Let op! Geld lenen kost geld

Kopen op afbetaling bij BCC

Kies voor een voordeligere persoonlijke lening

Koopt u graag producten bij BCC, zoals een laptop of TV? Dan weet u vast dat bij BCC kopen op afbetaling ofwel BCC Gespreid betalen een optie is. Het lijkt zo handig, maar in de praktijk is het door de hoge rente een erg dure lening. Daarnaast komt u soms voor verborgen kosten te staan. Een persoonlijke lening biedt een lagere rente met mooie voorwaarden. Het is een goedkoper alternatief wanneer u toch bij BCC wilt kopen en niet direct voldoende geld heeft.

BCC gespreid betalen

Kopen op afbetaling betekent nu uw laptop, wasmachine of TV kopen en achteraf pas in termijnen betalen. Dat klinkt aantrekkelijk, maar deze vorm van gemak blijkt een dure grap. BCC berekent voor deze ‘service’ namelijk een hoge rente die kan oplopen tot 12%, het wettelijk toegestane maximum. Dit rentebedrag komt bovenop het aankoopbedrag dat u nog verschuldigd bent. U bent dus altijd duurder uit dan wanneer u in een keer uw aanschaf betaalt.

Bovendien: betaalt u te laat, krijgt u te maken met extra kosten zoals een boete of incassokosten. De hoge rente en extra kosten bij wanbetaling vormen het grootste verdienmodel voor aanbieders van kopen op afbetaling.

Hoe werkt kopen op afbetaling bij BCC?

Bij BCC kunt u kopen op afbetaling met Tinka, tot bedragen van 5500 euro. Om in aanmerking te komen voor gespreid betalen bij BCC zult u eerst een kredietcheck moeten doen. Voldoet u aan de voorwaarden dan kunt u van start bij BCC. Kopen op afbetaling is een vorm van krediet. Houdt er daarom rekening mee dat uw krediet vanaf 250 euro wordt geregistreerd bij het BKR

Een lening is altijd voordeliger dan kopen op afbetaling

Geld lenen bij de Nederlandse Kredietmaatschappij is voordeliger en ook verantwoorder. Onze vaste lage rente begint al bij 7%. Een behoorlijk verschil met de 12% rente die BCC rekent voor kopen op afbetaling. Niet alleen de rentes liggen een stuk lager, ook de voorwaarden zijn een stuk gunstiger. Mist u bijvoorbeeld een keer een betaling, dan spreken we gewoon samen met u een regeling af, in plaats van extra kosten te berekenen.

Vraag vrijblijvend een lening aan en ontvang binnen 24 uur het beste aanbod voor uw wensen en situatie. U kiest de lening die het beste bij u past en wij regelen vervolgens de rest.

Gerelateerde informatie:

Tinka wordt zelfstandige betaaldienst

Kopen op afbetaling leidt tot onoverzichtelijke schulden

VISA Card oversluiten

Actuele rentetarieven

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen