Let op! Geld lenen kost geld

Datum: 22 oktober 2014
Door: Halmar Wolfswinkel

Geld lenen voor wintersport

De zomer is ten eind en de herfst steekt de kop weer op. Bij mij begint het alweer te kriebelen: de wintersport! De voorpret kan me niet lang genoeg duren. Dus vanaf september struin ik het internet af voor een goede wintersport aanbieding.

Kosten wintersport

Dat een skivakantie niet gratis is, weten we allemaal. Een sneeuwvakantie kan zelfs fors in de papieren lopen. Denk aan de kosten voor een skipas, het verblijf, reiskosten en het huren van skimateriaal.

Maar ook kosten voor de extraatjes die een sneeuwvakantie juist zo leuk maken. Een lekkere wienerschnitzel op de piste of met een drankje op het terras genieten van een zonnige winterdag. Heerlijk!

Uit onderzoek van het CBS blijkt dat Nederlanders gemiddeld €679,- per persoon uitgeven voor een wintersportvakantie. Dat is behoorlijk veel. Zeker als u met een gezin op wintersport gaat.

Bespaartips wintersport

Een wintersportvakantie is het geld meer dan waard. Maar ik probeer altijd te besparen waar mogelijk. Ik ga zelf in het hoogseizoen, dus tijdig boeken is een must. Maar ook als u in het laagseizoen gaat, raad ik u aan om op tijd te boeken. Zo profiteert u van goede aanbiedingen.

Nog een paar aanvullende tips: 

  • Bespaar hotelkosten: boek een hotel wat verder van de piste.
  • Kies een goedkope bestemming: landen als Tsjechië en Slovenië zijn veel goedkoper dan Oostenrijk en Frankrijk. Vergelijk ook altijd de kosten van verschillende skigebieden.
  • Leen skimaterialen van familie of vrienden.
  • Voorkom oververzekering: verdiep uzelf in uw bestaande reisverzekering en kijk of het nodig is om een aanvullende verzekering af te sluiten.

Geld lenen

Probeer door het jaar heen geld te sparen om uw skivakantie te bekostigen. Een concreet spaardoel werkt altijd goed en zo weet u precies hoeveel u kunt uitgeven. Lukt het toch niet of komt u net wat geld tekort? Dan kun je ook altijd geld lenen voor uw vakantie

Doorlopend Krediet of Persoonlijke Lening

Als u een lening voor wintersport wilt afsluiten, kunt u het best kiezen voor een Doorlopend Krediet of Persoonlijke Lening. Een Doorlopend Krediet is een flexibele lening waarmee u continu extra geld achter de hand hebt. Met een Persoonlijke Lening leent u een specifiek bedrag tegen een vaste rente. Consumenten met een concreet leendoel, kiezen veelal voor een Persoonlijke Lening. Meer informatie over deze leenproducten vindt u bij persoonlijke lening of doorlopend krediet.

Ik heb inmiddels een mooie aanbieding gevonden. Nu hopen op een mooie winter met veel sneeuw, kou én zon. Bent u nog op zoek of heeft u al geboekt? Ik wens u hoe dan ook veel plezier met alle voorpret en een fijne vakantie!

Halmar Wolfswinkel

Partner en Hoofd Realisatie

Auteur: Halmar Wolfswinkel

Halmar is oplossingsgericht, creatief en zeer efficiënt. Voor elk vraagstuk heeft hij een passende oplossing. Zoekt u naar een financiering voor een recreatiewoning, een auto, boot, caravan of de verbouwing van uw koophuis? Halmar denkt met u mee. Hij zorgt voor een snelle en foutloze afwikkeling en uitbetaling van uw lening.

Specialisatie binnen De Nederlandse Kredietmaatschappij – Realisatie van de geretourneerde contracten, het completeren, controleren en doorsturen van de complete kredietdossiers naar de banken.

‘Ik sta er persoonlijk voor garant dat u snel en veilig kunt beschikken over uw geld.’

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen