Let op! Geld lenen kost geld

Het zogenaamde flitskrediet dankt zijn naam aan de korte looptijd van de lening, maximaal drie maanden, en de snelheid van uitbetalen van het leenbedrag (dezelfde dag nog). Dit flitskrediet, speciaal voor lage leenbedragen, bieden wij niet aan. Een flitskrediet kan online en zelfs via sms worden afgesloten.

Consumenten sluiten deze minilening af als zij snel geld nodig hebben. Voor deze snelheid betaalt u een hoge prijs; in de meeste gevallen wordt de wettelijk maximale toegestane 14% berekend. Wanneer u dit vergelijkt met de rentes van gewone leningen, die beginnen bij 6,7%, is dat verschil enorm. Het flitskrediet of sms-krediet is een leenvorm waar streng toezicht op is maar helaas blijkt dat de regelgeving niet waterdicht is.

Bij De Nederlandse Kredietmaatschappij kunt u voordeliger en verantwoorder een lening afsluiten U kiest alleen een looptijd vanaf 12 maanden, tot maximaal 15 jaar, u bent een stuk voordeliger uit dankzij de lagere rente. Bij gewone leningen zijn hogere leenbedragen mogelijk. Zelfs tijdelijk roodstaan op uw rekening is voordeliger dan het afsluiten van een flitskrediet.

Meer over waarom u voorzichtig moet zijn met snel geld lenen.

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen