Let op! Geld lenen kost geld

Datum: 17 september 2014

Veel Nederlanders hebben geen spaarpotje voor nooduitgaven

De auto total loss, de wasmachine kapot, het kan ook u zomaar overkomen. Beschikt u over voldoende geld om deze plotselinge uitgaven op te kunnen vangen?

Onvoldoende geld

Veel Nederlanders hebben te weinig geld achter de hand om onverwachte financiële tegenvallers op te kunnen vangen. Bij 70% van de mensen met een reservespaarpotje is de reserve lager is dan wat het Nibud aanraadt. Volgens de richtlijnen van de budgetvoorlichter moet een gezin met kinderen bijvoorbeeld 5000 euro hebben voor noodgevallen. Maar voor eenderde van de huishoudens in ons land geldt zelfs dat er helemaal geen buffer beschikbaar is .

Doorlopend extra financiële ruimte

Altijd extra geld achter de hand tot een vooraf afgesproken limietbedrag, dat u kosteloos kunt opnemen en weer aflossen? Dan is een Doorlopend Krediet iets voor u! Heeft u liever duidelijk op een rijtje waar u aan toe bent? Dan is de Persoonlijke Lening, een lening waarbij u een vast bedrag leent tegen een vaste rente, een alternatief.

Zelf uw lening afsluiten

Bij De Nederlandse Kredietmaatschappij kunt u zelf discreet, eenvoudig, transparant, foutloos en vooral voordelig uw lening afsluiten. Vraag direct geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte bij ons aan!

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen