Let op! Geld lenen kost geld

Kopen op afbetaling bij Otto

Kies voor een voordeligere persoonlijke lening

Koopt u graag producten bij Otto, zoals meubels of huishoudelijke apparaten? Dan weet u vast dat bij Otto kopen op afbetaling ofwel Betalen in termijen bij Otto een optie is. Erg handig want u hoeft niet direct een groter bedrag af te rekenen, maar door de hoge rente is deze regeling wel een erg dure. Daarbij komt u soms voor verborgen kosten te staan. Een persoonlijke lening biedt een lagere rente met mooie voorwaarden. Wanneer u toch bij Otto wilt kopen is dat een interessant en voordelig alternatief.

Betalen in termijnen bij Otto

Kopen op afbetaling betekent nu uw meubels, kleding of huishoudelijke apparatuur kopen en u betaalt in maandelijkse termijnen. Dat klinkt aantrekkelijk, maar deze vorm van gemak blijkt een dure grap. Otto rekent voor deze ‘service’ namelijk een hoge rente tot wel 10% Dit rentebedrag komt bovenop het aankoopbedrag dat u nog verschuldigd bent. U bent dus altijd duurder uit dan wanneer u in een keer uw aanschaf betaalt.

Bovendien: betaalt u te laat, krijgt u te maken met extra kosten zoals een boete of incassokosten. De hoge rente en extra kosten bij wanbetaling vormen het grootste verdienmodel voor aanbieders van kopen op afbetaling.

Hoe werkt betalen in termijnen bij Otto?

Bij Otto kunt u vanaf 45 euro gebruikmaken van betalen in termijnen. Bij bedragen vanaf 250 euro zult u een kredietcheck moeten doen om te laten zien dat het verantwoord is om geld te lenen bij Otto. Voldoet u aan de voorwaarden dan kunt u van start bij Otto. Kopen op afbetaling en dus ook betalen in termijen is een vorm van krediet. Houdt er daarom rekening mee dat uw krediet vanaf 250 euro wordt geregistreerd bij het BKR.

Een lening is altijd voordeliger dan kopen op afbetaling

Geld lenen bij de Nederlandse Kredietmaatschappij is voordeliger en ook verantwoorder. Onze vaste lage rente begint al bij 6,7%. Een aardig verschil met de 10% rente die Otto rekent. Niet alleen de rente ligt een stuk lager, ook de voorwaarden zijn een stuk gunstiger. Mist u bijvoorbeeld een keer een betaling, dan spreken we gewoon samen met u een regeling af, in plaats van extra kosten te berekenen.

Vraag vrijblijvend een lening aan en ontvang binnen 24 uur het beste aanbod voor uw wensen en situatie. U kiest de lening die het beste bij u past en wij regelen vervolgens de rest.

Gerelateerde informatie:

Tinka wordt zelfstandige betaaldienst

Kopen op afbetaling leidt tot onoverzichtelijke schulden

Actuele rentetarieven

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen