Laden

Vertrouwd door velen

9,4

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Datum: 4 juli 2017
Auteur: Remko Colly

Interbank: Wonen en werken in Nederland verplicht.

Met ingang van 1 juli jongstleden heeft Interbank haar beleid wat betreft het toekennen van leningen gewijzigd. Deze wijziging houdt in dat Interbank alleen klanten een lening verstrekt die werken en wonen in Nederland. Voor inwoners van grens (streek) gebieden van België en Duitsland betekent dit dat wij u helaas niet meer van dienst kunnen zijn.

Interbank, een van onze partnerbanken, is niet de enige bank die deze wijziging heeft doorgevoerd. De wijziging geldt ook voor andere partnerbanken. U moet in Nederland wonen en in Nederland werkzaam zijn om een lening te kunnen afsluiten en hiermee aan de  acceptatievoorwaarden te voldoen. Het grensstreekkrediet komt hiermee te vervallen.

Voor alle overige voorwaarden waar u aan moet voldoen om geaccepteerd te worden voor een lening verwijzen wij u naar onze pagina https://www.denederlandsekredietmaatschappij.nl/berekenen/hoeveel-kan-ik-lenen/

Auteur: Remko Colly

Remko Colly (13-12-1965) is sinds 14 april 2009 directeur van De Nederlandse Kredietmaatschappij. Zijn doel is om zoveel mogelijk klanten snel, punctueel en foutloos te helpen en een voordelig en verantwoord krediet voor hen af te sluiten. Creatief, ondernemend, doortastend en vasthoudend zijn karaktereigenschappen van deze consumptief krediet specialist.

U kunt contact met Remko opnemen via rcolly@dnkm.nl

 

Offerte aanvragen