Kies voor een persoonlijke lening
Zorg met een warmte terugwin installatie voor efficiënt behoud van warmte, besparing op uw energierekening en een gezond binnenklimaat. Het is alleen niet goedkoop in de aanschaf en daarom echt een investering voor de langere termijn.
Heeft u niet de middelen om een warmteterugwinningsysteem te betalen dan kunt u een persoonlijke lening bij ons afsluiten. Omdat het helpt bij het verduurzamen van uw woning is de kans groot dat u ook nog fiscaal voordeel krijgt bij de financiering.
Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een passende offerte.
Een WTW-installatie zorgt ervoor dat u minder warmte verliest, door warmte terug te winnen uit wegstromend water en verwarmde lucht. Zo wordt warmte hergebruikt en kunt u genieten van een schoon en gezond binnenklimaat.
Met een douche WTW installatie wordt het wegstromende warme water gebruikt om koud water voor de douche voor te verwarmen. Daardoor hoeft uw CV-ketel of warmtepomp minder te stoken en bespaart u 50% energie voor de verwarming van het douchewater.
Met behulp van een warmteterugwinning-unit wordt bij de aanvoer van buitenlucht de ventilatielucht verwarmd. De warmte uit de afgevoerde lucht wordt namelijk afgegeven op de binnenkomende lucht. Dat betekent dat de lucht al is voorverwarmd en het dus minder energie kost om uw huis lekker warm te houden. Hiermee bespaart u zelfs 80% – 90% energie. Bovendien filtert de unit de binnenkomende lucht en houdt vervuilde luchtdeeltjes en fijnstof tegen.
Met een warmte terugwin installatie:
Het plaatsen van een warmte terugwin installatie unit kost gemiddeld tussen de 2.000 en 3.000 euro. Heeft u nog geen warmte terugwin systeem? Dan kunt u rekening houden met ongeveer 5.000 euro tot 17.000 euro, afhankelijk van uw woning, de complexiteit en het type van de installatie.
Bij huizen die geen nieuwbouwwoning zijn moeten er lucht- en ventilatiekanalen worden aangelegd, vandaar het hogere prijskaartje.
Na de aanleg van de installatie/unit ziet u direct een verlaging van uw energiekosten. De levensduur van een warmte terugwin installatie ligt gemiddeld op 15 jaar. Het systeem is echter zo opgebouwd, dat u na die tijd niet per se een nieuwe unit moet aanschaffen. U kunt gewoon gaandeweg losse onderdelen laten vervangen.
Extra duurzaam en kostenbesparend dus!
Gaat u een warmteterugwinningssysteem laten aanleggen? Dan is het wellicht beter om te gaan voor een grotere verbouwing, inclusief het beter isoleren van uw huis?
Bij de aanschaf van een WTW installatie mag goede isolatie namelijk niet ontbreken. Zo ontsnapt de warmte niet aan uw woning en houdt u het binnen behaaglijk warm, met zo laag mogelijke stookkosten.
Benieuwd naar hoeveel u kunt lenen voor een WTW installatie? Het aanvragen van de lening kunt u direct online regelen. U ontvangt een realistisch aanbod van meerdere banken, waar u ook echt voor in aanmerking komt.
Kies de lening die het beste bij u past en wij regelen de rest. U heeft binnen 2 werkdagen het geld op uw rekening staan. Zo kunt u meteen aan de slag met uw WTW installatie.
Warmtepomp financieren in plaats van een WTW-installatie?
Bereken het fiscale voordeel van uw lening
Verduurzamen woning finandieren met een hypotheek onverstandig
Wilt u uw huis echt energiezuinig maken? Dan kunt u ook aan een warmtepomp denken. De aanschaf van dit alternatief is een stuk duurder, maar uw energiekosten zullen nog meer afnemen dan bij een warmteterugwinningssysteem.
Wanneer u een persoonlijke lening afsluit met als doel uw woning te verbeteren middels een warmtepomp, kunt u profiteren van fiscaal voordeel. De rentekosten van uw lening zijn dan aftrekbaar. Dit betekent dat uw netto kosten lager zullen uitvallen.
Vertrouwd door velen
9,5