Let op! Geld lenen kost geld

Hoe kunt u de rente berekenen per maand?

Veelgestelde vragen over lening en rente berekenen

Op onze homepage vindt u onze Excel rekenmodule. Hiermee kunt u eenvoudig de rente berekenen die u per maand betaalt voor een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Om uw rente per maand te berekenen in onze Excel rekenmodule heeft u de volgende leninggegevens nodig: de looptijd, het kredietbedrag dat u geleend heeft en het termijnbedrag dat u maandelijks betaalt. Als u deze gegevens invult, is de rente eenvoudig te berekenen en krijgt u een goede indicatie van de rente die u maandelijks en jaarlijks betaalt voor uw lening.

Wilt u de rente per maand berekenen van een persoonlijke lening in onze Excel rekenmodule dan is het belangrijk dat u het oorspronkelijk geleende kredietbedrag invult en de oorspronkelijke looptijd.

Wilt u de rente per maand berekenen van een doorlopend krediet, dan kunt u volstaan met het huidige uitstaande saldo en de (theoretische) looptijd van uw doorlopend krediet.

Bent u op zoek naar een geschikte lening, maar weet u nog niet precies welke lening het beste bij u past? Gebruik dan onze leenwijzer om een passende lening te vinden die afgesteld is op uw wensen.


U kunt ook direct het gewenste leenbedrag opgeven en geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw lening:


Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen