Let op! Geld lenen kost geld
oversluiten

Datum: 10 november 2022
Door: Halmar Wolfswinkel

Wat heeft u nodig voor het aanvragen van een lening?

Een lening aanvragen hoeft niet lang te duren. Het is voor u handig om vooraf te weten wat u moet aanleveren zodat uw aanvraag snel en zorgvuldig gedaan kan worden.

Uw tijd is kostbaar en besteedt u liever aan iets leuks. Bij ons kunt u online geld lenen en staat een snelle service centraal. Wij alleen gegevens die écht nodig zijn. Hebben we achteraf toch meer informatie nodig? Dan kunt u die per mail aanleveren.

Stap 1: gegevens online lening aanvragen als particulier

Als particulier kunt u zeker bij ons terecht voor een leningaanvraag. Voor een vrijblijvende aanvraag, hebben wij de volgende gegevens van u nodig:

 • Gewenst leenbedrag en soort lening;
 • Woonsituatie: huur of koopwoning;
 • Naam- en adresgegevens;
 • Burgerlijke staat;
 • Thuiswonende kinderen;
 • Type inkomen: vaste baan, ondernemer, uitkering etc.;
 • BKR notering. Als u niet precies weet of u een positieve of negatieve BKR notering heeft, is dat geen probleem. Wij controleren dit altijd nog bij Bureau Kredietregistratie.

En dat is het! Voor de aanvraag hoeft u nog geen - vertrouwelijke - documenten mee te sturen.

Stap 2: aanvullende documenten voor particulieren

Vertrouwelijke gegevens vragen wij altijd per mail op. Deze informatie kunt u op een rustig moment opzoeken en per mail naar ons retourneren. Gegevens die we per mail opvragen, zijn:

 • Woonlasten;
 • Informatie over uw werk: beroep, werkgever, bruto maandloon en datum indiensttreding;
 • Bij een tijdelijke dienstverband of uitzendcontract, vragen we de einddatum of uitzendfase;
 • Bij pensioen of een arbeidsongeschiktheidsuitkering, vragen we de naam van de uitkeringsinstantie, ingangsdatum en laatste keuringsdatum.

Gegevens voor geld lenen als ondernemer

Wilt u geld lenen als ondernemer voor privédoeleinden? Dan hebben we extra informatie nodig. Ook die vragen we per mail bij u op. Het is wel handig om de gegevens alvast bij de hand te hebben, zodat wij u een voordelig leenaanbod kunnen doen. U moet de jaarrekeningen van de afgelopen drie jaar kunnen overleggen. Het is belangrijk dat uw onderneming een positief eigen vermogen heeft en dat u geld leent voor eigen gebruik, oftewel voor privédoeleinden.

Vaak sturen wij u nog dezelfde dag de offertes van onze partnerbanken. Daarvoor hebben we wel alle gegevens nodig. Ukunt het beste de bovengenoemde gegevens bij de hand houden, zodat we direct kunnen schakelen.

Nog een laatste noot: natuurlijk behandelen we uw gegevens uiterst zorgvuldig. Daarom zijn we aangesloten bij het College Bescherming Persoonsgegevens. U kunt dus altijd zorgeloos en helemaal vrijblijvend een aanvraag bij ons indienen. Dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. Onze werkwijze geeft nog meer informatie.

Halmar Wolfswinkel

Partner en Hoofd Realisatie

Auteur: Halmar Wolfswinkel

Halmar is oplossingsgericht, creatief en zeer efficiënt. Voor elk vraagstuk heeft hij een passende oplossing. Zoekt u naar een financiering voor een recreatiewoning, een auto, boot, caravan of de verbouwing van uw koophuis? Halmar denkt met u mee. Hij zorgt voor een snelle en foutloze afwikkeling en uitbetaling van uw lening.

Specialisatie binnen De Nederlandse Kredietmaatschappij – Realisatie van de geretourneerde contracten, het completeren, controleren en doorsturen van de complete kredietdossiers naar de banken.

‘Ik sta er persoonlijk voor garant dat u snel en veilig kunt beschikken over uw geld.’

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen