Let op! Geld lenen kost geld

Kan ik ook geld lenen bij de Rabobank via De Nederlandse Kredietmaatschappij?

Veelgestelde vragen over kredietverstrekkers

Het is niet mogelijk om via ons geld te lenen bij de Rabobank. Voor het lenen van geld werken wij, in plaats van met de Rabobank, samen met onder andere InterBank en Defam. Onze partners werken voor het lenen van geld, uitsluitend samen met professionele intermediairs zoals de Nederlandse Kredietmaatschappij. Deze samenwerking resulteert in lagere personeels-, marketing en kantoorkosten dan bij de Rabobank waardoor onze partners u een scherper aanbod kunnen doen voor het lenen van geld dan de Rabobank. Daarnaast bemiddelen wij zonder advies waardoor het lenen van geld via ons goedkoper is dan bij de Rabobank.

Daar waar de Rabobank een breed opererende financiële dienstverlener is, zijn onze partners gespecialiseerd in het verlenen van consumptief krediet. Dankzij ons gedeelde specialisme en omdat ons systeem nauwkeurig is afgestemd op de systemen van onze partners, kunnen wij uw aanvraag voor het lenen van geld in vergelijking tot de Rabobank sneller behandelen. In tegenstelling tot bij de Rabobank, ontvangt u bij ons binnen één werkdag de offertes van onze partners en binnen twee werkdagen na het retourneren van de overeenkomst voor het lenen van geld, heeft u toegang tot het krediet.

Bent u op zoek naar een geschikte lening, maar weet u nog niet precies welke lening het beste bij u past? Gebruik dan onze leenwijzer om een passende lening te vinden die afgesteld is op uw wensen.


U kunt ook direct het gewenste leenbedrag opgeven en geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw lening:


Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen