Let op! Geld lenen kost geld
BNP verhoogt leeftijdsgrens leningen senioren

Datum: 12 februari 2021
Auteur: Michel Vrenegoor

BNP verhoogt leeftijdgrens leningen

Goed nieuws voor senioren met een leenbehoefte!

Afgelopen vrijdag, 12 februari, heeft BNP Paribas de leeftijdsgrens voor lenen op latere leeftijd verhoogd. Het gaat om twee leningen: de Persoonlijkste Senioren Lening en de Persoonlijkste Basis Lening.

Voor beide leningen zijn de criteria versoepeld, zodat ouderen op latere leeftijd (en langer) kunnen lenen. De goede voorwaarden blijven ongewijzigd.

Verruiming startdatum Persoonlijkste Senioren Lening

De Persoonlijkste Senioren Lening is bedoeld voor consumenten in de leeftijd van 60 en 74 jaar, die een bedrag willen lenen tot 50.000 euro. De lening moet afgelost zijn vóór de 78e verjaardag. 

Per 4 februari is deze looptijd verlengd tot het 80e levensjaar. Dat betekent dat senioren langer kunnen lenen; prettig voor wie graag lagere maandlasten heeft of gewoon langer geld wil kunnen lenen.

De Persoonlijkste Senioren Lening biedt daarnaast nog andere voordelen:

  • Altijd boetevrij extra aflossen
  • Aanvullende overlijdensrisicodekking mogelijk
  • Zelf de incassodatum bepalen
  • Zelf het maandbedrag aanpassen
  • Eenmalig een opschorting van de maandbetaling van 3 maanden (betaalvakantie)

Verruiming looptijd Persoonlijkste Basis Lening

Ook de BNP Persoonlijkste Basis Lening biedt verruimde looptijden. Deze leenvorm is geschikt voor mensen tussen de 27 en 60 jaar, die een bedrag tot 75.000 euro willen lenen. De lening dient voor het 70e levensjaar afgelost te zijn. 

Sinds 4 februari is de leeftijdsgrens voor het afsluiten verhoogd: ook klanten tot 67 jaar kunnen nu deze lening afsluiten. De uiterste aflosdatum blijft de 70e verjaardag. 

De BNP Persoonlijkste Basis Lening heeft de volgende voordelige eigenschappen:

  • Lage vaste rente vanaf 3,6%
  • Altijd boetevrij extra aflossen
  • Overlijdensrisicodekking aanvullend te verzekeren
  • Zelf de incassodatum bepalen
  • Zelf het maandbedrag veranderen

 

Michel Vrenegoor

Kredietspecialist (Acceptatie)

Auteur: Michel Vrenegoor

Michel is een echte allrounder. Hij weet alles over kredieten. Of het nu gaat om een persoonlijke lening, een doorlopend krediet of een combinatiekrediet voor consumenten, u moet bij Michel zijn. Michel is vriendelijk, geduldig en heeft altijd tijd voor een praatje of een luisterend oor.’

Specialisatie binnen De Nederlandse Kredietmaatschappij –Acceptatie van de aanvragen, het uitbrengen via e-mail en Mijn DNKM van de overzichten met daarin de mogelijkheden van onze partnerbanken.

‘Ik zorg ervoor dat u in één oogopslag alle mogelijkheden goed kan vergelijken en dat u de juiste keuze kan maken. Ik vind het echt belangrijk dat u een lening afsluit die bij uw wensen past.’

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen