Let op! Geld lenen kost geld

Datum: 12 juni 2017

Reviews spelen belangrijke rol bij online geld lenen

Als consument wilt u graag zaken doen met bedrijven en instanties die betrouwbaar zijn. Als u in een fysieke winkel producten koopt weet u bij wie u koopt. Maar hoe zit dat online? Online producten kopen en diensten afnemen is een ander verhaal. Elk bedrijf kan zich voordoen als een betrouwbare partij. Maar u heeft daar graag zekerheid over. Zeker als het gaat om online geld lenen.

Reviews via een externe partij

Geld lenen wilt u doen bij een professionele maar vooral betrouwbare partij. Het gaat tenslotte om uw geld en vertrouwelijke gegevens. Als u op zoek gaat naar een kredietbemiddelaar om een lening af te sluiten is het fijn als u ervaringen van klanten die u voor gingen kunt lezen. Reviews, beoordelingen, via een externe partij geven een completer beeld van met wie u in zee gaat.

Trustpilot

Een professionele partij die reviewoplossingen biedt is Trustpilot. Het is één van de duurdere partijen om zaken mee te doen maar De Nederlandse Kredietmaatschappij vindt het de investering waard vanwege het hoge betrouwbaarheidsgehalte. De bezoeker van de website kan alle reviews, gegeven door klanten, lezen en op basis van deze reviews krijgt het bedrijf een cijfer. Hoe hoger het cijfer, hoe betrouwbaarder.

De ACM, Autoriteit Consumenten Markt, is toezichthouder op online reviews en heeft richtlijnen opgesteld. Zij heeft als doel consumenten te behoeden voor misleidende reviews.

Online reviews De Nederlandse Kredietmaatschappij

De online reviews voor De Nederlandse Kredietmaatschappij zijn onderverdeeld in de volgende hoofditems:

  • snelheid/doorlooptijd 9,5
  • deskundigheid           9,7
  • service                       9,6
  • klantvriendelijkheid    9,5

Het gemiddelde cijfer van onze dienstverlening op basis van 644 beoordelingen op Trustpilot is een 9,4.

Online reviews steeds belangrijker in keuzeproces klant

Online reviews spelen een steeds belangrijkere rol in het keuzeproces van de klant. Als de klant op internet op zoek gaat naar een product of dienst leest zij zich in via de reviews op de site. Maar deze beoordelingen van klanten zijn niet de enige factoren die van belang. Ook meningen en ervaringen van familie of bekenden zijn belangrijke factoren net als de aanwezigheid van het bedrijf via offline en online media.

Voordelen online reviews

Maak je als bedrijf gebruik van online reviews dan heb je een aantal voordelen dankzij de beoordelingen:

  •         Een advies/aanbeveling voor toekomstige klanten
  •         Feedback van de dienstverlening of dienst
  •         Dankzij de reviews is een site beter vindbaar
Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen