Let op! Geld lenen kost geld

Kan ik geld lenen als uitzendkracht?

Veelgestelde vragen over lenen en inkomen

Of u geld kunt lenen als uitzendkracht is afhankelijk van de fase van uw arbeids- of uitzendcontract met het uitzendbureau. Voor het lenen van geld maken kredietverstrekkers een risicoprofiel van de kredietnemer. Een belangrijk onderdeel hiervan is een stabiel inkomen, wat soms lastig is als uitzendkracht. Als een stabiel inkomen onzeker is, zal een kredietverstrekker minder snel geld lenen aan een uitzendkracht. U kunt geld lenen als uitzendkracht als u via het uitzendbureau in fase B of C zit. Dit houdt in dat u, om geld te lenen, als uitzendkracht een arbeidscontract voor bepaalde (fase B) of onbepaalde (fase C) tijd dient te hebben met het uitzendbureau. Heeft u een fase A contract? Op basis daarvan kunt u als uitzendkracht helaas geen geld lenen. Uw inkomen uit fase B ziet de kredietverstrekker als als tijdelijk dienstverband en wordt voor 70% meegenomen als vast en bestendig. Het inkomen van een uitzendkracht uit fase C ziet men als vast dienstverband en wordt voor 100% meegenomen om te bepalen hoeveel geld u kunt lenen als uitzendkracht. Daarnaast moet het uitzendbureau in bezit zijn van een NEN certificaat.

Bent u werkzaam als uitzendkracht en bent u benieuwd hoeveel geld u kunt lenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en u ontvangt binnen één dag een reactie waarin staat of en hoeveel geld u via de Nederlandse Kredietmaatschappij kunt lenen. Ga naar werkwijze voor meer informatie over ons aanvraagproces.

Bent u op zoek naar een geschikte lening, maar weet u nog niet precies welke lening het beste bij u past? Gebruik dan onze leenwijzer om een passende lening te vinden die afgesteld is op uw wensen.


U kunt ook direct het gewenste leenbedrag opgeven en geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw lening:


Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen