Let op! Geld lenen kost geld
Ruimere mogelijkheden geld lenen met 13e maand en eindejaarsuitkering

Datum: 21 december 2015

Ruimere mogelijkheden geld lenen met 13e maand en eindejaarsuitkering

Veel banken kijken niet naar de extraatjes van uw inkomen bij het berekenen van uw maximale lening. Terwijl een 13e maand of eindejaarsuitkering het verschil kunnen maken tussen wel of geen lening. Bij onze partnerbank Sygma worden deze inkomsten wél meegenomen in de berekening. Zo kunnen wij u nu nog meer mogelijkheden tot geld lenen bieden.

Geld lenen bij Sygma Finance

Sinds enige tijd werkt de Nederlandse Kredietmaatschappij samen met Sygma Finance. Sygma Finance is dé service-organisatie voor betrouwbare en flexibele financieringen. Of het nu gaat om een Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet, bij Sygma Finance kunt u terecht voor een eerlijk en zorgvuldig krediet.

Maximale lening berekenen

In tegenstelling tot veel andere banken, neemt Sygma de volgende inkomens wel mee bij het berekenen van wat u maximaal kunt lenen:

  • Uw 13e maand
  • Uw 14e maand
  • Uw eindejaarsuitkering
  • 50% van uw overwerktoeslag (70% voor internationaal chauffeurs)
  • 50% van uw provisie(s)
  • 35% van wat u ontvangt aan partneralimentatie

Maar ook bijvoorbeeld uw onregelmatigheidstoeslag, dienstjarentoeslag, gevarentoeslag, wisseldiensttoeslag, weekendtoeslag, beloningstoeslag etc. Voor alle toeslagen geldt dat ze vast moeten zijn én zichtbaar op de loonstrook.

Lenen voor verbouwing of lening oversluiten

Dankzij deze ruimere mogelijkheden bij geld lenen hebben wij al veel klanten kunnen helpen. Mensen die nu voor hun verbouwing kunnen lenen met 13e maand. Of eindelijk een lening kunnen afsluiten voor een nieuwe auto. Geld lenen met 13e maand kan zelfs betekenen dat het oversluiten van een lening met een te hoge rente nu wél mogelijk is.

Ook geld lenen met 13e maand?

Al jarenlang is Sygma Finance actief als kredietverstrekker. Sygma Finance maakt onderdeel uit van LaSer Nederland en behoort daarmee tot de top van de markt voor consumptief krediet. Bij de Nederlandse Kredietmaatschappij zijn we er trots op Sygma Finance tot onze partnerbanken te mogen rekenen. Dankzij deze samenwerking kunnen we onze klanten nog meer mogelijkheden bieden bij het geld lenen. Natuurlijk tegen de laagste rente, zoals u van ons gewend bent.

Ook geld lenen met 13e maand? Ontdek wat wij met onze partnerbanken voor u kunnen betekenen. Vraag vrijblijven een offerte voor een lening aan.

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen