Let op! Geld lenen kost geld

WTW installatie financieren

Online geld lenen vanaf 6,5%

"Bij een verbouwing met het doel uw huis goed te isoleren, mag een warmteterugwinning installatie eigenlijk niet ontbreken."

Isolatie en warmteterugwinning financieren

Gaat u uw huis verbouwen en de isolatie in uw huis verbeteren? Dan overweegt u wellicht ook een warmteterugwinningssysteem. Met behulp van een WTW (warmteterugwinning) wordt de ventilatielucht verwarmd. Dat betekent dat de lucht al is voorverwarmd en het dus minder energie kost om uw huis op de juiste temperatuur te krijgen. 

Bij een verbouwing met het doel uw huis goed te isoleren, mag een warmteterugwinning installatie eigenlijk niet ontbreken. Doordat uw gasverbruik sterk daalt, zullen uw energiekosten dalen. Dit betekent dat u dus maandelijks geld over op uw energierekening.

Vraag uw offerte aan

Benieuwd naar wat u kunt lenen? U kunt het in een handomdraai berekenen via onze online bereken-tool.

Ook het aanvragen van de lening, kunt u direct online regelen. Op het offerteformulier vult u de benodigde gegevens in, met betrekking tot de lening en uw persoonlijke gegevens. Vervolgens kunt u, geheel vrijblijvend, het aanvraagformulier insturen.

Investering in een warmtepomp

Wilt u uw huis echt energiezuinig maken? Dan kunt u ook aan een warmtepomp denken. De aanschaf van dit alternatief is een stuk duurder, maar uw energiekosten zullen nog meer afnemen dan bij een warmteterugwinningssysteem. 

Wanneer u een persoonlijke lening afsluit met als doel uw woning te verbeteren middels een warmtepomp, kunt u profiteren van fiscaal voordeel. De rentekosten van uw lening zijn dan aftrekbaar. Dit betekent dat uw netto kosten lager zullen uitvallen. 

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen