Let op! Geld lenen kost geld

Kopen op afbetaling bij Ikea?

Bespaar geld met een persoonlijke lening

Kopen op afbetaling is in verkapte vorm bij Ikea nog mogelijk. Het is namelijk mogelijk om gebruik te maken van een krediet onder de productnaam IKEA Family financiering (ook wel IKEA Family Mastercard of IKEA Family Project genaamd) waarmee je een tegoed, dus een krediet, kunt aanvragen waarmee bij Ikea gewinkeld kan worden.

De IKEA Family Mastercard maakt het mogelijk om tot 5.000 euro een krediet aan te vragen en met Verkoop op afbetaling tot 25.000 euro. Terugbetaling van de afgenomen krediet kan met maandelijkse aflossingen. Bedenk wel dat een krediet bij Ikea eenvoudigweg geld lenen is. U kunt beter goed kijken naar goedkopere altenatieven door leningen online te vergelijken.

 

Hoge rentetarieven bij Ikea

Ikea bood een tijd lang actief kopen op afbetaling. Klanten betaalden bij "betalen in termijnen" een rente van (toen nog) 13%. Een zeer hoog rentetarief als u het vergelijkt met onze rentetarieven. Ikea is echter niet helemaal gestopt met het aanbieden van achteraf betalen, zoals Ikea family financiering ook vermeld. Op dit moment hanteert Ikea alleen een stuk lagere rente voor de IKEA Family Mastercard en IKEA voor de verkoop op afbetaling. Daar zijn nog wel voorwaarden aan verbonden zodat u niet helemaal zeker weet waar u aan toe bent.

Kopen op afbetaling bij Ikea lijkt weliswaar handig en voor de hand liggend, in de praktijk betekent het dat u mogelijk teveel betaalt voor het financieren van nieuwe meubels.

Een goedkoper alternatief is een persoonlijke lening

Wilt u een nieuwe keuken kopen of uw woning volledig (her) inrichten, dan is een persoonlijke lening een goedkoper alternatief om uw meubels of keuken gespreid te betalen. De lening wordt afgesloten voor een vaste periode en tegen een lage rengte. Daarnaast krijgt u het bedrag in 1 keer op uw rekening gestort. U kunt direct uw aankoop doen. Bijkomend voordeel is dat u de financiering bij aanschaf al rond heeft en voor de financiering dus niet afhankelijk bent van Ikea (of een andere woonwinkel). Zo kunt u misschien zelfs nog wat onderhandelen over de prijs van uw keuken of nieuwe meubels!

Voordelen persoonlijke lening:

  •        Vaste lage rente vanaf 6,5% - Laagste van Nederland!
  •        Vast bedrag lenen vanaf € 5.000,-
  •        Vaste looptijd
  •        Vaste maandtermijnen
  •        Altijd boetevrij extra aflossen

Waarom bij ons lenen?

De Nederlandse Kredietmaatschappij werkt samen met een aantal banken, waaronder DEFAM, waardoor wij een compleet beeld kunnen geven van voordelige leningen. Wij werken online only, en zijn daarom geen onnodige kosten kwijt aan kantoren en dure adviseurs, en zijn gespecialiseerd in consumptief krediet. Juist daarom kunnen wij altijd de voordeligste lening aanbieden. Vraag vrijblijvend een offerte voor een lening aan.

 

Actuele rentetarieven

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen