Let op! Geld lenen kost geld
Geld lenen voor woningverbetering

Geld lenen voor woningverbetering

Voordelig verbouwen en een rente vanaf 3,4%

Een lening is een voordelige manier om een woningverbetering te financieren. U kunt de keuken of badkamer verbouwen en profiteren van een lage rente vaak aftrekbaar is.

Geld lenen voor woningverbetering

Een lening is een voordelige manier om een woningverbetering te financieren. Denk aan een nieuwe keuken, badkamer of zonnepanelen. U bepaalt zelf de looptijd van de lening en de leenvorm. Na acceptatie van de offerte heeft u binnen enkele werkdagen toegang tot uw geld. Bovendien profiteert u van een lage rente die vaak fiscaal aftrekbaar is. Dankzij ons combinatie krediet leent u bij ons een extra hoog leenbedrag tot €150.000 om uw woning te verbeteren.

Lening of hypotheek?

Woningverbetering financieren met een Persoonlijke Lening

De meeste mensen kiezen voor een Persoonlijke Lening voor woningverbetering. Omdat de rente in zo’n geval aftrekbaar is. Maar dit geldt alleen als u uw eigen koophuis verbouwt. Huiseigenaren lenen ook tegen een extra lage rente. Een Persoonlijke Lening biedt veel zekerheid, want met een Persoonlijke Lening:

 • profiteert u van een vaste lage rente vanaf 3,4%;
 • weet u vooraf precies wanneer u de lening aflost;
 • leent u een vast bedrag voor uw woningverbetering dat u maandelijks aflost met een vast bedrag aan aflossing en rente.

Een Doorlopend Krediet voor woningverbetering

U kunt een woningverbetering ook financieren met een Doorlopend Krediet: een flexibele lening met een variabele rente. Dit betekent dat de rente elk moment kan wijzigen en u soms iets meer of minder rente betaalt. Een Doorlopend Krediet is een goede optie als u nog niet precies weet hoeveel geld u nodig heeft of ook wat extra geld achter de hand wilt houden. Want met een Doorlopend Krediet:

 • bepaalt u zelf hoeveel geld u precies opneemt, tot aan de kredietlimiet;
 • mag u de afgeloste bedragen altijd weer opnemen;
 • stelt u vooraf geen datum vast waarop de lening afgelost moet zijn. U heeft altijd extra geld achter hand.

Let op: de rente van een Doorlopend Krediet voor woningverbetering is niet aftrekbaar.

Woningverbetering financieren met combinatie krediet

Naast de gebruikelijke leenvormen persoonlijke lening en doorlopend krediet kunt u bij het leendoel woningverbetering ook kiezen voor ons combinatie krediet. Dit krediet bestaat uit twee persoonlijke leningen met een vaste lage rente en vaste lage maandlasten. De rentekosten zijn fiscaal aftrekbaar dus u heeft belastingvoordeel. Maar deze leenvorm kan ook bestaan uit een deel persoonlijke lening en een deel doorlopend krediet: het beste uit de twee leenvormen gecombineerd in één lening. Een vast deel en een flexibel deel.

De verschillende leningen worden gespreid bij verschillende banken ondergebracht. Op deze manier wordt het risico gedeeld en is een hoger leenbedrag mogelijk. U als klant ontvangt gunstige voorwaarden en een laag rentetarief (dankzij de risicospreiding).

De voordelen van een combinatie krediet:

 • Zekerheid van een persoonlijke lening
 • Flexibiliteit van een doorlopend krediet
 • Dankzij risicospreiding hoog leenbedrag tot €150.000
 • Lage rente
 • Gunstige voorwaarden

Leenwijzer

Met behulp van onze leenwijzer kunt u zelf berekenen welke leenvorm het beste bij uw situatie en wensen past. Via het online aanvraagformulier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij sturen u een voorstel op maat van onze partnerbanken. Onze rentetarieven zijn laag en de bijbehorende voorwaarden zijn gunstig. En u betaalt geen advies- en afsluitkosten.

fiscaal-aftrekbaar

Fiscaal aftrekbaar

Een Persoonlijke Lening voor woningverbetering is fiscaal aftrekbaar.

huis

Vaste extra lage rente vanaf 3,5%

Huiseigenaren profiteren van extra rentevoordeel. 

snel

Binnen 24 uur antwoord

Per e-mail en in Mijn DNKM ontvangt u een overzicht met uw mogelijkheden.

aflossen

Geen notaris- en taxatiekosten

Anders dan bij het verhogen van uw hypotheek komen er bij een lening geen kosten bij.

Actuele rentetarieven

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen