Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Aflossen

De maandlasten voor geld lenen bestaan uit een deel rente en een deel aflossing. De rente is de vergoeding voor de bank voor het verstrekken van de lening. Met het aflossingsdeel betaalt u de lening terug. Met extra of vroegtijdig aflossen kunt u de lening sneller terugbetalen. Afhankelijk van de soort lening gelden andere voorwaarden voor aflossen.

Persoonlijke lening aflossen

Bij een persoonlijke lening is het bedrag dat u per maand aflost tijdens de looptijd gelijk. U weet vooraf precies wanneer u de lening heeft terugbetaald. Wilt u tijdens de looptijd van de persoonlijke lening extra aflossen, dan betaalt u hiervoor een bedrag. Lees meer over aflossen bij de kenmerken van een persoonlijke lening.

Doorlopend krediet aflossen

Voor een doorlopend krediet betaalt u een variabele rente. Welk deel van uw maandlast rente is en welk deel aflossing, is afhankelijk van de actuele rente. Bij een stijgende rente wordt het aflossingsdeel kleiner en doet u er langer over om de lening terug te betalen. Met een doorlopend krediet kunt u de lening tijdens de looptijd zonder kosten geheel of gedeeltelijk aflossen. Lees meer over aflossen bij de kenmerken van een doorlopend krediet.

Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen