Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Extra geld lenen voor huiseigenaren

Extra lenen Hypotheek

"Het is dus in de meeste gevallen niet meer mogelijk om meer geld te lenen via uw hypotheek. Het is wél mogelijk om een lening af te sluiten naast uw hypotheek."

Extra geld lenen naast hypotheek

Sinds januari 2018 is het niet meer mogelijk om extra geld te lenen met uw hypotheek. Het maximale hypotheekbedrag is 100% van de waarde van de woning. Het is dus niet meer mogelijk om extra geld te lenen om uw huis op te knappen,  een nieuwe inrichting aan te schaffen of om de kosten koper te bekostigen. U bent hiervoor aangewezen op uw spaargeld of u kunt een lening afsluiten om in deze kosten te voorzien.  

Het is dus in de meeste gevallen niet meer mogelijk om meer geld te lenen via uw hypotheek. Het is wél mogelijk om een lening af te sluiten naast uw hypotheek. 

Voordelen Persoonlijke lening

  • Vaste lage rente, vaste looptijd en een vast maandbedrag
  • Als huiseigenaar profiteert u van extra rentevoordeel. U krijgt een vaste, lage rente vanaf 3,5%
  • U kunt altijd boetevrij extra aflossen op uw lening
  • Wanneer u een persoonlijke lening afsluit met het doel om uw koopwoning te verbouwen of te verbeteren, kunt u profiteren van fiscaal voordeel. U kunt de rentekosten dan namelijk aftrekken van de belasting. 

De juiste volgorde

Het is belangrijk dat u de juiste volgorde hanteert wanneer u extra geld wilt lenen voor uw huis. Wanneer u een lening heeft, kan dat het afsluiten van een hypotheek in de weg staan. En dat is niet wat u wilt. Daarom is het belangrijk dat de uitbetaling van de lening plaatsvindt ná het passeren van de hypotheek bij de notaris. Het is wel mogelijk dat u de lening op voorhand aanvraagt en alles in orde maakt voor het moment van uitbetaling, zodat dat direct geregeld kan worden nadat u bij de notaris bent geweest.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd hoeveel u kunt lenen? Bereken het zelf online en bekijk wat er mogelijk is voor uw persoonlijke situatie. 

Extra lenen voor keuken of badkamer

Na lang zoeken heeft u uw droomhuis gekocht, maar de keuken of de badkamer past niet helemaal bij uw smaak. Momenteel heeft u niet de financiële middelen om een nieuwe keuken aan te schaffen, maar eigenlijk wilt u uw verhuizing het liefst in één keer grondig aanpakken. Zodat u niet over 5 jaar opnieuw in de verbouwingsrommel zit, maar er de komende jaren weer tegenaan kan.

Met een persoonlijke lening hoeft u niet eerst jaren te sparen en is het toch mogelijk om uw droomkeuken realiseren. 

Extra geld lenen voor meubels of tuin

U kunt niet wachten om straks thuis te komen in uw nieuwe huis. Na een drukke dag op het werk, lekker met de benen omhoog op de bank. Maar ja… de meubels van uw vorige woning passen niet zo goed bij uw nieuwe woning. Het liefst zou u al uw oude meubels op Marktplaats zetten en een volledig nieuwe inrichting uit willen zoeken. 

En wat zou het ook heerlijk zijn als u ook gelijk de tuin grondig zou kunnen aanpakken. Zodat u na het werk van het avondzonnetje kan genieten in uw prachtige tuin.

Het kan. Met een persoonlijke lening heeft u de financiële mogelijkheden om uw dromen te realiseren.

Extra lenen voor verbouwing of renovatie

U heeft de woning gevonden waar u al zo lang naar zocht, maar toch heeft u nog wel wat wensen. De badkamer is niet naar uw smaak, u wilt de houten kozijnen laten vervangen door kunststof kozijnen of u wilt een dakkapel op zolder plaatsen. 

Ook voor een verbouwing kunt u een lening aanvragen. Zo start u direct goed in een nieuw huis, dat helemaal af is.

Bekijk ook Geld lenen voor verbouwing.

Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen