Let op! Geld lenen kost geld

Kan ik mijn krediet verhogen bij de Rabobank?

Veelgestelde vragen over kredietverstrekkers

Het is niet mogelijk om uw krediet bij de Rabobank te verhogen via de Nederlandse Kredietmaatschappij. Het is wel mogelijk om, in plaats van uw krediet te verhogen, uw lening bij de Rabobank kosteloos over te sluiten naar een goedkopere lening. Zo kunt u veel geld besparen en uw krediet verhogen in de nieuwe lening.

Een lening via één van onze partners (Defam, De Nederlandse Voorschotbank, InterBank) is goedkoper dan een krediet via de Rabobank, omdat onze partners in tegenstelling tot de Rabobank, uitsluitend samenwerken met gespecialiseerde tussenpersonen als de Nederlandse Kredietmaatschappij. Daarnaast rekenen wij geen afsluit- en advieskosten, wat bij de Rabobank wel het geval is. Bent u benieuwd hoeveel u kunt besparen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Als u ervoor kiest uw krediet van de Rabobank via ons over te sluiten en vervolgens tussentijds uw krediet wenst te verhogen, dan kan dat. Hiervoor kunt u via ons een aanvraag indienen om uw krediet te verhogen.

Bent u op zoek naar een geschikte lening, maar weet u nog niet precies welke lening het beste bij u past? Gebruik dan onze leenwijzer om een passende lening te vinden die afgesteld is op uw wensen.


U kunt ook direct het gewenste leenbedrag opgeven en geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw lening:


Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen