Let op! Geld lenen kost geld

VISA Card oversluiten

Los uw openstaande VISA card saldo in één keer af met een veel voordeligere lening. Zo bespaart u op uw creditcard kosten, met een vaste lage rente

Waarom een VISA Card oversluiten?

Met een creditcard betaalt u, zonder dat het bedrag direct van uw rekening wordt afgeschreven. U leent dus tijdelijk geld van de creditcardverstrekker. Het bedrag wordt achteraf en maandelijks van uw betaalrekening afgeschreven. Omdat de uitgaven per maand verschillen, wordt de ene maand een lager bedrag afgeschreven en de andere maand een veel hoger bedrag. Hierdoor komen consumenten soms voor onaangename verrassingen te staan.

Heeft u op het moment van afschrijving niet voldoende saldo op uw betaalrekening staan? U betaalt dan 10% rente over het openstaande saldo op uw Visa-card, het wettelijk toegestane maximum voor kredieten. Dat is een hoog percentage, onnodig hoog voor een krediet. Het kan namelijk veel goedkoper, met een lening vanaf 6,5% en met betere voorwaarden. Zo bespaart u veel geld, tot wel honderden euro’s per jaar. U kunt uw VISA card bij ons kosteloos laten oversluiten naar een voordeligere lening.

Hoe kunt u uw VISA card oversluiten?

Oversluiten van uw openstaande VISA Card saldo werkt als volgt. U vraagt de gewenste lening bij ons aan en met het afgesproken bedrag lost u in één keer uw creditcardschulden af. Vervolgens lost u in vaste maandtermijnen uw lening bij ons af. Zo houdt u één overzichtelijke lening over, met een veel lagere rente, vaste maandtermijnen en een duidelijke einddatum. U mag boetevrij en onbeperkt extra aflossingen doen.

Heeft u liever een tijdje wat financiële armslag? Dan is oversluiten naar een Flex en Zeker lening een mooie optie. De eerste 24 maanden kunt u geld opnemen tot een afgesproken limiet en betaalt u alleen rente over de opgenomen bedragen. Na 24 maanden wordt de lening automatisch omgezet in een persoonlijke lening

Bereken hoeveel u met oversluiten Visa-card kunt besparen op uw lening

Gerelateerde informatie:

Wat zijn de goedkoopste creditcard aanbieders?

Wat is een creditcard?

Voorkom creditcard schulden

Wat is kopen op afbetaling?

Actuele rentetarieven

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen