uw persoonlijke lening voor u kan opleveren. Onze partnerbanken bieden lagere rentes dan de rentes van de Rabobank, ING en ABN AMRO. U kunt via onze online oversluitservice gratis uw huidige lening oversluiten naar een nieuwe lening. Wij regelen vervolgens de hele overstap voor u. Na het omzetten van uw persoonlijke lening start u direct met besparen dankzij uw goedkopere lening.

Eigenschappen Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening als leenvorm geeft zekerheid; de rente en de looptijd staan vast. Na afsluiten van de lening betaalt u elke maand hetzelfde bedrag aan rente en aflossing gedurende de looptijd. Op de einddatum heeft u de lening volledig afgelost. Beschikt u tijdens de looptijd over extra geld? U kunt dat boetevrij inlossen op de lening. In het verleden werd een boete in rekening gebracht als vergoeding aan de kredietverstrekker voor het mislopen van de te ontvangen rente maar tegenwoordig mag dit kosteloos.

Besparing berekenen

Benieuwd hoeveel geld u kunt besparen met het oversluiten van één of meerdere leningen? Maak gebruik van onze berekentool en bereken hoeveel geld u kunt besparen met oversluiten.

Wis lening

Wis lening
U kunt {{(currentLoan.totalprice - newLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.totalprice - otherLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.period - otherLoan.period)}} maanden minder lang aflossen

Het lijkt erop dat we u geen voordeligere lening kunnen aanbieden

down

Bekijk onderstaande vergelijking met het voordeligste alternatief van één van onze partners

  Uw huidige lening Ons aanbod Ons aanbod
Leenbedrag {{currentLoan.stillToPay | currency}} {{newLoan.stillToPay | currency}} {{otherLoan.stillToPay | currency}}
Maandlast {{currentLoan.monthlyCosts | currency}} {{newLoan.monthlyCosts | currency}} {{otherLoan.monthlyCosts | currency}}
Looptijd {{currentLoan.period}} maanden {{newLoan.period}} maanden {{otherLoan.period}} maanden
Rentepercentage {{currentLoan.showRente}} {{newLoan.interest}} {{otherLoan.interest}}
Totaal te betalen {{currentLoan.totalprice | currency}} {{newLoan.totalprice | currency}} {{otherLoan.totalprice | currency}}
    Vrijblijvend offerte aanvragen Vrijblijvend offerte aanvragen

Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen