Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Extra geld lenen

U heeft een bestaande lening lopen, maar u zou graag de mogelijkheid hebben om extra geld te lenen. Omdat u een financiële tegenvaller heeft of omdat u bijvoorbeeld uw droomcaravan heeft gevonden en deze zomer heerlijk zou willen rondtoeren in Frankrijk.

Extra geld lenen naast uw hypotheek

De nieuwe regelgeving rondom hypotheken die in 2018 van kracht is gegaan, zorgt ervoor dat het niet meer mogelijk is om extra geld te lenen met uw hypotheek. U kunt enkel nog een hypotheek verkrijgen voor het bedrag dat gelijk stat aan de waarde van uw woning. Dat betekent dat extra kosten die gepaard gaan bij het kopen van een huis, zoals de kosten koper, een (kleine) verbouwing of nieuwe meubels bijvoorbeeld, niet meer bekostigd kunnen worden door een hogere hypotheek af te sluiten. Vanaf januari 2018 zult u deze extra kosten moeten financieren met uw spaargeld bijvoorbeeld. Het is ook mogelijk om een lening af te sluiten. 

Extra lenen hypotheek

Oversluiten en extra geld lenen

Door de historisch lage rente is het voor veel mensen een voordelige optie als zij hun bestaande lening oversluiten. Het oversluiten van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet is kosteloos.

Er zijn drie opties wanneer u uw bestaande lening oversluit:

  • Uw maandlasten blijven gelijk – Uw looptijd wordt korter
  • Uw looptijd blijft gelijk – Uw maandlasten worden lager
  • Uw maandlasten blijven gelijk – Uw looptijd blijft gelijk
  • U kunt extra geld lenen tegen dezelfde lasten en looptijd

Door uw huidige lening (of meerdere bestaande leningen) over te sluiten tegen een lagere rente of betere voorwaarden (bijvoorbeeld boetevrij aflossen of een overlijdensrisicoverzekering in de voorwaarden), kunt u veel geld besparen. Maar het is dus ook mogelijk om extra geld te lenen tegen dezelfde kosten. Uw maandlasten en uw looptijd blijven gelijk én u heeft extra geld tot uw beschikking om uw financiële tegenvaller op te vangen of om uw dromen te verwezenlijken.

Wat betekent oversluiten voor u?

Nieuwsgierig naar wat oversluiten voor uw persoonlijke situatie betekent? En of het voor u ook mogelijk is om extra geld te lenen als u uw lening oversluit? Maak dan gebruik van onze oversluitservice en ontdek direct wat uw opties zijn.

Berekenen en oversluiten

Uw lopende leningen oversluiten naar één nieuwe lening. Voor meer overzicht in uw financiële administratie. Of een enkele lening oversluiten om te profiteren van een lagere rente. Ontdek hieronder hoeveel u kunt besparen als u uw lening oversluit. Wij regelen het voor u. Gewoon online en helemaal gratis.

Wis lening

Wis lening
U kunt {{(currentLoan.totalprice - newLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.totalprice - otherLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.period - otherLoan.period)}} maanden minder lang aflossen

Het lijkt erop dat we u geen voordeligere lening kunnen aanbieden

down

Bekijk onderstaande vergelijking met het voordeligste alternatief van één van onze partners

  Uw huidige lening Ons aanbod Ons aanbod
Leenbedrag {{currentLoan.stillToPay | currency}} {{newLoan.stillToPay | currency}} {{otherLoan.stillToPay | currency}}
Maandlast {{currentLoan.monthlyCosts | currency}} {{newLoan.monthlyCosts | currency}} {{otherLoan.monthlyCosts | currency}}
Looptijd {{currentLoan.period}} maanden {{newLoan.period}} maanden {{otherLoan.period}} maanden
Rentepercentage {{currentLoan.showRente}} {{newLoan.interest}} {{otherLoan.interest}}
Totaal te betalen {{currentLoan.totalprice | currency}} {{newLoan.totalprice | currency}} {{otherLoan.totalprice | currency}}
    Vrijblijvend offerte aanvragen Vrijblijvend offerte aanvragen

Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen