Let op! Geld lenen kost geld
Persoonlijke lening oversluiten

Persoonlijke lening oversluiten

Heeft u een lopende Persoonlijke Lening met een hoog rentetarief en voorwaarden die niet gunstig zijn? Zoals niet boetevrij mogen inlossen of een looptijd die niet meer bij uw huidige situatie past? Goede redenen om die lening over te laten sluiten naar een nieuwe Persoonlijke Lening. Een lening met een lage rente en nieuwe voorwaarden die beter bij u passen. Uw lening oversluiten betekent profiteren van lagere maandlasten dankzij de historisch lage rente van nu (al vanaf 6,7%). U kiest zelf de looptijd die aansluit bij uw wensen en leendoel.

Online oversluiten

Is uw inkomen veranderd of gezinssamenstelling veranderd en past de huidige lening daar niet (meer) bij? Uw lening laten oversluiten kan een goede optie zijn. Oversluiten kan bij ons gewoon online, veilig en zonder afsluitkosten. 

Persoonlijke Lening omzetten naar Persoonlijke Lening

Heeft u een Persoonlijke Lening met een hoge rente? Of heeft u een lening met voorwaarden die verouderd zijn? U kunt uw persoonlijke lening omzetten naar een nieuwe Persoonlijke Lening. U profiteert dan van de huidige lage rente en van nieuwe voorwaarden. Wij bieden momenteel de goedkoopste Persoonlijke Leningen van Nederland, tegen de beste voorwaarden. Ontdek hier waarom wij onze rente zo laag kunnen houden

Samenvoegen verschillende leningen

De rente voor een kleine lening ligt hoger dan het rentetarief voor een grote lening. Als u meerdere kleine Persoonlijke Leningen heeft lopen betaalt u dus meerdere keren een relatief hoge rente. U kunt u deze leningen laten oversluiten naar één nieuwe Persoonlijke Lening. Zo profiteert u van een lagere rente en u heeft direct een beter overzicht in uw financiële verplichtingen. 

Hoe hoog is uw besparing?

Via onze rekenmodule kunt u zelf berekenen wat het oversluiten van uw Persoonlijke Lening voor u kan opleveren. Onze partnerbanken bieden lagere rentes dan de rentes van de Rabobank, ING en ABN AMRO. U kunt via onze online oversluitservice gratis uw huidige lening oversluiten naar een nieuwe lening. Wij regelen vervolgens de hele overstap voor u. Na het omzetten van uw Persoonlijke Lening start u direct met besparen dankzij uw goedkopere lening.

Besparing berekenen

Benieuwd hoeveel geld u kunt besparen met het oversluiten van één of meerdere leningen? Maak gebruik van onze berekentool en bereken hoeveel geld u kunt besparen met oversluiten.

Wis lening

Wis lening
U kunt {{(currentLoan.totalprice - newLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.totalprice - otherLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.period - otherLoan.period)}} maanden minder lang aflossen

Het lijkt erop dat we u geen voordeligere lening kunnen aanbieden

down

Bekijk onderstaande vergelijking met het voordeligste alternatief van één van onze partners

  Uw huidige lening Ons aanbod Ons aanbod
Leenbedrag {{currentLoan.stillToPay | currency}} {{newLoan.stillToPay | currency}} {{otherLoan.stillToPay | currency}}
Maandlast {{currentLoan.monthlyCosts | currency}} {{newLoan.monthlyCosts | currency}} {{otherLoan.monthlyCosts | currency}}
Looptijd {{currentLoan.period}} maanden {{newLoan.period}} maanden {{otherLoan.period}} maanden
Rentepercentage {{currentLoan.showRente}} {{newLoan.interest}} {{otherLoan.interest}}
Totaal te betalen {{currentLoan.totalprice | currency}} {{newLoan.totalprice | currency}} {{otherLoan.totalprice | currency}}
    Vrijblijvend offerte aanvragen Vrijblijvend offerte aanvragen

Eigenschappen Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening als leenvorm geeft zekerheid; de rente en de looptijd staan vast. Na afsluiten van de lening betaalt u elke maand hetzelfde bedrag aan rente en aflossing gedurende de looptijd. Op de einddatum heeft u de lening volledig afgelost. Beschikt u tijdens de looptijd over extra geld? U kunt dat boetevrij inlossen op de lening. In het verleden werd een boete in rekening gebracht als vergoeding aan de kredietverstrekker voor het mislopen van de te ontvangen rente maar tegenwoordig mag dit kosteloos.

Actuele rentetarieven

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen