Let op! Geld lenen kost geld

Extra geld lenen voor huiseigenaren

Extra lenen Hypotheek

Het is in de meeste gevallen niet meer mogelijk om meer geld te lenen via uw hypotheek. Het is wél mogelijk om een consumptief krediet af te sluiten naast uw hypotheek. Zoals een persoonlijke lening, gebaseerd op uw inkomen, niet op de waarde van woning. Zo heeft u wat extra financiële ruimte en leent u toch verantwoord.

Extra geld lenen naast hypotheek

Sinds januari 2018 is het niet meer mogelijk om extra geld te lenen met uw hypotheek (hypotheek verhogen). Het maximale hypotheekbedrag is 100% van de waarde van de koopwoning. Het is dus niet meer mogelijk om extra geld te lenen om uw huis op te knappen, een nieuwe inrichting aan te schaffen of om de kosten koper te bekostigen.. 

Voordelen Persoonlijke lening

 • Vaste lage rente, vaste looptijd en een vast maandbedrag
 • Als huiseigenaar profiteert u van extra rentevoordeel. U krijgt een vaste, lage rente vanaf 7%
 • U kunt altijd boetevrij extra aflossen op uw lening
 • Als u een persoonlijke lening afsluit om uw koopwoning te verbouwen of te verbeteren, kunt u profiteren van fiscaal voordeel. U mag de rentekosten dan namelijk aftrekken van de inkomstenbelasting. 

Benieuwd naar de mogelijkheden om extra geld te lenen?

Bent u benieuwd hoeveel u kunt lenen? Bereken het zelf online en bekijk hieronder wat er mogelijk is voor uw persoonlijke situatie.

Waarom bij ons lenen?

 • Laagste vaste rente
 • Met 1 aanvraag een compleet aanbod van 5 banken, waar u ook echt voor in aanmerking komt
 • Vergelijk rentes, voorwaarden en datum uitbetaling in 1 overzicht
 • 100% online, dus geen dure kantoren nodig en daarom lagere kosten
 • Geen dure adviseurs nodig en daarom goedkoper dan de grote banken
 • Gespecialiseerd in kredieten en daarom goedkoper dan de grote banken
 • Altijd boetevrij extra aflossen
 • Jaarlijks contact in verband met nazorg

 

Extra lenen voor keuken of badkamer

Woont u prettig, maar past de keuken of de badkamer niet (meer) bij uw smaak? Is de boel verouderd, maar heeft u momenteel niet de financiële middelen om een nieuwe keuken aan te schaffen? Een verbouwing kan het verschil maken tussen verhuizen of uw huidige huis langdurig comfortabeler en duurzamer maken. Zodat u nog lang van uw woning kunt genieten zonder de rompslomp en kosten van een verhuizing.

Met een persoonlijke lening leent u in 1 keer een afgesproken bedrag voor uw droomkeuken of fijne nieuwe badkamer. U profiteert momenteel van een historisch lage rente, die gedurende de hele looptijd vast blijft staan. Na elke maandelijkse aflossing slinkt uw schuld en tussentijds extra aflossen mag altijd.

Extra geld lenen voor meubels of tuin

Na een drukke werkdag lekker ontspannen op de enorme loungebank. Of gezellig tafelen met uw gezin aan zo’n prachtige lange houten tafel met comfortabele stoelen. U droomt er al een tijdje van om een volledig nieuwe inrichting uit te zoeken? Een huis is pas een thuis als ook de inrichting bij u past. Nieuwe meubels, een mooie update en de uitstraling die helemaal klopt met uw nieuwe (of verbouwde) huis.

Ook de tuin neemt u het liefst meteen mee in uw plannen. Een grondige opknapbeurt en fijne nieuwe buitenmeubels, zodat u na het werk van het avondzonnetje kunt genieten in uw prachtige tuin.

Bij ons kan het. Met een persoonlijke lening heeft u de financiële mogelijkheden om uw dromen te realiseren. U leent eenmalig een afgesproken bedrag tegen een lage rente, die nu zelfs historisch laag staat. De looptijd staat vast, uw schuld slinkt na elke maandelijkse aflossing en tussendoor extra aflossen mag altijd.

Extra lenen voor verbouwing of renovatie

U heeft de woning gevonden waar u al zo lang naar zocht, maar er zijn nog wel wat wensen? De badkamer is verouderd, u wilt de houten kozijnen laten vervangen door kunststof kozijnen of u wilt een dakkapel plaatsen.

Ook voor een verbouwing of renovatie kunt u een lening aanvragen. Zo start u direct goed in een nieuw huis, dat helemaal naar uw wens is.

Gebruikt u een persoonlijke lening om uw koopwoning te verbouwen of te verduurzamen? Dan is de rente vaak ook nog fiscaal aftrekbaar.

Actuele rentetarieven

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen