Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Wehkamp lening oversluiten

Bespaar op uw dure Wehkamp lening. Lenen vanaf 3,6%

"Tijd voor een realitycheck. Het ís ook te mooi om waar te zijn. U betaalt voor deze lening 14% rente! "

Dure Wehkamp lening oversluiten

Net op het moment dat u even krap bij kas zat, begaf uw wasmachine het. U ging naarstig op zoek naar mogelijkheden om een nieuwe wasmachine te kopen, toen u de oplossing vond bij Wehkamp. Het leek haast te mooi om waar te zijn; nu een wasmachine aanschaffen, met de mogelijkheid om deze in termijnen terug te betalen.

Tijd voor een realitycheck. Het ís ook te mooi om waar te zijn. U betaalt voor deze lening 14% rente! Een torenhoge rente die ervoor zorgt dat de totaalprijs van uw wasmachine vele malen hoger uitvalt dan de daadwerkelijke kostprijs.

Lening oversluiten

U kunt uw krediet laten oversluiten naar een persoonlijke lening. Deze lening heeft een vaste looptijd en een vaste rente. Na afloop van deze looptijd, is uw lening afgelost. De rente van een persoonlijke lening is momenteel historisch laag, en ligt daarmee aanzienlijk lager dan de 14% rente die u nu bij Wehkamp betaalt.

Meerdere leningen oversluiten

Heeft u nog meer maandelijkse betalingsverplichtingen aan andere bedrijven waar u heeft gekocht op afbetaling? Wij kunnen uw verschillende leningen samenvoegen tot één lening. Hierdoor creëert u overzicht, omdat u precies weet welk bedrag er nog openstaat, hoe lang uw lening nog loopt en wat uw maandelijkse kosten zijn.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan, om te zien wat u maandelijks kunt besparen als u uw dure lening oversluit. U ziet direct welke vaste maandelijkse kosten u heeft en hoe lang het duurt voordat u de lening heeft afgelost.

Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen