Let op! Geld lenen kost geld
Snel geld lenen

Datum: 9 januari 2020
Door: Michel Vrenegoor

Betrouwbaar Geld lenen zonder gedoe

Betrouwbaar geld lenen zonder gedoe? Dit vinden de klanten van De Nederlandse Kredietmaatschappij.

Geen enkele kredietverstrekker mag adverteren met ‘snel geld lenen’. De Nederlandse Kredietmaatschappij (DNKM) dus ook niet. Met spoed geld lenen is altijd aan strenge regels gebonden en daar houden wij ons voor de volle 100% aan.

Voor onze klanten is snelheid echter een van de belangrijkste factoren bij het lening aanvragen. Uit onze beoordelingen blijkt dat klanten ons zeer positief op snelheid beoordelen. Daarom delen we graag een paar mooie reviews met u:

‘Supersnel ! Super eenvoudig ! - M.G.’

Lenen met hoog serviceniveau

Ook op het gebied van betrouwbaarheid en service en scoren we hoog. Waar bij andere kredietverstrekkers vaak direct een lening afgewezen wordt, krijgen klanten bij DNKM altijd de kans om hun situatie toe te lichten.

‘Tot nu toe goed geholpen, erg tevreden. Als er extra informatie nodig is krijg je hier de mogelijkheid om deze toe te lichten. En niet gelijk van nee er is niks meer mogelijk we kunnen niets meer voor uw betekenen. Dit was bij Freo wel het geval. - JJB’

Dit kunt u verwachten bij het afsluiten

Bij De Nederlandse Kredietmaatschappij houden we ons niet alleen strikt aan de Wet op het Financieel Toezicht, we stellen er ook eer in om u verstandig geld te laten lenen zonder gedoe:

  • Betrouwbaar en op tijd voor uw leendoel
  • Binnen 2 werkdagen
  • Foutloos en zonder vertragingen
  • Hoog serviceniveau
  • Duidelijkheid over de kosten vanaf het begin van de aanvraag, niet pas bij het ondertekenen.

‘Super service, snel en overzichtelijk krediet over laten sluiten tegen een goede rente, scheelde me dik 4% en het mooiste was dat alles via de mail kon. - JF’

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van een lening afsluiten? Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang direct een overzicht van uw opties: betrouwbaar, duidelijk en zonder vertragingen.

 

Michel Vrenegoor

Kredietspecialist (Acceptatie)

Auteur: Michel Vrenegoor

Michel is een echte allrounder. Hij weet alles over kredieten. Of het nu gaat om een persoonlijke lening, een doorlopend krediet of een combinatiekrediet voor consumenten, u moet bij Michel zijn. Michel is vriendelijk, geduldig en heeft altijd tijd voor een praatje of een luisterend oor.’

Specialisatie binnen De Nederlandse Kredietmaatschappij –Acceptatie van de aanvragen, het uitbrengen via e-mail en Mijn DNKM van de overzichten met daarin de mogelijkheden van onze partnerbanken.

‘Ik zorg ervoor dat u in één oogopslag alle mogelijkheden goed kan vergelijken en dat u de juiste keuze kan maken. Ik vind het echt belangrijk dat u een lening afsluit die bij uw wensen past.’

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen