Let op! Geld lenen kost geld

Persoonlijke lening met een looptijd van 120 maanden

U sluit een persoonlijke lening af tegen een vaste rente en een vaste looptijd. De looptijd heeft een minimale duur van zes maanden en een maximale duur van 120 maanden, 10 jaar. Dankzij de vaste rente en de vaste looptijd betaalt u elke maand dezelfde lasten aan aflossing en rente. De maximale looptijd van tien jaar biedt u de laagste rente.

Tien jaar tegen een vaste lage rente vanaf 6,7%

Een persoonlijke lening van 120 maanden sluit u af tegen een vaste rente vanaf 6,7%. Deze lage rente kunt u vastzetten. De looptijd van 10 jaar betekent lenen tegen het meest gunstige rentetarief. Kiezen voor een kortere looptijd is uiteraard ook een optie.

Afhankelijk van uw leendoel kiest u voor een bepaalde looptijd. Bij een lening voor een auto kiezen onze klanten in de meeste gevallen voor een looptijd van vijf jaar en niet voor tien; een auto heeft een economische levensduur van ongeveer vijf jaar en daarom is het niet verstandig een langere looptijd aan te houden. U voorkomt hiermee dat u nog elke maand kosten van de afgesloten lening heeft terwijl de auto is afgeschreven of verkocht.

Heeft u extra geld tot uw beschikking tijdens de looptijd van de lening? U mag altijd kosteloos en boetevrij extra aflossen. U gaat of lagere maandlasten betalen of u betaalt dezelfde maandlasten maar verkort de looptijd van de lening dankzij de inlossing op de totale schuld. De keuze is aan u.

Fiscaal voordeel

Is de persoonlijke lening bestemd voor een verbouwing in of aan uw eigen woning? Dan zijn de rentekosten fiscaal aftrekbaar gedurende de hele looptijd van de lening. Dit fiscale voordeel heeft u alleen bij een persoonlijke lening.

Een persoonlijke lening van 10 jaar afsluiten? Vraag online een offerte aan en wij sturen u een voorstel op maat. In een overzicht ontvangt u van onze partnerbanken hun aanbieding aan u. Uit deze voorstel kiest u zelf voor het beste aanbod voor de lening. Wij regelen vervolgens de rest voor u zodat de bank uw leenbedrag, na goedkeuring en acceptatie, kan uitbetalen.

Wilt u een lening afsluiten met een langere looptijd?

Het leendoel woningverbetering is een uitzondering op de regel als het de looptijd betreft. De looptijd van de persoonlijke lening kan in dit geval niet 120 maanden maar 180 maanden zijn. Dus in plaats van een lening voor 10 jaar sluit u een lening af voor 15 jaar. Voorwaarde van deze extra lange looptijd: u leent op basis van advies. Als execution only partij, kredietbemiddeling zonder advies, bieden wij deze looptijd niet aan.

Leningen met een looptijd van 180 maanden worden alleen bij kredietverstrekkers aangeboden die bemiddelen met advies omdat dit een specifiek financieel product is. De maximale looptijd die wij bieden is 120 maanden omdat wij op basis van execution only werken. Daarnaast biedt een looptijd van maximaal 120 maanden een lagere rente.

Gerelateerde informatie

Persoonlijke lening met een looptijd van 180 maanden afsluiten

Bereken uw fiscaal voordeel bij een lening voor verduurzaming of verbouwing

Actuele rentetarieven

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen