Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Wat is de rente voor rood staan bij de Rabobank?

Veelgestelde vragen over problemen met geld lenen

De rente die banken als de Rabobank rekenen voor rood staan varieert van 8% tot wel 15%. De exacte rente is afhankelijk van het maximale bedrag dat u rood kunt staan bij de Rabobank. De Rabobank biedt de mogelijkheid om rood te staan om tijdelijke schommelingen in het inkomen op te vangen. Maar uit onderzoek van de AFM blijkt dat veel consumenten rood staan bij banken als de Rabobank als structurele aanvulling op het inkomen zien. Door de hoge rente, is rood staan één van de duurste vormen van geld lenen.

Wilt u toch extra financiële reserve maar minder rente betalen? In plaats van rood staan via bijvoorbeeld de Rabobank, adviseren wij een doorlopend krediet. Een doorlopend krediet biedt u net als rood staan bij de Rabobank een extra reserve, maar tegen een veel lagere rente. Momenteel ligt de minimale rente voor een doorlopend krediet via de Nederlandse Kredietmaatschappij op 3,5%. Ga naar onze doorlopend krediet pagina voor meer informatie over het afsluiten van een doorlopend krediet en de bijbehorende rente of lees het artikel ‘Rood staan bij banken is duur’ over rood staan bij banken zoals de Rabobank.

Bent u op zoek naar een geschikte lening, maar weet u nog niet precies welke lening het beste bij u past? Gebruik dan onze leenwijzer om een passende lening te vinden die afgesteld is op uw wensen.


U kunt ook direct het gewenste leenbedrag opgeven en geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw lening:


Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen