Let op! Geld lenen kost geld

Datum: 6 december 2019

Doorlopend Krediet steeds minder aangeboden

Steeds meer kredietverstrekkers beperken hun aanbod Doorlopende Kredieten. Een Doorlopend Krediet biedt weliswaar veel financiële flexibiliteit, maar er is geen vaste einddatum en opgenomen bedragen plus rente moeten steeds weer worden aangevuld. Dat maakt deze vorm van lenen gevaarlijk voor economisch kwetsbare huishoudens. Ook wij zien de populariteit van Doorlopende Kredieten teruglopen: minder dan 5% van onze klanten kiest nog voor deze vorm van geld lenen.

ABN AMRO stopt per 9 december 2019 volledig met deze leningvorm. De AFM ziet er bovendien steeds scherper op toe dat kredietverstrekkers consumenten niet verleiden tot overkreditering. Verantwoord lenen is hierbij het credo.

Wat betekent dit voor consumenten die toch – op een verantwoorde manier - een lening willen afsluiten? 

Lening prima alternatief, zeker door verlaagde rente

Het beste alternatief voor een doorlopend krediet is en blijft een Persoonlijke Lening. Zeker nu de tarieven naar een historische 3,9% zakken. Defam en Interbank bieden per 3 december 2019 dit laagste tarief op de leningmarkt aan, samen met BNP die begin oktober al het tarief naar 3,9% minimale leenrente verlaagde.

Uniek: DNKM werkt met dé 3 banken met laagste rente

Dat maakt DNKM op dit moment de enige Nederlandse kredietverstrekker van Persoonlijke Leningen die met alle 3 banken met dit laagste rentetarief van 3,9% samenwerkt.

3 van onze 5 partnerbanken bieden het tarief aan: een historisch lage rente, met de beste voorwaarden en altijd boetevrij aflossen.

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen