Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Datum: 10 maart 2014

Verbouwen met een lening of een hogere hypotheek?

Voor een verbouwing hoeft u zeker niet altijd uw hypotheek te verhogen. Als u bijvoorbeeld € 10.000,- tot € 75.000,- wilt lenen voor een verbouwing, bent u met het afsluiten van een Persoonlijke Lening meestal goedkoper uit dan met het verhogen van uw hypotheek. Het scheelt namelijk altijd advieskosten, afhandelingskosten, taxatiekosten en notariskosten. Daarnaast is de rente van een Persoonlijke Lening net als een annuïtair dalende hypotheek ook fiscaal aftrekbaar.

Kunt u uw hypotheek niet verhogen omdat er te weinig overwaarde op uw woning is? Dan is een Persoonlijke Lening vaak de enige oplossing!

Het is niet alleen vaak voordeliger, u kunt ook nog is meteen aan de slag, een lening is sneller geregeld dan een hypotheek!

Wilt u gaan verbouwen en heeft u extra geld nodig? Met een Persoonlijke Lening kunt u direct aan de slag. Bovendien heeft u de zekerheid dat u maandelijks aflost. Omdat de rente vast is, zal deze nooit stijgen tijdens de looptijd.

Met een Persoonlijke Lening voor uw verbouwing betaalt u iedere maand een vast bedrag. U weet precies wat uw maandelijkse lasten zijn tijdens de looptijd.

Wilt u ook duidelijkheid? Bereken hoeveel u per maand betaalt voor een lening voor uw verbouwing.

Direct aan de slag Als u kiest voor een Persoonlijke Lening voor uw verbouwing, kunt u direct aan de slag. U vraagt de lening eenvoudig online binnen 5 minuten aan. Het bedrag dat u nodig heeft, staat binnen 2 tot 3 werkdagen in één keer op uw betaalrekening.

Vraag binnen 5 minuten een Persoonlijke Lening voor uw verbouwing aan dan zorgen wij ervoor dat het geld binnen 2 tot 3 werkdagen op uw bankrekening staat.

 

Vrijblijvend offerte aanvragen